Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Mendim i frymezuar çasti.
Cfare do qe te shkruhet per Amor,pak me intereson.Ajo qe di eshte se ka personalitet.Veshtire ne ditet tona...aq me pak ne nje forum...
(faje merre per kapital kshu na ka mesu partia)
Forumi ka nevoje per te gjithe NE se ndryshe nuk do perbente FORUM por KLAN.
Nuk arrij te kuptoj kujt i thoni ju mendime çasti?! Mendimet e çastit quhen ato mendime qe vijne si rrjedhoje e nje ngjarje...çfare do qofshin ato,te frymezuara nga forumi apo nga jeta jone reale.Edhe ne jeten tone reale grindemi, zihemi & qeshim...se kuptoj perse ktu nuk behet dot? Do te thote qe s'jemi NE. Nqs do u mendonim aq mire para se te shkruanim,nuk quhen me mendime çasti. Hapni nje teme te tipit "mendime te kthjelluara mire"
Mjafton qe ka debat...dialogojme,nderrojme ne nje fare menyre.
Forumi mund te krahasohet me nje familje, shtet etc. Nqs s'permban te gjitha llojet e karaktereve nuk quhet as shtet dhe as familje...per forum s'behet fjale pastaj.
Ps: Amor est indispensable dans ce forum
Si ne rrote te lire .... me duken te pershtatshme mendimet qe lexoj ketu
Re: Mendim i frymezuar çasti.
Ke quan me personalitet ti Ceci?
Po ne forum si e mat?
Per te gjithe ju qe kaloni caqet ne debatim:
Mospermbajtja eshte dobesi, dhe jo virtut qe duhet vleresuar.
Edhe une vet e kam kaluar ndonjehere, dhe sinqerisht nuk jam krenare qe e kam bere.
M.C.
Cedrus je per 1 dore muhabet
U qyqa, erdhen keto te na masin personalitetin. Cécé, hajde e ma mat pak, te lutem.
Angel, na e thirr pak Cedrinen ke cepi.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
M.C.
Cedrus je per 1 dore muhabet![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Angel si kini qene zotria juaj? E pite kafen ju zonjush?
Citim:
Shiqir zotrote se thashe sma vare hiq![]()
mire faleminderit.... e piva dhe vetem bile shyqyr veshet rehat
ky seriozlliku yt sot mos eshte nga kojshia himarjote ? lol
Citim:
Ta var mi si s'ta var. Oj.
Kam nje miksazh fetar ne familje qe te qudit. Ja sa te hyje edhe ndonje qifutke dhe plotesoj te gjitha kushtet per alien
Re: Meqe jemi ne vale kumari
Citim:pse jo, ne meshkujve na ka krijuar zoti ne imazhin tij, apo jo?!
Po citoj ato që tha Fajtori
E keni vene re qe ca femra kur zene te dashur bejne sikur u ka rene bingua? Mos e shikojne si kumar kete pune? Ti kurt, ca mendon, meqe i njeh llojet e kumarit dhe ketij i rri larg i vendosur.
Citim:
ce re vetem ajo te mungo ... po kurbatke ke![]()
Re: Re: Meqe jemi ne vale kumari
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
pse jo, ne meshkujve na ka krijuar zoti ne imazhin tij, apo jo?!![]()
![]()
Citim:
NO mi gabelt nuk na preferojn.
![]()
Citim:
ju kane hip po**et eeee ...![]()
a me jep leje te iki une nashti
..c'rrokullisje e pandalshme , e pakontrollueshme...zot beje mire!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ke quan me personalitet ti Ceci?
Po ne forum si e mat?
Per te gjithe ju qe kaloni caqet ne debatim:
Mospermbajtja eshte dobesi, dhe jo virtut qe duhet vleresuar.
Edhe une vet e kam kaluar ndonjehere, dhe sinqerisht nuk jam krenare qe e kam bere.
Mendim casti prej verteti:
Booo, sot mesova qe Zeri i Popullit zkistoka akoma si gazete. S'ma kap truri kush i blen keto gazeta akoma.
Tori, ma bejne zemren mal ligjeratat qe me ben here pas here, natyrisht dhe koha e shpenzuar, por je nisur nga premisa e nje perkufizimi te gabuar(ai i "sorres"). Shkurtimisht, ti ndjehesh mire ne nje biotop analfabetesh ku çeshtja qe i shqeteson me teper eshte FLOKEstika. Quaje biotop sorrash, pjeshkash apo budallaçkash,...Mgjth jam e sigurte qe ti e kupton goxha mire qe "sorrat" gradualisht jane larguar nga forumi duke te lene ne dore nje grumbull karkasash.
Se kuptova mire ku qendronte diferenca mes tregimit te flokeve dhe tregimit te diplomave, shtatgjatesise dhe mesazheve te dashnorit ne Toronto?
(Kesaj rradhe bej nje msg te gjate se e shof qe s'te zbrazi ai lart )
Mendim çasti mese prej verteti
Bohhh, sa kategorik njoni
Une kur them personalitet deb* nuk nenkuptoj cfare nenkuptoni ju...gjithçka duhet relativizuar, nqs amor e shkel nganjehere besoj thelle se e ben sepse do jete ndjer e ofenduar...me nje diference qe ajo e zgjat...e ruan inatin.Kaq.Por nuk do te thote qe eshte vajze pa parime,pa edukate apo ku t'a di une...nejse.
Ps.Amor please hiq dore nga ngacmimet.Se s'na nxjerrin gjekundi
Mos me bej fajen me nerva.Jo per gje por roli i tij eshte te ruaj qetesine ne forum & jo te acaroj gjendjen...
Do t'ju jap Ban ketyre te dyve.
Keta duan te dy siper gjanem si t'ua gjejme kete? Sisi, ti ja ke haberin ketyre pozicioneve, bej si te besh e thuaj nje fjale
cece amorin e kemi shum impulsive
ta keput te fundit ne fillim kur esht me nerva
sa per shpirt ske çi thu
Citim:
Do t'ju jap Ban ketyre te dyve.
Keta duan te dy siper gjanem si t'ua gjejme kete? Sisi, ti ja ke haberin ketyre pozicioneve, bej si te besh e thuaj nje fjale
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Me ka kap keq puna![]()
Se te dy i duaTani fajen e njoh içik si paqesor dmth edhe nqs i hyp nervat ndonjehere nuk do me shaj kurre ne publik kurse per amor s'di dhe aq...besoj shume qe mos ma punoj
![]()
![]()
Eh, amor shprehu zemra...edhe sikur te te hyp nervat do me qendisesh ndonje rresht?![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mendim casti prej verteti:
Booo, sot mesova qe Zeri i Popullit zkistoka akoma si gazete. S'ma kap truri kush i blen keto gazeta akoma.
M.C. V.(mendim casti ivertete)
Thuhen qe ata qe zihen duhen, mos valle Faje Amor gulu mulu sa te behet uji
Citim:
.Jo per gje por roli i tij eshte te ruaj qetesine ne forum & jo te acaroj gjendjen...![]()
Citim:
Duket qe se njef hic ... Faja zhurme ne forum do ... te kam thene Cec larg duret nga Fajalol
Citim:
A thu mi te me manipuloj kaq haptas ?![]()
![]()
Citim:
pse manipulim e quajne tani![]()
mos e ver ne dilema kaq te veshtira cece-n mi ange
Mendime te castit , pa qellim te keq
Cdo njeri ka vlera, vlera ne vetvete.
Mos ja ulni ato vetes duke i pare gjerat me Egoizem. Egoizmin secili ta tregoje ne jeten e perditshme, ne jeten e vet personale per arritjen e qellimeve dhe ambicieve qe ka ne jete por, jo per t'u marre me njerin apo tjetrin kur, ky njeri apo tjetri as nuk i ngrene peshe ne "kanarin" e jetes!
Mos kjo menyre e te shprehurit ketu, te kapurit dhe te ngecurit me njerez qe as si njeh dhe mbase as nuk do t'i njohesh kurre ne jeten Reale, eshte Kulture e mbartur nga ambienti "Meme" ku eshte dhe prejarrdhja?!
Mos ai mekim me kulturen e thashathemnajes per te tjeret i ka fut rrenjet thelle dhe na ben te tregohemi te "vegjel" edhe perpara atyre qe jane me te vertete te vegjel( ne moshe)???
Cdo njeri ka mangesi. Ka mangesi ne te kapurit-kuptuarit e shpejte te situatave dhe ngjarjeve ne jete. Ka mangesi ne te kuptuarit te faktorit Kohe dhe vend, si ne veprimet qe ben por edhe ne te shprehurit.
Asnje njeri nuk eshte perfekt. Edhe dikush qe ka arritur dicka ne jete, e ka arritur per vete dhe jo per t'ja shitur tjetrit.
Lexon ketu forumiste qe, deri para pak muajsh ishin ne Karriket e shkollave dhe sot ( mbas pak muajsh) na tregojne ketu qe jane neper kafene dhe shkruajne nga iPad apo ku di une cfare! Aq me shume kur keto jane dhe jetojne ne shqiperi!!! Cfare duan te tregojne me kete? Nuk e njohim ne jeten dhe jetesen ne shqiperi?!
Nuk e dime Ne sa te mundur e ka nje njeri "normal" te kete te tilla Lluxe?!
Nuk eshte e keqe te keshe dicka te tille, te perdoresh tekniken e re por, eshte jo serioze te shprehesh dicka te tille! tregon "ene te zbrazur" dhe cilido qe e lexon, mendoj qe thote "Ti rroje shkolla qe ka", mos thente dhe me shume se si mund te arrije nje njeri ne shqiperi qe sapo del nga shkolla te kete direkt nje aparat te tille qe, ketej kushton ndermjet 500-700 euro dhe kur ne Shqiperi, rroga mesatare MUJORE eshte ke 300 (mos qofte dhe ma pak)euro ne muaj!
E jap kete shembull per te treguar ngushtesine e "enes" qe ka-mban ndonjeri mbi shpatulla!
Ketu nuk eshte vend per te shitur P...., por vend per te komunikuar e nderruar mendim ne aspekte te ndryshme te jetes!
p.s. mbrenda kontekstit te rrjeshtave me lart:
Respekt per AD qe, ka arrit me shume ne jete se sa ndonjeri ketu, ne varesi te kushteve te vendit-shtetit ku jeton DHE, nuk shet P.....e ketu me kesoj kalamalluqesh!
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
mos e ver ne dilema kaq te veshtira cece-n mi ange
![]()
Citim:
Ktu behet nami une akoma ne gjumeAntip ka fillu me e njoft fajen me shume se une hmmmm po me ben te dyshoj antip
![]()
Re: Mendime te castit , pa qellim te keq
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Respekt per AD qe, ka arrit me shume ne jete se sa ndonjeri ketu, ne varesi te kushteve te vendit-shtetit ku jeton DHE, nuk shet P.....e ketu me kesoj kalamalluqesh!
Po ti vizionero nga ja ke mor vesh gjonat angel
Citim:
Po ti vizionero nga ja ke mor vesh gjonat angel![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
sa kurioze je o femij i keq
![]()
Citim:
Citim:
nga google me .... dalin ca faqe me emrin tim
fillova te bej p**dh dhe une nashtihahahaa
Citim:
Po emrin si ta gjeti?![]()
![]()
Citim:
Po emrin si ta gjeti?![]()
![]()
Citim:
Citim:
me te pytme .... na cave culon me pytje ... ste kam tradhtu jo besnike te kam ndenj hahahahaaa
![]()
Citim:
Si s'me doli njoni vetem te pysi per mu mer jahu![]()
![]()
Boh kush rri dhe hap testamentet nashti
Ju puth te dyjave lart![]()
angeldevil mos je shejtonja qe njoh une???????
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Cecilia, kjo ste perket ty! Jo sepse nuk kemi komunikim privat me njeri-tjetrin por edhe te kishim, sado te "thelle" e ne afrimitet prap sdo mesoje asgje me shume nga une se sa shkrujta aty! Di ta respektoj jeten tende private si dhe te cilitdo! Afrimiteti qe mund te kem me ty, sme jep te drejten te te "shes" ne pazar=tek te tjret.
Jam adresse e gabuar per kesoj gjerash!
Si e kalove ti sot? Ketu kohe shume e bukur, po atje?
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
angeldevil mos je shejtonja qe njoh une???????
Citim:
po shejtonia mi ajo jam ... po jam bo e urte ...kam bo vaksinen kunder terbimit kete kohe hahahaaaaaaaaaaaaaaaa
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
oooooooo qelbsine po ti je moj qe nuk degjohesh..... hahaha se mos e ke ba vaksinen for life se te vrava.. hey po niku si ashte??? naj te re nga ato dy?? any kids???
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.