Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 » Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje qe i intereson vajzave. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3296)
Mi ti Xeni une s po shaj njeri ketu edhe po ti lexoje edhe njeheer ato mesazhet e mija s do ishte keq biles kur ti lexosh ve ca syze ok zemla..
Pasi une ketu edhe po i mbura Vlonjatet kam bere shaka ok pasi une kam thene ne mesazhet e mia qe te gjithe Shqipetaret jane mu si yvaaaaa.. Biles p oashtu kam kam thene edhe per Gjirokastritet ok...
Mo na mer shume zjarr ti mi avash.... Eve sa per llafet e mia hmmmmm looool s ja veln te harxhoj kohen me ty hun....
Te pershendet LABJA
dihet ajo?
vlonjatet i kem i si shpirt pake te egerr po me kuptim?!!
.........
Citim:
Po citoj ato që tha Don_Mondi
nuk ke pyll pa derra thote nje fjal e vjeter
ke te mir e te kqij po ne pergjithsi ne jemi te mire te gjith si shqiptar
une pak me mir se te tjeret po pak rendesi ka![]()
ku ka shqiptare hot mer jahu tironsa apo shkodra vlora e ça kap nga cepin e ne fund ne shqiptaret bejm qe te dukena po simbas te gjithave i fusim shelmin me ate hotin e modh qe kena ne fund dhe perfundimi harrohet nga femrat hotiiiiiiii hotiii i modh nga dhimbjaa
gjerisa shqiptari te mos ndroj menje nga budallelliqet ska hot pastaj desha te shtoja pse duhet me qen ne djemt per ju vajzat hot ??????????? ka ardh kohe e keqe bej qefin vetes i thone qe e kane mire ato anglezt apo evropjant qe i bejn qefin vetes pes mer jahu i gjendet na njiher fundi (pusit) pusi pus ngelet do dhe ter krahun mrena dhe sngopet hahahahahahahahahahahahhahahahahahahah epo po e myllim tashti folim na njiher tjeter o kalamoja se po po iki mos mi merrni parasysh gjonat e mija kaq respekte
Re: Nje pyetje qe i intereson vajzave.
Citim:
Po citoj ato që tha Lusinda 16
Hey!!!
Une kam 5 vjet qe jam larguar nga shqiperia. A mund te me thoni se kush qytet i shqiperise i ka djemte me hot?
Ju lutem nese nuk e keni bezdi me dergoni ndonje pergjigje.
Thanx
Lusinda xxx
Roke ku bie konispoli mo here pare qe e degjoj une????? rri rri ti shpik na nje gje te re ehhh c vete......
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
Roke ku bie konispoli mo here pare qe e degjoj une????? rri rri ti shpik na nje gje te re ehhh c vete......
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
Ku bie konispoli mo here pare qe e degjoj une????? rri rri ti shpik na nje gje te re ehhh c vete......
Ke te drejte roke ne gjeografi kam ngelur ncnncnc lash nom..PPPPP
Do me thuash ku bie Konispoli apo si e a hallin se me ngeli mendja oj ky
te pershendes patriote
*Shkodra*
..mendimi im personal eshte se Shkodranet duhet te jene shume 'hot"!
Pasi jane shume te embel.,
shume te edukuar dhe te bejne t`i duash me zor!
hahaahahahahahah,
Te dua shpirti im Shkodran_i _Qeshur!
Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 » Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.