| Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
Poja them edhe nje nqs se pelqeni ju tham prap!
Nje here polici merr gruan dhe djalin e tij per nje gjiro.
Dhe mberrijne te stacioni i autobuzit.
Autobuzi po vonohej, dhe femia i tyre 5 vjecar merzitet dhe thote
o maa kur vjen autobuzi,prit te paste mami sa te laje gjagji autobuzin.
Mas 5 minutash femija thote prap o maaaaa kur po vjen autobuzi ,prit o zemra mamit sa te laje ai gjagji autobuzin.
Mas 10 minutash prap femia o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kur po vjen autobuzi se u merzita,prit o shpirt sa te laje gjajgi autobuzi.dhe ne kete moment nderhyn polici. Po ai zog kur.. itash e gjeti me la autobuzin!
pershendetje te gjitheve
jeni shume nice dhe keni barcaleta shume te mira ju pershendes te gjitheve bye bye
Re: pershendetje te gjitheve
Citim:
Po citoj ato që tha engjellori
jeni shume nice dhe keni barcaleta shume te mira ju pershendes te gjitheve bye bye
PeRsHëNDeTjEe...
Hello te gjith lexuuesit e kesaj teme edhe shume UrImmE, *gzuar festat e fundvitit*
Tema eshet vertet interesante dhe une kam deshir tju tregoj nje leter qe dikush ja ka shkruar dikujt.......
MY FIRST TIME...
The sky was dark
The moon was high
All alone
just me and her
Her hair so soft
Her eyes so blue
I knew just what
she wanted to do
Her skin so soft
HEr legs so fine
I run my fingers
down her spire
I did not know how
But i Tried th best
To PlaCe mY Hand
On hEr breast
I remember my fEar
My fast beating heart
but slowly she spread
HEr legs ApoRt..
And when she did it
I felt no shame
ALl At oNce
the white stuff came
at last it's finished
It'S All OvEr now
IT waS mY firSt Time
MiLKiNG a CaU......
(sorry se eshte ne anglisht por megjithate shpresoj tju pelqej...
)
"Genjeshtari"
Plaka kishte nje fik. Nje dite ne fik kishte hipur nje djale. Plaka e pa, i erdhi prane dhe i tha; ...-Djale, ka zot fiku. Zbrit! Djali, qe atje lart, i hodhi plakes nje veshtrim dhe iu hakerrua; ..Ik plake, ik me te mire se po u ula ta ngula. Plaka nuk levizi nga vendi. Djali si u ngop mire e mire me fiq, zbriti qe lart e u nis serishmi per udhe, plaka si e pa qe po largohej, i thirri nga pas. ... - Ore, djale, le fiqte qe i hengre, po paske qene edhe genjeshtar zotrote.
Doktori
Nje doktor kishte zbuluar nje menyre per te percaktuar se sa here kishte bere sex nje person vetem duke pare ate ne fytyre.
Per ta demonstruar zbulimin e tij ai mblodhi ne nje salle te madhe shume njerez dhe ju tha atyre te qeshnin.
Duke pare te qeshuren e tyre ai po percaktonte shume sakt teorine e tij. Ndalon para nje burri i cili po qeshte aq shume sa goja i kishte vajtur vesh me vesh. Ti i thote doktori ben nje here ne dite seks.
- Jo i thote burri dhe vazhdon te qesh
- Nje here ne jave, vazhdon doktori
- Jo ben me koke burri dhe qesh akoma me shume.
- Nje here ne muaj, thote doktori i nervozuar
Prape jo ben burri dhe qesh.
- Nje here ne vit? pyet doktori po pse je kaq i gezuar.
- E gjete i thote burri, por jam i gezuar se sot eshte dita.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~
Grate
Ne New York ndodhen shume shqiptare nga Malesia, te cilet jetojne akoma me traditat e vjetra ku burrat shkojne ne xhami cdo te premte, kurse grate merren me punet e shtepise. Nje te djele Hoxha vendosi ti pyese keta burra dhe tha:" Ata burra qe kane frike nga grate te ngrihen me kembe".Kur cte shikoje Hoxha, 54 burra ngrihen me kembe si veriu, kurse vetem njeri nga keta burra nuk ngrihet.Krenar, Hoxha, per burrerine e ketij te fundit, vete edhe i jep doren. I thote:"Bravo te qofte, nga gjithe keta burra ti dole me i forti". " Po ci forte,- i thote ky- ore une sa degjova fjalen grua mu prene kembet ,spo ngrihesha dot!
aotokombajnat duhen ndonje here
ishte nje here nje burre dhe nje grua 40 vjec, burri po shikonte televizor dhe pa nje vajze te re dhe te bukur, i foli gruas dhe i tha:-hajde shih pak kete shpirtin ketu, ti me je bere si autokombajne. ne darke vajti burri ne krevat dhe po priste gruan,por graja nuk po shkonte. burri i flet dhe i thote:- hajde o grua te flejme,mos u zemro per ate qe te tha ne dreke. gruaja iu pergjigj:- po ik or burr se nuk e ndez autokombajnen per nje kalli misri. ha ha ha ha ju pelqeu?
ne ushtri disa ja kalojne mire dhe disa keq
ne ushtri mesa dini nuk ka gra qe te vejne ushtaret. ne repart vete nje ushtar i ri. mbasi ndenji nje muaj qe u njoh pak me te tjeret i vete komandantit dhe i thote:- zoti komandant, me falni qe po ju shqetesoj por do doja tju bej nje pyetje, mesa degjova disa ushtare te tjere, si ja beni ketu brenda per gra? komandanti e shikon dhe i thote:- e sheh ate fucine, ka nje vrime, shko e fute atje dhe bej sex. ushtari e shikon i habitur. megjithate vete e provon, e futi tek vrima dhe i vinte mire,d.m.th beri sex me te vertete. kur mbaroi,i gezuar kthehet tek komantanti dhe i thote:-zoti komandand, u kenaqa. komandanti kthehet dhe i thote:- tani ishte mire,do te shoh kur te vije rradha jote te futesh ne fuci sa mire do jete! c"far ndodhte ne ushtri kush do ma thote nga ju?
dani...........................................
ha ha ha ha ha , ke te tjera? dergoi te qeshim.
Re: dani...........................................
Citim:
Po citoj ato që tha danielxhd
ha ha ha ha ha , ke te tjera? dergoi te qeshim.
moraki mou
edhe une di shume po pertoj ti shkruaj. lodhemi shume ketu ku jemi.
ne ushtri skojne edhe me deve disa qe nuk presin te mbaroje llafin tjetri.
nje ushtar i ri mbasi beri nje jave ushtri vajti tek nje shok i tij dhe e pyeti se si bejne per grua, ai iu pergjigj:- shiko ate murin, mbrapa atij eshte aurora,pa mbaruar mire llafin., ushari ri iku me vrap. kur arriti atje c"te shihte? nje deve. meqenese te tjeret kishin vajtur iu fut dhe ai devese,(sex) mbasi mbaroi deveja ngordhi. u kthye mbrapa gjys i gezuar, dhe i tha shokut :po mire, ju me devene keni bere sex gjith kete kohe? sepse me mua ngordhi, i keni vene dhe emer te bukur.. ai i tha: jo re budalla aurora(deveja) te conte tek kurva ne fshat.
po ju them ca humoristike.
vera
Shkon nje cun per te blere 2 shishe vere.
-o teta, me jep 2 shishe vere.
-po i thote shitesja,si e do babi veren,te bardhe,te kuqe apo te zeze?
-s"ka rendesi moj teta...
-popse i thote ajo?
- babai nuk sheh prandaj.
ngaterrojne pallatin....
dy emigrante shqipetare dolen per pune ne omonia(qytet i athines).
aty i merr njeri dhe i thote se puna qe do te benin eshte te conin nje lavatrice ne nje pallat ne kat te nente.e marrin lavatricen dhe ju futen punes.kur shkuan tek ashensori,per fat te keq ishte i prishur dhe vendosen ta ngjisnin nga shkallet. mbasi kishin ngjitur disa kate njeri i tha tjetrit-shko e shih nje here sa kate na kan mbetur;shoku vajti dhe u kthye shpejt. kur kthehet i thote tjetrit:- kam dy lajme per te thene, nje te mire dhe nje te keq. ke do te them para? shoku ithote te dyja mi thuaj.
ai thote:-lajmi i mire eshte qe kemi edhe nje kat per ngjitur kurse lajmi i keq eshte qe kemi ngatarruar pallatin.
kulmi i fukarallekut
nje djale i thote babait.
-baba e di pse me pelqen shume hudhra?
-jo,i thote babai ma trego arsyen?
-me pelqen se mbane ere sallam.
hahhahahahahahahahaha
sa kam qeshur!
suksese lol!
na kenaqet, kemi ngelur ne forum duke qeshur!
vertet te forta!
ju perqafon_Syri
Re: hahhahahahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
sa kam qeshur!
suksese lol!
na kenaqet, kemi ngelur ne forum duke qeshur!
vertet te forta!
ju perqafon_Syri
e di se si ndjehesh kur humb nje njeri qe do me te vertet me ka ndodhur dhe mua the best think to do in orde to get over it is just to forget about him.
moraki mou
Citim:
Po citoj ato që tha babes1
e di se si ndjehesh kur humb nje njeri qe do me te vertet me ka ndodhur dhe mua the best think to do in orde to get over it is just to forget about him.
Te sjellim buzeqeshjen tek ata qe kane humbur dike
Nje cift i ri kishin 3 muaj qe ishin martuar dhe gruaja ishte gati 9 muaj shtatezane. Te gjithe njerezit e fshatit i thoshit burrit qe femija nuk ishte i tiji.
Ky nje dite mbasi degjoi shume njerez qe i thoshin te njejten gje merr gruan menjane dhe i thote:
" Degjo nuse, gjithe fshati thote qe femija nuk eshte i imi si eshte puna."
" Ua thote nusja, ja ti bej une llogarite per femijen. 3 muaj diten dhe 3 muaj naten a bejne 6? Dhe 3 muaj martuar bejne 9. Prandaj o burre mos i ve veshin katunit por beji qeleshen cunit"
nice one FREE
kiss kiss
Marinaret dhe Laviret
Pas nje udhetimi shum te gjat neper det vjen anija ne nje liman Italian. Marinaret te eshtur per argetim as nje as dy po drejt e ne tavernen e par. Aty ngran e pine sa munden besa edhe vallzuan ete shoqeruar nga bukuroshet mjeshtre te zanatit me te vjeter ne bot.Naten kaluan ne dhomat siper tavernes me kto bukuroshe dhe kjo kenaqsi ju kushtonte nga 20 dollar.
Te neserme vajzat shoqeruan marinaret deri tek anija e tyre dhe pasi keta te fundit ngjiten lart ne anije pershendetin vajzat me te thirura.-Ishte kenaqesi,jeni te mrekullueshme ama 20 dollaret ishin fallco !!!!
Laviret u ndodhen ne nje situat marrezore te zhgenjyera dhe njera mblodhi veten e thiri sa kishte fuqi .- Dollaro falsifikato ama SIFILISO ORIGINALE !!!!!!!!
Hee mos qesh para kohe thon pleqerit se te kthehet si bumerang
Kaq ,qeshni tani
te rrime me bjondet
Hi te gjitheve
Nje bjonde shume e bukur, po shkonte me nje burre pak me te madh se ajo po ama te pasur. Ikin per nje xhiro me Mercedezin e ri sportiv qe kishte blere ky cuni. Por po ikte shume me kujdes. Bjondja e kishte shume qejf shpejtesine dhe i thote djalit. Po te ikesh shpejt une do t'i heq rrobat nje nga nje deri sa te behem lakuriq fare. Cuni i shkrete s'e kishte pare ate ende lakuriq dhe i thote OK. I jep cuni gas ne derrase dhe i heq te gjitha nje nga nje goca deri tek te mbathurat dhe i hedh nga dritarja. Cuni i shkrete shef poshte mes kofsheve te goces e humbet vemendjen dhe bum- aksidente. Bllokohet i shkreti dhe nuk del dot nga makina. Goca ishte vrare pak por ishte ok. Dhe i thote ky i shkreti aman ik kerko ndihme tek nje stacion benzinate aty afer. Po kjo i thote : jam lakuriq. Merr kepucen time dhe vere para p....t dhe ik te lutem. iken goca me kepucet e cunit ne mes te kembeve te saj dhe e gjen nje burre dhe i thote: please help me take my boyfriend out cause he's stuck. E shikon burri kepucen dhe i thote : me vjen keq por nuk te ndihmoj dot se ka hyre shume thelle.
haha did u get it??
Cool vertet Cool !!!!!!!!!!!!! J get it but not that poore man hahaaahaaaahaa !!!!!!!
Te lumt
FAKULTETI I MJEKSISE - DEGA KIRURGJI
Kjo basalete mund te jete paksa e gjate, por lexojeni se keni per tu dhi tu qesh:
Ne fakultetin e mjekesise, studentet e deges se kirurgjise kishin praktike.
Vjen profesori edhe u thote:
"Sot te dashur student do te shkojme ne morgun e universitetit dhe do bejm praktike me nje trup te vdekuri." Studentet paksa te nervozuar sepse ishte hera e pare qe do shihnin te vdekur, pranojne edhe shkojne pas profesorit ne morg.
"Tani," - vazhdon profesori "ju duhet te dini qe ekzistojne 2 cilesi qe duhet te kete nje kirurg i ardhshem. E para eshte qe te mos kete peshtire nga asgje qe ndodhet brenda trupit te njeriut!" Dhe ne kete moment profesori i afrohet kufomes se nje burri, nxjerr gishtin e tij, ia rras ne b*the e njxerr dhe e lepin pastaj.
"E shikoni," - u thot studenteve. Studenteve te shkrete u erdhi barku tek goja.
"Tani provojeni edhe ju," u thote atyre profesori. Keta te shkretet me pak hezitim filluan qe t'i fusnin te vdekurit gishtin ne b*the dhe ta lepinin pastaj.
"Cilesia e dyte qe duhet te kete nje kirurg," - u thote pastaj profesori, "eshte ajo qe quhet VEMENDJE. Ju po te me vinint re me kujdes do te shikonit qe une te vdekurit i futa ne b*the gishtin e mesit, por ama lepiva gishtin tim tregues. Pra ju lutem te jini me te vemendshem ne mesim!"
hahahahhahaahha
Ne oren e anatomise
Ne oren e anatomise tema e dites ishte "Organet seksuale te femres dhe mashkullit"
Profesori ngre ne mesim nje nga vajzat ne klase dhe e pyet per organet mashkullore.
Kjo tani nuk kishte mesuar dhe nuk po pergjigjej. Shoku i vet ne banke te pare zberthen pantallonat dhe e nxjerr per ta ndihmuar shoqen.
Profesori e shikon dhe bertet: " Banka e pare fute kopjen brenda"
:ola:
ne oren e anatomise
ngre zysha nje goce dhe i thote fol per aparatin gjenital mashkullor,ajo flet sa flet dhe ne fund thote eshte organ kercor dhe eshte 25 cm.
zysha i thote: po te ishte kercor do kishe vdek dhe qe ishte 25 cm ishte fati yt!
nice ketoja
Ne gjendjen civile
Nje çift paraqitet ne gjendjen civile. Nepunesi e ve re qe djali ishte i dehur dhe i afrohet vajzes dhe i thote :
-Ketu ne zyre te vish kur i fejuari yt eshte esell.
-Dhe ti mendon se ai do te pranoje te martohet e mua kur eshte esell ?
Matematika e Dashurisë
Burr i mençur + grua e mençur = romancë
Burr i mençur + grua e pamençur = aferë
Burr i pamençur + grua e mençur = martesë
Burr i pamençur + grua e pamençur = shtatëzëni
Cili je ti?
Humor nga Shkodra...
ME TE DREDHUR
Më falni shok se po ju shqetsoj, a e pini duhanin?
- Po - u përgjegj shoku - me të dredhun...
- A keni një letër duhani se më mungon?
- Posi urno, me gjithë qef.
- Po duhan a keni?
- Sigurisht po.
- A ma mbështjell një fije se nuk po di.
- Po mor zotni urno!
- Po me e ndez a keni?
- Po! tjetër gja a ju duhet?
- Jo, të tjerat i kam vetë...
hahahahahahahahahaahahah, Shkodran!
Sa mendjemadh je mor Gëzim!
Gëzimi: Pse?
Të pashë mbramë në televizion, dhe s'më fole me gojë!...
VIZITA
Grueja me burrin krah për krah. I thot gruja:
Ah sa të shkon ky kostumi! E gëzosh! E din si me dukesh... si Alen Daloni i ri...
- Ja kam këput kryet (qeshet), Ec të shkojmë se po bahemi vone!
- Uuuupo cka të ra në xhaketë ashtu? - e pyet gruja.
- Një zog ka lëshue një glacë!
- Po kështu nuk shkohet në vizitë, hajde kthehena. Sa pa mend ece rrugës!
- Mir moj gru, po unë nuk mundem me ec me kryt përpjete.
- Jo, jo, hajde shpejt ndërro kostumin...
- Gru, mos e ban kaq alarmante, një zog lëshoi një glacë. Thuj shyqyr që nuk fluturojnë lopët se mandej do kishe pa, se cka ishte ba!
* * *
Humor nga Tefa
Shtjefën Palushi (Tefa) bashkë me Paulin Selimin janë dy krijues te njohur të humorit shkodran. Tefa i shkurtër e i shtrembërt, ndërsa Paulini i gjatë e i hollë...
Futu për vrimë të celësit...
Tefa e Paulini si bashkëkrijues humori, shkonin natyrisht e i bënin vizita njëri-tjetrit në raste të ndryshme. Një ditë, Paulini e thirr Tefën në telefon, dhe i thotë se do kalonte andej.
- Po mirë hajde - ia kthen Tefa. Pas disa minutash, bie zilja e derës së shtëpisë së Tefës...
- Kush ashtë? - dëgjohet një zë nga brenda.
- Jam unë Paulini...
- Po mirë, futu për plasë të derës... - ia kthen nga brenda Tefa.
--
Pas disa ditësh, i njëjti rit përsëritet, por në kahje të kundërt. Tefa niset e shkon tek shtëpia e Paulinit dhe i bie ziles.
- Kush ashtë? - i thotë Paulini.
- Tefa, Tefa, po hape derën...
- Futu për vrimë të celësit... - ia kthen Paulini.
Tefa shkel kufirin...
Pasi ishte mërzitë me komunizmin në Shqipëri, Tefës i shkrep mendja e vendos të arratiset nga Shqipëria. Ai niset e shkon në kufi nga Zogajt, dhe don të arratiset për në Mal të Zi. Por syri vigjilent i kufitarëve të kohës së xhaxhit, e pikas këtë shtrembaluq, që po i afrohet kufirit. E rrethojnë ushtarët dhe si rezultat e kapin dhe kur e shohin se ishte Tefa, e marrin dhe e vënë në një makinë për në Shkodër. Kur mbërrijnë në Shkodër, policët i thonë Tefës:
- Tefë, a ke dashtë me thy kufinin a?...
- Jo more, - ua kthen Tefa, - po kisha mbetë në rrugë e nuk dijsha si me u kthy në Shkodër. Atëherë thashë, ma mirë po i afrohem kufinit, se ushtarët kanë me më kapë, e kanë me më pru me makinë në Shkodër...
* * *
Fajin e ka Shtjefni...
Për të gjitha të këqijat që ngjasshin në nji familje mjaft të pasun në Shkodër, faji i mbetej shërbëtorit plak, Shtjefnit.
Thehet gypi i kanilit(1) - "Shtjefni"; merrte shkrumë darka - "Shtjefni"; nuk piqej buka në furrë - "Shtjefni"!
Nji natë vonë, Shtjefni shef se nusja e madhe nep e merr nëpër shtëpi dhe e pyet me kujdes:
- Shka asht, mori bijë, gjithë ky trazim?
- Kurrgja, more Shtjefën, kurrgja.
- Po ti fol, moj!
- Nuses së vogël i leu nji djalë!
- Mooos, pash zotin!
- Pse?!
- Tesh po thonë se "fajin e ka Shtjefni"!(2)
---
1) kandil; llambë
2) Shërbëtori plak gjen rastin të thumboje zotërinjtë, që për cdo gjë fajin ia hidhnin atij.
[ marrë nga Lezha.net ]
* * *
Nga ’karadyzeni’ në ’karitas’
Mësimi i letërsisë pritej me padurim të fillonte.
Profesor Toma e bën më tërheqës duke përdorur humorin Shkodran me mjeshtërinë e bejtexhinjve.
- Sot, kena me fol për historin e letersis Shkodrane prej shekujsh.
Filloi Pr. Toma duke shqiptuar një ‘o’ pak a shumë si ‘a’ dhe duke hequr ‘ë’ nga fundi i fjalëve.
- Na e dina se kena pas t’huej mrend, e s’na kan lan me zhvillue letersin ton.
Ndërhyri një student nga fundi i auditorit duke hequr ‘e’-në kur vinte pas ‘u’-së, dhe vazhdoi:
- Ç’a na kan lan ata neve me ba?
- Taman, njikjo qi tha Osoja asht pytje me vend. Për ket due me kallxue.
Pr. Toma, u drejtua mbi podiumin ku kishte hapur edhe këmbët që të siguronte bazament sa më të qëndrushëm. Fytyra mori një pamje mjaft serioze. Tema ishte shumë e rëndësishme.
- Turqit erdhen n’vendin ton me KARADYZEN. Pas 500 vjetesh ata u largun tuj marr DYZENIN.
U mendua pakëz, duke u munduar të linte pas atë histori të shkuar një shekull më parë.
- Po, na erdhi rusi me nji KARANDASH, qi na ka ndryshue krejt stilin e letersis ton. Kjo letersi e huej na majti deri n’fund t’shekullit t’kaluem. E ata shkuen tuj marr me vete DASHIN.
Studentën nuk po flisnin. Mendonin ku do të qëllojë Pr. Toma.
- Tash na kan ardh evropiant me KARITAS. Dihet se kur kan me u largu t’a po na marrin TASIN. Poplli yn tash ka nevoj per njat tas.
Ishte përsëri i njëjti student që u tregua i paduruar dhe ndërhyri përsëri:
- Po mir, zotni Toma, Ç’a ka me na met neve?
- Ju jeni aq t’meçem sa me kuptue ç’a ka me na met ne, prap si ma par.
* * *
DASH
Solucioni larës i mirënjohur DASH pati jehonë deri në vendet arabe. Përse nuk njihet në Kinë apo Japoni? Këtë do ta kuptoni nga ngjarja e mëposhtëme:
Në Itali bëhet rreklamë e fuqishme e këtij larësi me emër shqipëtar. Me siguri është marrë nga leshi i bardhë i dashit. Që të mos largohemi nga tregimi, në rreklama shikojmë fotografi me pëlhura të ndotura të cilat kur lahen me larsa të ndryshme nuk marrin atë pastërti dhe shkëlqim që u jep DASH-i. Pra, nga e majta në të djathtë dallohet efekti i këtij larësi të përsosur.
Liçensa u ble nga një kompani shumë e njohur arabe dhe u bë ndërtimi i fabrikës dhe doli prodhimi i parë i larësit. U gjend edhe një arab që dinte Italishten përkryer. U bë edhe përkthimi i saktë i diçiturave që shoqëronin fotot e famshme. Televizori, gazetat, revistat si dhe parrulla me sipërfaqe gjiganteske që mbuluan ndërtesat e qyteteve, bënë një prezantim që nuk shkulej lehtë nga mendjet e arabëve.
Rezultati: as edhe një kuti me larës nuk u shit! Falimentim i firmës!
Faji doli nga përkthimi i diçiturës të cilës ju dha drejtimi nga e djathta në të majtë dhe nuk përkonte me fotografinë.
* * *
shum funny keto
sa barsalata diket ju re dreqen hihihihi
Miza dhe gruaja
Nuk i kam lexuar te gjitha mesazhet, por deri sa kam lexuar jam shkrire gazit, shum te bukura...ja po jua them edhe une nje:
Na ishte nje here nje loke ne autobuzz, dhe aty rreth e perqark po i sillej nje mize. Mundohet kjo gruaja ta hiqte qafe por nuk mundej, nje dy tre,,,dhe per cudi miza pushoj per ca koh. Kete gruan e zuri gjumi dhe kjo miza filloj perseri, perfundimisht i ndaloj ne hund, dhe gruaja e kapi, e hodhi nga dritarja autobuzit dhe i tha 'SDO TA BESH RRUGEN NE AUTOBUZ, BEJE NE KEMBE PRA'.
Shpresoj tju pelqejeee.......have a gud time yall.
Citim:e e dim shum neve po ajo ca ishte ???????????????????????///
Po citoj ato që tha pushkatop
sa barsalata diket ju re dreqen hihihihi
Ne zemren time ...
-Pse nuk me pranon mua si burrin tend te ardhshem. Une te dua ?
-Sepse ne zemren time nuk ka vend bosh, nje tjeter eshte ulur para teje !
-Nuk ka problem, une mund te rri edhe me kembe.
Nusja dhe vjehrra
Martohen nje bure edhe nje grua dhe mbasi kaluan naten e pare te tyre bashke ne mengjes vjehra theret nusen edhe i thote: " Degjo Nuse, une jam ca me huqe edhe do te tregoj ****a, qe ti do kuptosh kur une jam me nerva dhe jam merzitur me ty dhe kur une nuk jam. E shikon kete shami qe une mbaj mbi koke?" - po i thote nusja. "Kur une ta kem kotken e shamise te lidhur nga krahu i djathte do te thote qe jam ne rregull me ty, por kur une te kem kotken nga krahu i majte do te thote qe nuk i kemi punet mire".
Dakord - pergjigjet nusja, - tani degjo te te them une huqet e mia. Kur une isha ne shtepine time ngrihesha nga gjumi ne oren 10:00 edhe pa u ngritur nga shtrati mamaja me sillte kafene, lere ate, po megjithe kafene me sillte edhe nje teke konjak. Pastaj ajo e shikonte qe s'me kishte dale gjumi mire dhe me sillte edhe nje teke tjeter konjak, i thesha pastaj edhe nje dua mama, ma sillte edhe teken e trete mamaja. Ama po te pija edhe teken e trete o vjehre, s'dua tja di se e ke kotken nga e majta apo nga e djathta!
Në hotel
Çifti i ri i sapo martuar vjen ne hotel.
- “Ju lutem dhomen me te mire per tri netet e ardhëshme”, thote burri.
-Portieri i peshperit gruas se re:
“ Ju qenkeni me fat zonjushe, zakonisht ky e merr dhomen vetem per ca ore”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lulja dhe kali
-"E dashur, në zemrën time është një livadh, e në atë livadh është një lule, e ajo lule je ti" - i thotë djali vajzës.
-"I dashur, edhe në zemrën time është një livadh, në atë livadh është një kale dhe ai kale je ti" - ia ktheu vajza
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dashuria dhe uria
Nje djale i turpshëm nuk po dinte si t’i thoshte një vajze atë që ndjente, prandaj vendosi ti shkruante 1 leter:
-nuk arrij të ha mëngjes sepse mendoj për ty!
-nuk arrij të ha dreke sepse mendoj për ty!
-nuk arrij të ha darkë sepse mendoj për ty!
-nuk arrij të fle në darkë sepse… kam uri...!!!
miza ahahahahah teper te lezetshme me lot kam qesh.
Citim:thanks zemer se per keto gjera jetoj e ma cel jeten sa me shum
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
miza ahahahahah teper te lezetshme me lot kam qesh.
Djali i vogel
Ne nje stacion atobusi ishin duke pritur nje djale i vogel dhe nje bure i shendoshe dhe me bark shum te madh. Djali i vogel i habitur e shikon dhe e pyet:
O xhaxhi car po pret ti?
Atobusin te keqen xhaxhi:- i pergjigjet burri
O xhaxhi, O xhaxhi po te jete biciklte do ma japesh mua: -. ithote djali i vogel
))))))))
ne ushtri komandanti therret tre ushtar qe tu bej nje test,
jeni duke ngare nje makine ushtarake thote edhe papritur siper jush kalon nje elikopter armik bombardues dhe ju qellon
si do veproni????
ndaloj menjehere makinen edhe fshihem poshte saj thote i pari,
une hidhem jashte dhe vazhdoj te vrapoj reth e rotull thote i dyti,
une zoti komandante ndez sinjal djathtas dhe kthehem menjehere majtas.. thote i treti.
tani mos fol ne tavoline i thote nena djalit
po te lutem mami nuk po i flas tavolines,babit po i flas....
------------------------------
shkon nje cifte per te ngrene ne restorante
dhe therret kamarierin
ej ushqimi eshte shume i ke,ku eshte pronari jot dua ti flas:
me falni zoteri por nuk mund ta nderpres sepse eshte duke ngrene ne restorantin perballe.....
----------------------------------------------
nje lypes eshte duke trokitur dere me dere per pak ushqim troket ne nje edhe e hap nje grua e re.
-ndoshta ju gjendet dicka per te ngrene thote lypsi.
posi posi!vjerre vishe pallton thote gruaja.
----------------------------------
ne nje muze polici thret nje turiste;
zotri zotri cohuni menjehere nga aty,
si keni guzim edhe uleni ne kolltukun e marias Antunetas;
mire de mos bertit ja kthen turisti!po erdhi, do ngrihem.
-------------------------------------------
nje turiste ne deren e hotelit kishte 20 minuta qe vinte reth e rotull,
cfare pate o njeri je pyet pronari hotelit.
si cfare pata zoteri;harrova ca do beja do dilja apo do hyja!!!!!
edhe nje nga une
nje vajze ishte xhveshur lakuriq dhe i kish lene rrobat ne breg dhe ish futur ne uje te lahej.Ne kete moment kalon nje djale , ei pa rrobat e vajzes dhe i mori .Me pas u shtri ne rere dhe po priste duke pare vajzen qe lahej.Disa minuta me vone , vajza po afrohej ne breg.Kur pa kete djalin , qendroi ne uje dhe e pyeti: Ej , po ti pse rri aty?
Djali: Po pres qe te te shoh ty kur te dalesh.
Atehere vajza gjeti nje gjethe te madhe aty prane dhe e vuri perpara dhe u ngrit ne kembe.
Vajza : Ik tani , nuk e sheh se s'ke cte shohesh.
Djali: Jo , jo, do pres sa te vij vjeshta qe te bien gjethet , dhe te te shoh
..
e bukur barsoleta e mesiperme megjithse eshte pak e vjeter.
nje i varfer
nje i varfer troket ne deren e nje familje per te lypur dicka per te ngrene ,I zoti i familjes e pa dhe i e pyeti se pse lypte.Meqenese e pa se ishte me te vertete hallexhi , i tha:
Eja cdo fund muaji ketu tek une dhe do te te jap 5000 leke , se me vjen shume keq per ty.Dhe keshtu ,ky burri vinte cdo fund muaji per te marre 5000 lekshin .Pas disa muajsh, ky burri vjen si zakonisht per te kerkuar leket.Sapo troket , del i zoti i shtepise dhe i thote :
Me vjen keq por jam duke bere ca punime ne shtepi dhe keshtu qe nuk do te te jap leke per disa muaj se nuk me del hesapi.Me vone , shohim e bejme se mund te te jap prape.
lypesi i nervozuar i tha :
Po ti me leket e mia do rregullosh shtepine , je ne vete apo jo.
te bukura keto
ishte nje here nje cifte qe vendosen muajin e mjaltit ta benin jashte shtetit
duke vazhduar te udhetonin me tren,shkojne tek kapiteni dhe i kerkojne nje dhome te vecante per te kaluar qete oret e para te udhetimit,
kapiteni u thote qe nuk ka me dhoma te lira,por vetem nje eshte qe qendron nje plak i cili nuk besdis asnji vetem lexon gazeta,cifti nuk u mendua shume edhe pranon te shkoje ne ate dhome,
hyne ne dhome edhe pershendesin plakun i cili ulur ne karrike duke lexuar gazeten as nuk i ngre syte per ti pare ciftin.
cifti pa humbur kohe shtrihen ne krevat edhe mbydhin perden dhe vazhdojne naten e tyre te pare romantike te martuar,
ne nje moment vazhdojne te bisedojne,
-e dashur..si do ta nzjerim femijen tone te pare
-si do thoje per elton?
-mba...nuk me pelqen shume!
-atehere si thua "sajmir"?
po me pelqen shume Sajmir.
dhe per cfare te studioje kur te rritet?
-une mendoj se do te behet piktor?
jo thote gruaja nuk e bej femijen time piktor...do ngordh per buke,-ateher ca do te behet puntor ne bank
a pa pa,keto jane pune per budallenj,
-ateher cfare do te behet?
ahhh... e gjeta do behet astronaut..
-ah shume bukur eshte astronaut
ne nje momente shoferi trenit sheh nje lope ne mes te shinave te trenit
terheq menjehere frenat e trenit dhe te gjithe ne tren u ben lemsh,ne dhomen e ciftit hidhen tavolina,rroba,te mbathura,
kur treni ndaloi..plaku vazhdon te heq nga fytyra e tij gjerat duke i thene ciftit...
mere bluzen tende,meri breket e tua,meri sutjenat,mere edhe djalin tend astronaut.
E hene;eltoni niset per ne pune.duke kaluar nga rruga e qendres i vjen nji tip e ferkon nga faqja edhe i thote
-<
e marte;prape e njejta.
per mos ta zgjatur shume kjo gje ndodhi tere javen.
te premten ne darke toni i thote gruas?
grua cdo mengjes qe nisem per ne pune me del nje tip me ferkon faqen edhe me thote;
-<
mos i ve re Toni ndonje budalla do jete.
mire e ke thote Toni biles kot ta thashe ...
javen tjeter te henen,ja ku del prape tipi.i vjen Tonit e kap per faqe edhe i thote:
-<< ah qen..qen!!! qenke edhe spiun pale...>>
Une e di me shprehjen "e buçko mire je",ne fund i thote:e buçko qeke bo dhe spiun.
Ja se po tregoj edhe une nji:
Nji xhaje nga fshatrat shkon ne Tirane.Kur hyn ne qytet shikon gjith ato dyqane dhe thote:po hyj ti blej nonji gjo plakes teme, dhe hyn ne nji dyqan ku shiteshin t'mrenshme grash.Futet ne dyqan dhe i thote shiteses:
- Dua me ble nji pale nga ato qe mbani ju grate k'tu para dhe ve duart tek gjoksi.
- Sutjena xhaxho.
- Ëhë ashtu ja kthen xhaxhoja.
- Po sa e ka numrin plaka jote xhaxha?
- Numrin ku di gjo un ço numri.
- Po ja xhaxho çfare mase i ka plaka jote ato.
- Z'di gjo t'keqen xhaxhai.
- Po ja mo xhaxho dua t'them sa t'mdhoja i ka plaka jote i thote shitesja e vene ne siklet.
- Se di moj bijë.
- Po ja a i ka sa nji bostan?
- Jo mer t'keqen xhaja.
- Po sa nji ftua xhaxha?
- Jo,jo nuk i ka.
- Po sa nji molle xhaxha?
- Jo as aq nuk i ka.
- Po mir mor xhaxha mos i ka sa nji kokerr veze?
- Ëhh aty me rri se e gjete aq i ka,veçse plaka ime nuk i ka sa nji kokerr veze të zier por i ka sa nji vezë e s'kuqme m'tigan.
ishte nje xhaje dhe shkon tek tekniku i televizorit per te marre televizorin qe ekishte lene 3 dite me pare.xhaja hyn ne dyqan dhe tekniku epyet:
--he xhaje cfare do?
kam sjelle televizorin tim philips.
---Jo philips xhaje,por filips.
---jo--,thote xhaja eshte philips.
--por jo mor xhaje--,i thote tekniku--p-ja lexohet f
e iken xhaja i merzitur dhe shkon duke folur me vete.
--cfare ke i thote plaka e tij
---eh ficke e semes,paskan hequr p-ne nga alfabeti---ja pret xhaja!

| Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.