| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Mendo sikur te ishin te dy ne nje ishull te vetem...Cfare do benim atje mendon ti ? HUH ?
mendo sikur dhe shoqeria te kete nje kufi.....
Mendo sikur...çdo njeri qe do te te thoshte te dua ti thoje" te dua "dhe ti....
mnendo sikur te behesh tap Dreqja , .............do ti kishte rrahur te gjith forumistet..........................

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
mnendo sikur te behesh tap Dreqja , .............do ti kishte rrahur te gjith forumistet..........................![]()
![]()
![]()
Mendo sikur monotonia qe me vret te zhdukej per nje cast .Gjithmon te njejtit njerez ,te njejtat gjera ,te njejtat femra per tu marre ,per ty puthur per ti lene .Mendo sikur une te kenaqesha ndonjehere me ate qe kam ...
"MENDO SIKUR TE MENDOJA"
HAHAHAAAAAAAAAA
Mendo sikur une te largohesha ne boten tjeter pergjithmone...A do te qaje per mua...?
mendo sikur te kishte shkuar me keq aksidenti qe bera sdo ktu tani me paterica por......ne nje bote tjeter....
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Mendo sikur une te largohesha ne boten tjeter pergjithmone...A do te qaje per mua...?
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
nuk e di si do qaja apo jo
po kjo qe mendoj tani them do vija dhe une te isha prane teje

PO MENDOJ SIKUR PO BEJ SEKS
Citim:
Po citoj ato që tha KRUMPENDORF
PO MENDOJ SIKUR PO BEJ SEKS
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
............
Hahahahaaaaaaaaaa sa kam qeshe KRUMPENDORF..........mendo sikur kete ta besh realitet ti ..hahahaaaaaaaa....

Mendo sikur te fitoja nje lotari disa milionashe...
As qe do te me hynin ne pune fare.
Nuk kerkoj kaq pak nga jeta: Para.
Kerkoj diçka me shume, shume me shume... Kerkoj dy sy dhe nje zemer nga ti...
mendo sikur te isha ne kampionatin e Shqiperise vitin tjeter.
Mendo sikur te rri vetem 10 minuta ne forum une, kushedi sa mesazhet do i shkruaja.Pra, as 8 minuta si kam kalu.
asht mesazhi i 5-t qe shkruj.
Mendo sikur te merrja nje mp nga Gango!
Mendo sikur Gango ta dinte sa shume e kam xhan
dhe ti dhuroja te gjithe puthjet miqesore qe zemra mban.
Mendo sikur edhe bebin te kisha mundesi ta shikoja ne sy
Do ti tregoja sesa xhan i kam te dy...
Kiss yllo
Flm Diabolic 
Mendo sikur edhe ti ta dije se te kam shumeeeee, shumeeeeee xhan
Citim:
nuk e di si do qaja apo jo
po kjo qe mendoj tani them do vija dhe une te isha prane teje
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Mendo sikur te rri vetem 10 minuta ne forum une, kushedi sa mesazhet do i shkruaja.Pra, as 8 minuta si kam kalu.asht mesazhi i 5-t qe shkruj.
![]()
mendo sikur e gjithe dita...te gjitha te qeshurat.....e gjith ajo lumturi....te mos shkonte ne drejtim te nje shkaterrimi total...
Mendo sikur te ishe me mua tani ?
Upupu do kishte plas sherri se sjam shume ne humor sonte...
Citim:
Po citoj ato që tha zemer_mbyllura
Mendo sikur te fitoja nje lotari disa milionashe...
As qe do te me hynin ne pune fare.
Nuk kerkoj kaq pak nga jeta: Para.
Kerkoj diçka me shume, shume me shume... Kerkoj dy sy dhe nje zemer nga ti...
nexttttttttttt)
Mendo sikur te te takoja per pak ,jo virtualisht ,jo me poezi si bejm gjithmon por keshtu sy me sy duke folur edhe per gjerat pa kuptim...
mendo sikur te isha ne nje vend ku te degjoja vetem fjale te mire dhe jo bl..bla...bla sic behen perdit sot
Mendo sikur te ishin hapur bankat dhe te gjithe njersit te mernin sa lek te donin, o zot cfar katrahuje
do kishte shume pall ariu mer lal kshu ahahhaha
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
do kishte shume pall ariu mer lal kshu ahahhaha
Citim:
Po citoj ato që tha comja
Jo mo lal se do plaste grushti kushe te merte me shume
Mendo sikur une do iki edhe do te le te qete pergjithmone!
MENDO SIKUR.....E GJITHE BOTA DO TE FUNDOSET DHE DO TE NGELIM PERJETESISHT UNE DHE TI.
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Mendo sikur une do iki edhe do te le te qete pergjithmone!
mendo sikur te shkonin mire kto provime sa e lumtur do isha une
MENDO SIKUR...NE TE DY...PO PO UNE DHE TI,TE SHKONIM DIKU LARG SHUME LARG NGA KETU KU JEMI.TE JETONIM NJE JETE PA ASNJE PRANE,TE EKZISTONIM VETEM NE...AHHHH...THUA DO TE VI NDONJEHERE AJO DITE.AHHH....SIKUR.
Citim:
mendo dhe ti sa e humbur do ndihesha ne kete jete pa ty
Mendo sikur.......Dikush sonte te mos ishte kaq i heshtur..........ne nje kohe kur ka kaq shume per te shkruar.....mendo sikur...!
.... sikur ....... te isha nje mendim i Yti .... per te te shoqeruar gjithe diten ................. sikur .... te isha nje enderr ........... per te qendruar me Ty gjithe naten .....................
Mendo sikur une do kthehem perseri tek ty...sa i lumtur do isha!
dhe une shume me e lumtur se ti
Mendo sikur po fillon cdo gje nga fillimi...
mendo sikur njerezit te ishin me te kthejllet dhe mos te besonin shume genjeshtrat e njerezve te semure kompjuteristike.
mendo sikur njerzit te mos ishin me dy fytyra ,ndoshta sdo te kishte kaq te keqija ne ket bote por do egzistonte nje bote me njerez me perfekte...
Mendo sikur demokratja te kishte te drejt cdo te kishte bere ish e dashura e karahodes tan diten para pc.
Mendo sikur jeta te mos kishte fund...!
sdo te plakeshe kurre lezhjani....
Mendo sikur po mendon ose po perpiqesh te mendosh...
nuk mundem as te perpiqem te mendoj sepse do te bie shume poshte
atehere, imagjino sikur po mendon...
Mos me thuaj qe nuk ke as imagjinate tani...
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.