Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Demokrate4ever datë 09 Shkurt 2006 - 06:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Flm qe ekziston... Je aq i embel saqe embelsia jote me ben te mendoj c'do sekond dhe cast qe kalon...

Thirrje te ndezura nga dashuri e zemres..Nje telefonate kaq kohe e pritur.. Zerin kur ta degjova ,boten e harrova.. Ah sonte jam e lire te enderroj.. Jam e lumtur qe te kujtoj dhe qe jam c'do cast me ty..Zemra jote dhe imja jane te mbushura vetem me miresi..Fytyra jote e embel dhe e kristalte si shpirti yt me fal vec LUMTURI..Syte e tu te nje engjulli ,si te engjujve qe me rrethojne jane aq te pafajshem... Vertet pse te dua aq shume kur...!

Postuar nga PARIS datë 09 Shkurt 2006 - 07:21:

Wink

Paske ra ne dashni kushe!-hahaahahahahahahahahahaha!
Shijoje zemra sa te kesh mundesi!Urime!

(faktikisht jena ba mu puth,-edhe pse jetojme shume shume afer...jam ken shum e zene, sidomos pasdite-3 ore gjume kam ba-hahaahahahahahaha!)

Postuar nga Demokrate4ever datë 09 Shkurt 2006 - 08:13:

hahaha...Po po... bleva telefonin e ri se ai qe kisha me jepte gjithmone sinjal bizi dhe me rikthente mesazhin.. Te puth dhe une ty te faqja

Postuar nga PARIS datë 09 Shkurt 2006 - 10:54:

Exclamation

Kam nje gjysem ore qe degjoj vetem kengen "Te mbulofte reja", nga TRIX.
Qetesi ne shtepi.Vetem une zgjuar.Une dhe kujtesa ime.Ndihem mire!

Postuar nga ~Enigme~ datë 09 Shkurt 2006 - 11:34:

Sa cudi .... sa shume dyshoj ne prefeksionin e natyres njerzore...... edhe kjo eshte sepse une e kam pranuar potencionin e kualiteteve negative ne veten time dhe e mar me mend se gjithashtu te gjithe te tjeret I kane.

Sa shume respektoj kontrollin individual te vetes, opinionet e forta dhe cdo gje qe lidhet me fuqi dhe naturen konkurence .......keto kualitetet qe pasqyrojne ate qe shikoj ne pasqyre cdo mengjes...

Nuk e kam zbuluar akoma neqoftese e bej me dashje apo pa dashje por me duket se dua te dominoj lidhjet dhe ralle te ekspozoj ndenjat apo emocionet ne hapje absolute.
Edhe kur dukem qe jam e hapur gjithmone ja arij qellimit te mbaj dicka nga vetja ime............. Atje te fshehura lundrojne mendimet si nje varke per te eksploruar oqeanin....

Postuar nga Cindi datë 09 Shkurt 2006 - 19:04:

Me mire nje mik se nje ciflik.

Postuar nga volter datë 10 Shkurt 2006 - 00:36:

Wink

Duke e analizuar njohjen per dashuri ndaj njohjes...

Postuar nga NS-6 datë 10 Shkurt 2006 - 04:13:

...

Postuar nga PARIS datë 10 Shkurt 2006 - 04:17:

Smile

Buqezesha yll!

Postuar nga stratovarius datë 10 Shkurt 2006 - 04:18:

Per Ty

Mos u merzit o njeri...
Ti je engjell e ata djaj.
Neser do jete ndryshe.

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.