| Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16895)
Thnx Eria, po kjo tipja s'ishte ndonje kush e di se ca nga afer, gjithsesi une po te pershendes me nje tjeter song qe e di se te pelqen , per arsye ashtu ashtu..

Ps: Kishte kohe qe nuk me therrisnin Katerina, I like it!
Katrin
degjoje per te 11 here :p
[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria
[B]Katrin
degjoje per te 11 here :p
.......
Hahahahah shtrig..
Kurse ti kape kete song dhe mos u trmeb nga titulli lol.
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Kurse ti kape kete song dhe mos u trmeb nga titulli lol.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Cu prish qo dynja keshtu iher :p :p

Citim:
......
Po pra keshtu i thashe edhe 1 shokut tem mrame qe me kaloj linkun e kesaj kenge. Por ai eshte shume elektrik si natyre dhe kercen shume ...aq shume mooo sa punon edhe si striptist ne 1 lokal diku jashte...![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Cu prish qo dynja kshu moj aman![]()
Mu sme pelqen elektro..e kshu bam bum...pershendes Lain time une me kshu kengesh se ai i ka fiksim...Kur do me ja heq trurin motres..mjafton ti hapi zerin Mp3 qe po degjon ne cel![]()

Citim:
........
Aman mos na permend cel e Mp3 se ndonje dite do perfundojme nen rrotat e makines.![]()
...
Nje pershendetje te vecante per Lezhjanin pasi me duket se e i ka ngelur cik qejfi nga une para pak kohesh,sdq ishte padashje,thjesht nje keqkuptim, me kete pershendetje mbase te iken hatri i mbetur 
Eshte nje nga me te bukurat e Dimmu Borgir,ndoshta me e bukura,vertet spektakolare ...edhe se pak vone per kenge te tilla,por sdq nje sforco e vogel mund te behet per ata qe degjojne e pelqejne muzike te tille.
Klm Lezhjan,tung.
The mourning palace - Dimmu Borgir
Per te gjithe
http://www.youtube.com/watch?v=oR62_JuVR8M
grazie Mon . .... ja po ta kthej te qerasmen une :p
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Nje pershendetje te vecante per Lezhjanin pasi me duket se e i ka ngelur cik qejfi nga une para pak kohesh,sdq ishte padashje,thjesht nje keqkuptim, me kete pershendetje mbase te iken hatri i mbetur
Eshte nje nga me te bukurat e Dimmu Borgir,ndoshta me e bukura,vertet spektakolare ...edhe se pak vone per kenge te tilla,por sdq nje sforco e vogel mund te behet per ata qe degjojne e pelqejne muzike te tille.
Klm Lezhjan,tung.
The mourning palace - Dimmu Borgir
ja e 1 te pershendetme per Lezhjanin se bo gjasme sikur i ngeli hatri me mua :p
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
grazie Mon . .... ja po ta kthej te qerasmen une :p

Angel, Un bej demek se me ngel hatri ti ben demek se me merr me te mire 
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Hej Roi sa e pashe kte mesazhin.
Degjo s'me ngel hatri lehte mua. E di per cfar e ke fjalen po ishte vetem keqkuptim.
E kam kalitur karakterin me shume persona ketu ne forum e s'ua ve veshin te gjithave qe thuhen
Sa per kengen eshte e madhe dhe sigurisht qe eshte me e bukura e Dimmu, ndersa per video eshte kjo me te cilen te pershndes un:
! kjo eshte vertet e bukur,e paaritshme....gjigande !
un floket i kam te shkurtra,po hec mo,te bejme cik si metalar dhe ne 
Per te gjithe ata qe jane on tani , ne vecanti per Lezhjanin dhe Roi-n qe kishte rene ne qetesi keto dite.
My favorite
Flm Roi dhe Tales 
Un ju pershendes me kyt tashi
Kati shum e bukur esht kjo "coma white" vetem se mua me pelqen versioni origjinal qe esht me i rend. Mbaj men si tani kur e kam pare per here te pare kete kang tek MCM.
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
fenkju, edhe pse e kam shijen te veshtire si erious une
naten
http://www.youtube.com/watch?v=USFr5VeLQ2o
meqe jam rehatllik nga trute sot e me pushime po shijoj ket.... Noto kjo per ty se sta kam var hic me muzike keto kohet e fundit 
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kati shum e bukur esht kjo "coma white" vetem se mua me pelqen versioni origjinal qe esht me i rend. Mbaj men si tani kur e kam pare per here te pare kete kang tek MCM.

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Falenderoj vajzat siper qe me kane pershendetur, dhe perfitoj nga rasti ti pershendes dhe une me pamjet e fundit te Mbretit te Pop-it 2 dite para se te vdiste duke bere provat ne Staples Center - Los Angeles
Ju pershendes me kete kenge sepse sot vetem kenget e tij kam degjuar gjithe diten.
Citim:
Per te gjithe ata qe jane on tani , ne vecanti per Lezhjanin dhe Roi-n qe kishte rene ne qetesi keto dite.
edhe se dhe un si lezhjani,me pelqen me shume versioni normal i Coma White,po sdq dhe ku acoustic s'eshte keq 

Pershndes Roi, Tales, angel dhe tulipanin me kengen qe mendoj se sht me e bukura e M.M.
Lezha, e papame kenga.
U bene pershendetjet zinxhier ketu. Por gjithsesi une ju pershendes me kengen qe po degjoj tani. S'jane kush e di se cfare ,por mua me pelqen kenga/teksti.
Pershendet Agaten (shoqen time) qe s'ja fshin njeri mesazhet...
Kesaj i thone: solidarité féminine...
Hahaha Lezhjani dhe nje here qe me pershendet me gjen nje kenge gjithe nerva :p
s'eshte e tija por po ju kthej pershendetjet e juve metalareve qe jeni lart.
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Hahaha Lezhjani dhe nje here qe me pershendet me gjen nje kenge gjithe nerva :p
Re: Per Lezhjanin
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
bej prove mos e degjosh
Nje zot e di pse me vijne ne mend keto kenge. Kjo me erdhi tani, e kerkova dhe gjeta kete:
http://www.rtsh.al/spaw2/uploads/fi...0e%20rinise.mp3
Ju pershendes :p
Me Parashen eeee???
flm qe na pershendete iher ne 5 vjet 
Sot paradite dola dhe bleva ca CD me kange shqiptare
nder te tjere, Gena. Serenata korcare.
Pershendes Shkodranin e Qeshur vetem.
Enya te pershendesh e dashur.
Si po shkojne pushimet?
Flm Lela,
bukur shume po ja kaloj. Sot paradite shi, tani asht koh e bukur, por jo per plazh. Mrena nuk shtyhet, as lokaleve jo qe jo, srri dot ma shume sesa 20 minuta.
Te puth fort, 
te pershendes me "Mos u largo", nga Bujari.
Ehh edhe ketej mbreme ka qene qamet, thame se erdhi dimri.
Te ripershendes 
Faqja e internetit te ketij klubit...

Gomari i Babatasit
...
Ani pra Shqiptaret e sotit
S'cajne fort kryet per pune t'Kastriotit,
As per njat trimin e t'parit,
Ke jane dhane mbas rrogash arit,
Prandej thashe un se per s'marit
Do t'tringlloje per veshe t'Shqiptarit
Nje poem mbi i zog gomarit.
...
Le qe me kete lloj muzike as me iket po dhe sikur ... i bie qe nese jam ne Shqiperi e dua te kontaktoj kete lokalin duhet te marr Ameriken? Hahaha
E mire , mire ... Qekur u hap sezoni une e kam frekuentuar 3 here ne darke. Epo ka muzike te mire edhe pse naten e hapjes se sezonit ata DJ Italian s'me kane pelqyer hic, sidomos balerinat aman. Gjithsesi per ne Velipoje , pas "Paradise" mbetet 1 alternative.
Pershendes para-shkruajtesit dhe gjithe miqte e perhershem te forumit!
Ndihem çik sunny sot :p,uroj tju pelqeje! 
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Pershendet Agaten (shoqen time) qe s'ja fshin njeri mesazhet...![]()

:p
Pershendes Kurtin me kete kenge meqe i pelqen...
Pershendes ne vecanti Talen dhe Lezhjanin,po ashtu do shtoja edhe Tulipanin meqe paska pershendetur "neve metalaret" 
Carmen Queasy - Skunk Anansie feat Maxim
So now you're telling me its all damn easy
Try to see yourself as calm and queasy
'Cos money making is a wonderful thing
Money making is a wonderful thing
I don't wanna be a marketed baby
Try to see yourself as calm and queasy
'Cos money making is a wonderful thing
Money making is a wonderful thing ...
Ps: shpresoj t'ju pelqej
e bukur eee...apo jo ??
Per te gjithe e ne vecanti per disa
me kete kengen qe po degjoj tani
Shume te bukura kenget e pershendetesve me lart. Roi une kisha vertete vite pa e degjuar kengen...Shyqyr qe ma kujtove ta share.

Per ju dhe te tjeret , nje kenge me te cilen jam fiksuar qe mbreme.
Pershendes te gjithe emigrantet!!
Per Roin, Brisin, Tulipnain, Lezhen dhe Glakun qe jane on.
Ps: Ju vdes po nuk ju pelqeu kenga..
Faleminderit Kat!
Tale flm,e lezetshme kenga, edhe se per te thene "e bukur, me pelqeu vertet " me duhet ta degjoj edhe ndonje here tjeter
por sot s'behet gje pasi vajti vertet vone !Me kismet neser !
Kjo per ty Tale
| Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.