Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Shenjtori datë 26 Nëntor 2003 - 19:56:

E kam thene une qe je figure ti.

Se me vure ne mendime. Po lodhesha me kuptu ca kuptimi ka me te medhaja. Ca jam trashur ketu tek puna ca dhe ti.

Postuar nga amor alucius datë 26 Nëntor 2003 - 19:58:

Talking

Ne fakt e pame te gjithe qe ishe trashur ca,kjo ne fytyre...topolak :p
(bej shaka natyrisht)
Qyqa me vrau ky
Shendet

Postuar nga Shenjtori datë 26 Nëntor 2003 - 20:01:

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Vec mos me rensh ne dore, po vec mos me rensh ne dore se do te te bej te vdekur do te te bej.

Mgjs nuk vej dore mbi femrat do e thyej zakonin.

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 26 Nëntor 2003 - 22:33:

re lerini llafet ju dy,po do na i tregoni rezultat apo jo,na zgjatet veshet mer
iku durimi...

edhe ne e fitofsha TV do e thyej fare do e thyej!!! (shaka)

shnet shenjtori

Postuar nga i_pafajshem datë 26 Nëntor 2003 - 23:18:

he heeeeee.

Po mire, akoma nuk e kuptuat qe ska TV e dhurata te tjera?
Une fola me te zotet e "show" dhe me thane qe i kane nisur me poste dhe ne vend te perfundonin tek fituesit e gares, kane shkuar per qellime "humanitare".

Mos o njerez, mos i ngaterroni me teper çunat, se do na marrin dhe inat pastaj .

Postuar nga ADELAIDA datë 26 Nëntor 2003 - 23:45:

Re: SQARIM (per ate qe i djeg)

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Kam edhe dicka per ADELAIDEN.
Ta marr si presion ate punen e sabotimit te zgjedhieve??????

Opo akoma se ke kuptuar ti qe flas seriozisht une???Ne fakt te drejte ke se keto jane si pasoje e mangesise te fjales,nuk e shpreh dot te gjithe mendimin...
PARALAJMERIMEi fundit)
O vihet emri im ne liste ,ose ndryshe do konsideroj propozimin e syckes per greve....sbesoj se do me sakrifikoje sepse nuk do te marresh nje kompjuter te ri...!!! (hajd ti bejme qejfin dhe ne vetes ,po pres te ma besh ti ama)

THIRRJE BLEDUMIT:
Si shenje mirenjohje per shoqerine tone te vjeter bej dicka....
Rregulloje ti kete gjendje se derisa une dhe Shenjtori te mesojme te flasim te njeten gjuhe besoj se do jete vone per nje nga ne te 2...

Postuar nga Bledumi datë 26 Nëntor 2003 - 23:45:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Blediumi hahahaha HOT.ehh kesaj i them modesti une

Epo derisa ti nuk na njef,sna ben dot komplimente,apo jo..keshtu qe me mire te jesh modest ne keto raste...:p...Pastaj per te miren time dhe te Shenjtorit eshte..:p

Postuar nga eliz datë 26 Nëntor 2003 - 23:45:

Talking

Qe jane postuar,jane postuar.Kot lodhen ata.Por per cfare qellimi,do te shohim.Sa per te tjeret qe s`kane marr gje akoma, do te thoja te mos dorezohen.Per zyra behet fjale,sekretaret shkojne e vijne lart e poshte gjith diten,dicka do te kete edhe per juve.Sju le Shenjtori pa gje juve.

Postuar nga Shenjtori datë 26 Nëntor 2003 - 23:46:

POPULL.

Mos u mashtroni nga njerez te cilet nuk kane kompetencat e duhura per te folur per kete ceshtje.
keta jane mashtruesa te cilet pasi e morren vesh qe jane perjashtuar nga konkursi kerkojne ta destabilizojne procesin zgjedhor.

Ju sigurojme qe dhuratat i kemi dhe ju do i merrni.

Postuar nga Shenjtori datë 26 Nëntor 2003 - 23:52:

Moj eliz kush te jep te drejten ty te flasesh ne emrin e shefit (timin d.m.th).
Mgjs ke fol mire, keshtu qe po te fal kesaj here por mend per here tjeter.

Gjithesesi ti shpresoj te jesh e kenaqur me ato qe ke marre deri tani. Ka akoma per ty.
Si fillim nje te puthur KISS

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.