Forumi Horizont Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 244 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Cila thenie personale ju ka lene pershtypje, cila ju pelqen. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6954)

Postuar nga Klodel datë 13 Prill 2005 - 23:16:

thenia aktuale e Fajtorit

Jeta eshte nje variant qe secili ka krijuar duke bere zgjidhje te ndryshme. Kush kupton kete arrin te qendroje mbi jeten e vet dhe te zgjedhe variante te sinqerta.

Postuar nga argjiro2004 datë 21 Prill 2005 - 18:12:

Smile Hello piplla

Shume shume thenie te bukura lexova, hallall ti qe ke hapur kete teme.
Dhe une di disa po me e rendesishmja , dmth qe me pelqen mua eshte kjo-It's Nice 2 B Important But It's More Important 2 B Nice.
Ja kalofshi mire "gjith jeten"

Postuar nga oliinter datë 21 Prill 2005 - 19:43:

PRsh

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
thenia aktuale e Fajtorit

Jeta eshte nje variant qe secili ka krijuar duke bere zgjidhje te ndryshme. Kush kupton kete arrin te qendroje mbi jeten e vet dhe te zgjedhe variante te sinqerta.

edhe mua me pelqen shume si shprehje.

Tung fajtoro

Postuar nga Lunax datë 22 Prill 2005 - 16:59:

Nuk po lexoj nje thenie qe nuk me pelqeka.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 24 Prill 2005 - 09:31:

"Une me sa e njoh veten per te ndershem e njoh. Gjithmone kam dashur te shfrytezoj trurin (dhuraten me te cmuar qe na ka dhene perendia) per te zbuluar te verteten. Tani nqs truri im ka deshtuar dhe do deshtoje ne kete qellim atehere keq me vjen po Zoti t`i kishte marre masat qe perpara te me jepte nje tru me efikas . Si rrjedhim meqe Zoti e di qe une e perdor trurin vetem per mire me siguri do me marre ne Parajse."

Cituar nga Jimmy84.

Eshte thenia qe me ka bere te qesh me te madhe. Dmth me ka pelqy shum dhe si e tille e vendosa ktu. Te me falesh jimmy se e mora pa leje.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 28 Prill 2005 - 03:54:

Thenia ime ...

"Jeto dhe pak,fare pak...
Sa te jesh en kete bote,merr fryme lirisht!
Askujt mos i hyr ne hak..., dhe asnjerit mos i fol sinqerisht!"

Helga Kraja-usa.

"-C`e do qe kurre s`e kam zbatuar...Gjithmone e sinqerte
dhe me keq jam ndier nga sinqeriteti im!"

Postuar nga AlbaRoSa datë 13 Maj 2005 - 07:23:

woow

shume thenjie te mira lexova ... mua me pelqen nje thenje e vjeter

"MOs E Mbaj HUnDen Shum LArt Se pAstaj BIe DIrekt POSht "

Postuar nga eng_girl datë 26 Maj 2005 - 21:01:

Nje nga theniet e mia te preferuara dhe qe perpiem ta zbatoj eshte: "Mos i bej tjetrit ate qe do te deshiroje mos te ta benin ty"

Postuar nga Fajtori datë 25 Qershor 2005 - 20:44:

Nese e verteta nuk eshte e lire, edhe liria nuk eshte e vertete. (Jacque Prévert)

Postuar nga Fajtori datë 26 Qershor 2005 - 00:37:

"Te premten ne xhami e te dielen ne kishe. Ky eshte besimi shqiptar" (Faik Konica, Washington)

Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 244 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.