| Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
e po ne shume njerez te ka me lezet rakia per ate
kshu vetem sikur ste ka lezet nuk mund te pi njeriu shume rakia do muhabet njerez
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
dylan, une spi hic. jam kundra alkoholit!E urrej! Dua t'i shijoj gjerat esell, sepse atehere e di se cfare shikova!
Citim:
lum si ti qe je kundra alkoholit them po ne tjeret qe na pelqen ta pime
cfare shijojme thuaj
Apo po pyet veten?
po pyes une veten ne ate kuptimin qe dhe une dikur e shikoja me teper urrejtje po sot me pelqen te pi pak jo shume
po pyetja ishte per mu cfare shijojme thashe neve qe pime
Citim:
po pyes une veten ne ate kuptimin qe dhe une dikur e shikoja me teper urrejtje po sot me pelqen te pi pak jo shume
po pyetja ishte per mu cfare shijojme thashe neve qe pime
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
He pra, cfare shijon-ni?!
Citim:
aromen ndoshta dicka qe te behet kronike kur e shijon e kerkon gjithnje
ne fakt nje kohe kisha fillu te pija shume ma kerkonte trupi sikur kisha dicka qe me mungonte
e tani jo shume ralle do doja mos ta filloja serish si me pare
alcoli ehste si droga si duhani njejte po u vare nga ai te ben per vete
Citim:
ne fakt nje kohe kisha fillu te pija shume ma kerkonte trupi sikur kisha dicka qe me mungonte
e tani jo shume ralle do doja mos ta filloja serish si me pare
alcoli ehste si droga si duhani njejte po u vare nga ai te ben per vete

pershendetje te gjithve me falni, por me eshte dashur pune intenzive per shkollen , dhe tash ndihem qik i lire, juda shume , uredheroni kafe dhe dreken,Angel si me je oj e nderuar, te ndegjojne, haaha
a ka njeri qe deshiron te pije kafene me mua
sonte.
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
a ka njeri qe deshiron te pije kafene me mua
sonte.

dhe une ktu jam gaqti per nja kafe dhe nje dore muhabet se ka fillu me me ra humori kto dite
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
gati jam nje te mesme me pak ...ksovari nga ke humb ti se na bane merak si i ke punet shendeti mire .![]()
Te pershendes ksovari!!
Ke ndonje kafe per mua?
do e pija me shume kenaqesi.
Citim:
dhe une ktu jam gaqti per nja kafe dhe nje dore muhabet se ka fillu me me ra humori kto dite
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ke ndonje kafe per mua?do e pija me shume kenaqesi.

Citim:
Te pershendes ksovari!!
Ke ndonje kafe per mua?do e pija me shume kenaqesi.
Flm edhe njehere!
Hajde te qajme hallet e njeri-tjetrit ndoshta gjejme ndonje zgjidhje ose vetem ideja qe po i themi na lehteson disi...
Citim:
Flm edhe njehere!
Hajde te qajme hallet e njeri-tjetrit ndoshta gjejme ndonje zgjidhje ose vetem ideja qe po i themi na lehteson disi...![]()
Citim:
mire eke si e dojni a ta shtroj une hallin tim apo keni juve ndonje
une do doja shume keshilla si te jem nje profwesor i shkelqyeshem, qe gjenreratat qe me dalin nga duart te mmos me largohen koke bbosh, po ti mesojn te jene edhe mjeshter te jetes

Citim:
Vetem ideja qe ke per te dhene sa me shume dije eshte fisnike...Puna e nje profesori te afte aty dallohet...
Nuk mund te quaj hall hallet e mija perpara milionave njerzve qe vuajne per buken e gojes apo uji i pishem, gjithashtu nga te ftohet...si kohe dimri qe eshte.
Me mjafton shendeti...te tjerat me pak mundim do i arrij.![]()
qaj te zi me mjalte per mua kosovari te lutem 
qysh ke qene ti, po gruaja pse semure?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
qaj te zi me mjalte per mua kosovari te lutem
qysh ke qene ti, po gruaja pse semure?
Si behet ktu? Jepet porosija dhe ta sjellin kafen apo duhet ta besh vete 
Nje kapucino sdo ishte keq dhe ti mbaja syt si dollap hapur gjith naten 
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Si behet ktu? Jepet porosija dhe ta sjellin kafen apo duhet ta besh vete
Nje kapucino sdo ishte keq dhe ti mbaja syt si dollap hapur gjith naten![]()
ju duam shumeeeeeeeeeeee
Pershendetje te gjitheve, shpresoj mesazhi im te ju gjej shendosh e mire...
UNe per kete vit do bej nje oferte speciale , do jete lokali i hapur 24 h dhe qmimet do jene me lire sesa gratis, hahaha urime gjgitheve festat e fundevitit, sidomos atyre qe ju perkasin keto te besimit, nuk guxoj ti cek sepse ngattrohem, edhe nje hewr nga zemra urime urime urime
Aaa nuk ftoka njeri per kafe ketu joooo..

NJOFTIM 24-H E HAPUR VETEM PER JU
o miq tash dhe pak apet sezoni turistik, edhe pse paralajmerojne perseri per krizen financiare, mos keni frike fare, spese , qejfn do bejme ne padyshim...haha,
une po rihap kafenen perseri, mos hezitoni ejani dhe binduni vet, kemi deshmuar dhe do deshmojme kualitet dhe cilesi te larte, mos ngurroni, 24 ore eshte e hapur, shprehuni lirshem, madje mundet edhe puna e "msitnise", ketu te behet diskutim i efektshem,
Kamariere nji kaffe ,te mesme me pak tamarsha e nji got uje itash .....
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001
Kamariere nji kaffe ,te mesme me pak tamarsha e nji got uje itash .....
Citim:
patjeter, por, tamarsha qka eshte na spjego, se ne ne kosove skemi nigju per kete gjene
kafe turke e fallxhore a ka ?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
merre si "loqke"kafe turke e fallxhore a ka ?
Citim:
patjeter, por, tamarsha qka eshte na spjego, se ne ne kosove skemi nigju per kete gjene
A ka kapucino ma ktu ?dhe po kje muncija ma mushni nji teke me konjak te bame ne shpi ose oficine.....
Dy kafe njera pas tjetres kam pi. S'me zuri vend e para. 
Boohh, shkodra sa i shpifur eshte konjaku.
Citim:
kot ta shpjegoj ma tamarsha,se ju n kosov vec caj pini me ka tri a 5 kokrra sheqer...kafe ma shoku asht e mesme dmthte fort e as te bute.a morre vesht tash bre shqype?
koka mbyll kafja Forumi, qi keni ba moj, mos inspekcioni sepse keni ba shërbime pa fatura, keni tentu me iu shmangur tatimit, apo keni helmu ndonjë klient me mishin e importuar nga Brazili, apo u ba naj tregëti me miellin e xhepave, e për sherr e hangër kamarjeri. eja pini kafe expreso të gatë, apo maciato, ose dhe kapoqino me melmesa haha kësaj radhe qeras shpija,
ksovari te pershendes
krejt i paguj une sot ca tepini kafe bujrum
Citim:
Po citoj ato q� tha Deb*
Dy kafe njera pas tjetres kam pi. S'me zuri vend e para.
Boohh, shkodra sa i shpifur eshte konjaku.![]()
Citim:
pse i shpifur konjaku?po tash vetem qumesht nuk pihet maj naqeee....
nji filxhan te madh kafeje plot ,dhe nje cokollat belge e pak konjak a sa mire te ban nadje (mengjes).bane prov e ke me than a sa mir ee ka ky .
Citim:sa me shume kaffe
mmmmmmm tamam shkon
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ksovari te pershendes
Nje neskafe do ta doja me kenaqesi tani... sikur te me shoqerojne dhe miqte e vjeter virtual... Yyyyyy sa kohe kisha pa hyre ne forum...
dhe un po thoja kush osht kjo mami Sexi ?!
mlejo ta ofroj un ate neskafen , badigardet ( cunat ) si paske marr me vete ti
| Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.