Forumi Horizont Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga tresh datë 18 Tetor 2004 - 19:00:

ncncnc
Paska gersite ne dere te gabume me duket Dreqja,po heret asht ala i falet se asht e re ne forum.....edhe pse ne chat i merr yrysh tane perpara....
Meshkujt me pakice sigurisht, po jo ma pak se femnat femna. :p

Postuar nga Unstoppable datë 19 Tetor 2004 - 03:16:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hmmmmmmmmmmm une kam qef me taku Unstoppable e kam 20 min large
i porpozova per nje kafe por sme pranoj,,,, nejse kur te shkoj ne greqi do takoj Nickun ishalla me pranon ai,,,,,,, ose po ika ne Italy Qorron do takoj do shetisim ne varke,,, ufffffffff sa qeffffff

lol , i like your sense of humor baby
kiss twice in your smily pretty eyes
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
dreqe a te paska refuzu unstoppable per i kafe? , kjo s'me besohet .

analiste , ban mire qe nuk i beson dreqit(es)

Postuar nga Niqua datë 19 Tetor 2004 - 08:15:

hahahahhahahah

Ca kam qeshe o zot,,,,, Analiste o zot sa me ka marre madhi me pi kafe me nje shoqe shqiptare,,, na myten spanjollet edhe djemt shqiptar po ni marrin [pufffffffffffffff] sa inat... Treshi o njeshhhhhhhhhhhh ta hangsha synin mar naqe se se shkodrani skuritet per nje kafe,,,,, Treshi me duket jan tuj na dal fjal mu e ty,,, me tha njana ne chat dreqe ti zhguli flokt po e kruve me treshin,,,,,

Unstoppable hahahhahahahah pse nuk ashte e vertet qe me the ske mundsi me pi kafe me mu duhet me prit une ne rralle,,,,, kiss naqe nuk prishem une me ty per nje kafe,,

Postuar nga tresh datë 19 Tetor 2004 - 12:17:

fjale mes dreqes e treshit
jaaaaaaa se besoj :p.....pse ne chat une s'para hi shume e ma mire me thane rralle e permalle.
Puna ishte me gersite ne deren e duhun jo me u zhgule flokesh si te rralla e vajgurit a e tamlit......iku koha e talonave (ne cdo kuptim ) dreqe ku cdo gja ishte me mase e ta jepshin 1 here ne jave......
Tesh jena ne kapitalizem kur te dush sa te dushe mjafton kerkesa me oferten me ra dakort.
KAPISHI O NON KAPISHI sensin e kapitalizmit :p

Postuar nga X-File datë 19 Tetor 2004 - 13:11:

une nuk do te thoja se dua te pi kafe me kete apo me ate, mirpo me secilin antar te forumit qe don te pij kafe me mua vetem le te me lajmerohet dhe jam i gatshem.
ndersa per te refuzuar nuk refuzoj ne kafe askend, e kam fjalen nga ju qe nuk ju njoh...

Postuar nga Unstoppable datë 20 Tetor 2004 - 07:49:

Re: hahahahhahahah

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Unstoppable hahahhahahahah pse nuk ashte e vertet qe me the ske mundsi me pi kafe me mu duhet me prit une ne rralle,,,,, kiss naqe nuk prishem une me ty per nje kafe,,

Shkodrane , nuk besoj se ke kohe me prit ne rralle te un se nuk te lan kto simpatizantat e shumte qe jane vu ne rralle per vedi me pi kafe me ty lol ( ishalla nuk rrahen apo nuk hyjne pa rralle te pakten )
ato kiss-et i ke te amla si gjithmone por ja humb pak bukurine ajo fjala qe vjen mbas saj
Per te mos dale nga tema...
Kisha pase qef me pi kafe me njenen qe i perket te gjithve dhe nuk i perket asnjenit ! Hmmm...very challenging !

Postuar nga Ajrori datë 21 Tetor 2004 - 00:53:

Pyetje

Ku eshte rradha per me pi nje kafe me dreqen , qe te iki ta ve edhe
une nji shishe me xan rradhen.

Asht ba rradha e gjat shume per dreqen dhe nuk ka me i dale koha dreqes me pi kafe me t'gjith.

Postuar nga Niqua datë 23 Tetor 2004 - 00:18:

Re: Pyetje

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori
Ku eshte rradha per me pi nje kafe me dreqen , qe te iki ta ve edhe
une nji shishe me xan rradhen.

Asht ba rradha e gjat shume per dreqen dhe nuk ka me i dale koha dreqes me pi kafe me t'gjith.

hhahahahhaahhaha deksha une per juve,,,Ajrori e thej rrallen zemra,,, gjithkush per veti zoti per t'gjith. kisssssssssssssss all

Postuar nga GENTI_the_KING datë 23 Tetor 2004 - 03:31:

ESHTE BERE KTU SI ME QENE PARA DYQANIT TE KOSIT NE KOHEN E XHAXHIT EIVER . .................RRADHE E GJATE ....................... PO IKI ME MIRE ..........................PO VI NESER ,ISHALLAH JANE RRALLUAr NJERZIT

Postuar nga Niqua datë 23 Tetor 2004 - 06:03:

Entiku pse ike vetem isha tashi,,, ok hajde neser ne ket kohe se me gjen kuke kallit.

Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.