Forumi Horizont Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)

Postuar nga amor alucius datë 06 Qershor 2006 - 09:58:

Mos i pergjitheso se jo gjitha familjet shqipetare jane njesoj,s'kane te njejtin nivel.

Idea qe me kane dhene prinderit me vete perhere ka qene"ose merri persiper gjerat qe ben pa i fshehur,ose mos i bej hic nese shkon puna aty sa te te vije turp ti tregosh"!

Une se kam problem fare ti prezantoj prinderve nje njeri te cilin pelqej,dhe efektivisht e kam bere.Kam pelqyer vertete nje njeri ne jete reale deri tani,qe frekuentoj dhe jua kam prezantuar pa asnje problem.Cfare fytyre do kisha une perpara tim eti ta genjeja se me ke dal e s'dal?Njeriun qe ka shprishur trupin per mua?!Me kane mesuar te jem e sinqerte por jo te kaloj dege-me-dege sic mund te bejne moshataret e mia shqipetare mbas shpines te prinderve te tyre.

Rinia shqipetare duhet te mesoje vlerat e sinqeriteti para se te flase per shoqerine shqipetare ne totalitet.

Dhe lereni racizmin,se me mire 20 here nje "laraman" qe te dashuron,respekton,te fal boten sesa nje kokebardhe qe te trajton sikur te ishe objekt nen pronen e tije.

Postuar nga rumial datë 07 Qershor 2006 - 01:01:

sherri i sherrit eshte femra (naepoln bonaparti)

une per vete jam ne rregull me femrat shqiptare dhe e kuptoj shqetesimin tend por mos harro se nuk eshte shqiperia angli dhe mendoj se te shkon pershtat ajo qe tha naepoloni:
kam kuptuar gjithçka perveçse femrat.
dhe do nje keshille . po ta kesh seriozisht ka vajza te mire shqiptare sa te duash dhe as mos e mendo kurre se te huajat jane me te mire kurrreeee

Postuar nga skalabrino datë 07 Qershor 2006 - 05:21:

(kam problem fare ti prezantoj prinderve nje njeri te cilin pelqej,dhe efektivisht e kam bere.Kam pelqyer vertete nje njeri ne jete reale deri tani,qe frekuentoj dhe jua kam prezantuar pa asnje problem.Cfare fytyre do kisha une perpara tim eti ta genjeja se me ke dal e s'dal)

mos ja fut kot tani edhe ti dmth sipas teje ti nuk i ke genjyer asnje here prindrit per te dalur me te dashurin jemi ne djeme e kemi genjyer ndonje here per te dalur ne me te dashuren.

Dhe mos i paragjyko moshataret shqiptare se nuk jane te gjithe njesoj qe luajne dege me dege .Ka dhe nga ato qe rrijne vetem me nje dege dhe nuk levizin ......

Nuk e kam iden se ku jeton ti po atje mesa shoh qenka sinqeriteti sheshit dhe liridalja e pa kufi dhe njerezit shume te emancipuar .....

Postuar nga amor alucius datë 07 Qershor 2006 - 13:11:

Une ti genjej per te dalur?

Jo,aspak!I pyes cdohere nese jane dakort,cdohere e dine se ku jam dhe me ke jam.S'kam pse ti genjej,ato nuk jane armiqte e mi por duan lumturine time ashtu sic e dua une.

Ka te beje shume me formen ne te cilen mendojne prinderit o Skalabrino dhe jo me vendin ku lulezon liria etj.Me mire ta kesh afer femijen bashke me partnerin,te dish se ca bejne e ca s'bejne,sesa te behet cdogje fshehuri.Me duket idiotesi totale mendimi i ca prinderve shqipetare qe edhe pse e dine qe vajzat/djemte ju shkojne poshte e lart nuk arrijne te afrojne femijen e tyre,te flasin lirshem pse jo?dhe ta keshillojne!Kjo eshte forme mbrojtjet,kur e di se ca be be femija ke mundesine ta mbrosh,kur se di se ca behet do jesh i fundit qe do marre vesh gje.
Pastaj(po qesh me vete tani)shqipetari kerkon seriozitet nderkohe sjellja ne shtepi e njeriut qe frekuenton,prezantimin me prinderit e shihni si"uuuuuuaaaaa,Zot na ruaj,ti prezantosh prinderve te dashurin".Nje mashkull qe s'te vjen ne shtepi as si i dashur ca serioziteti ka?Jo-jo,shkoni shkurreve (por ama fshehurazi,larg syve te prinderve) se ky po qe eshte seriozitet.

Ah po,sipas mendjes shqipetare u deshka fejuar pa u formuar mire as si njeri se ndryshe papapapapa,vetem shkurret jane zgjidhja.Get serious,ky eshte mentalitet shqiposh qe kane vetem nje qellim:"te heqim vajzen deres duke e detyruar te fejohet".

Vjen nje pike qe maredhenia femije-prinder evoluon ne nje gjendje ku preke shume pikat shoqerore.Mekat qe shume prinder shqipetare nuk kuptojne qe te jesh prezent ne fazat e ndryshme te jetes te femijes eshte me e rendesishme sesa te ndjekesh mentalitetin e barinjeve shqipo.

P.s.Me vone prinderit e mi,kusheriri im bashke me te dashuren dhe une bashke me partnerin tim sapo te kthehen nga puna do mbajme nje barbeque ne kopeshtin e shtepise time.Biles partnerin tim babi e ftoi mbremeTe kisha ftuar dhe ty Skalabrino te ishe me afer

Postuar nga skalabrino datë 07 Qershor 2006 - 23:55:

faleminderit per ftesen thuaj babit po me vjen keq qe nuk mund te vij une ndodhem ne tirane e ti ne belgjike jemi pak larg po hajdese do vij here tjeter

gjithesesi lal me behet qefi qe e paske prinderit liberal dhe qe ke nje te dashur qe ndjehet mire kur vjen me ty dhe prezantohet me te shtepise tende

pa harruar qe ti ke kohe qe jeton larg ,tani ne shqiperi nuk frekuentojme me shkurret po kane dal motelet jemi civilizuar neve oh

shpresoj te mos keqkuptohemi ky eshte nje forum ku secili shpreh mendimin e vet kalofsh sa me mire dhe shume dashuri e miresi

Postuar nga Topolina datë 08 Qershor 2006 - 23:02:

Themi se te haujt jan me te sjellshem dhe din te respektojn me shume sesa shqipateri po filloi nga veti, kan nje kultur ndryshe nga ne etj etj..po prap shqipetaret i kam ne gjak dhe ndihem me mire ne mesin e tyre....

Postuar nga roke datë 09 Qershor 2006 - 05:49:

hmm te pelqeka orgjia heeee?

per pergjigjen e temes do thosha se ,per nga ana sexuale ska rendesi e huaj apo shqiptare se njelloj eshte...muhabeti ,por per 'gjithcka" mendoj qe me vajzat shqiptare ehste me mire,por mos harroni se ka edhe shqiptarka mu si DHI,,,madje dhe ketu ne forum,hahahahahaha u iku truri he goca?:p

Postuar nga Topolina datë 09 Qershor 2006 - 06:24:

Qyqjaaaa ca thua ti??? Hmmm
Ti mendjen se "pimp" 24 or e ke....

Postuar nga diabolic datë 09 Qershor 2006 - 12:59:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
hmm te pelqeka orgjia heeee?

per pergjigjen e temes do thosha se ,per nga ana sexuale ska rendesi e huaj apo shqiptare se njelloj eshte...muhabeti ,por per 'gjithcka" mendoj qe me vajzat shqiptare ehste me mire,por mos harroni se ka edhe shqiptarka mu si DHI,,,madje dhe ketu ne forum,hahahahahaha u iku truri he goca?:p

Te lumte goja , ke fol si burrat... :p :p :p :p Jam dakort me ty byrazer si gjithmon

Postuar nga skalabrino datë 10 Qershor 2006 - 00:40:

mendim i bukur roke

Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.