| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
po mendoja cili ka qene komplimenti me i bukur q emund te kem marre e per fat te keq sme kujtohet asgje
per temen mund them femrat do pelqente cdo kompliment te sinqerte te dalur nga zemra i menduar sinqerisht jo fjlae mas bregun sa per te futur ne duar apo ber qefine kalu nje ralle
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
po mendoja cili ka qene komplimenti me i bukur q emund te kem marre e per fat te keq sme kujtohet asgje
![]()
per temen mund them femrat do pelqente cdo kompliment te sinqerte te dalur nga zemra i menduar sinqerisht jo fjlae mas bregun sa per te futur ne duar apo ber qefine kalu nje ralle
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Tani keto komplimentet qe thu ti Dylan, nuk jane per te futur duar Oj.
Jo per gje po kur njeri fut duart edhe tjetri bo qejf qe c'ke me te. Si thua ti?
Se kjo puna e te futmes kshu e ka te dy brenda e kane te dy qejf bejne. Komplinetet jane sa per te thene: nok nok ka njeri ne kete shpi? Demek, hej si e ke mendjen ke ndnje mendje te hajrit sot apo hiq.
vetem ksovari di me bo komplimenta ketu ju te tjeret aha ta shpifni 
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
vetem ksovari di me bo komplimenta ketu ju te tjeret aha ta shpifni![]()
Cdo gje qe flasin meshkujt, jan fallco hic sme bindin 
Citim:
OK. Ja qe s'dime. Qar te bejme na zuri do e heqim.
O Angel paske lule te bukur....ke dritarja!
(OO)

Citim:
po ... do ca ti![]()

e di qe sje trazavac fare zotrote 
kompliment kjo qe thashe 
Angel, ti je te kjo foto?
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Angel, ti je te kjo foto?

Citim:
Jo Lost... para ca ditesh vendosa foton time pune 5 min jo me shume
apo e kishe kompliment pyetjen?![]()

Citim:
Pse me me e mire se ty eshte qo kokezeza?
![]()

Citim:
Jo Lost... para ca ditesh vendosa foton time pune 5 min jo me shume
apo e kishe kompliment pyetjen?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Natyrisht edhe shikimi drejt te ardhmes, po kjo eshte icik me e ngaterruar.

pa ty smund jetoj psh
ket e quaj kompliment une ,apo kur e thot ket e shkon e prek tjetren pas nje ore hahhahahha oj none mos beni komplimenta hic pashe zotin
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
pa ty smund jetoj psh

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Dylan, kjo eshte genjeshter dhe jo Kompliment!
Si nuk jetoka pa ty apo pa ate???!!!
E di si ja bente njera njerit? Po me le, do hidhem nga ura. Ok. po te lej,-i tha ai, shko hidhu!
Po po, mbas ca ditesh u hudh ajo, por e di ku u hudh? Ne krahet e tjetrit!![]()
![]()
![]()
E po, Vizio, mire ia paska bere. Edhe e le ai edhe pret qe t'i mbajne zine per muaj te tere. Hiç mo, plumbi nxirret me plumb. 
Prandaj Dylan, Komplimentet me te besueshme dhe qe dalin nga zemra, jane faktet=veprimet.
Fjalet i merr Era.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
E po, Vizio, mire ia paska bere. Edhe e le ai edhe pret qe t'i mbajne zine per muaj te tere. Hiç mo, plumbi nxirret me plumb.![]()
Por, kur ajo thote do vras veten po me le dhe me pas hic!!!! ma mire mos thuj asoj idiotsirash. Asnji nuk vret veten, si mashkulli dhe femra!
Citim:
Amore, normnal qe ashtu nxirret,- thone mjeketPor, kur ajo thote do vras veten po me le dhe me pas hic!!!! ma mire mos thuj asoj idiotsirash. Asnji nuk vret veten, si mashkulli dhe femra!
Citim:
Amore, normnal qe ashtu nxirret,- thone mjeketPor, kur ajo thote do vras veten po me le dhe me pas hic!!!! ma mire mos thuj asoj idiotsirash. Asnji nuk vret veten, si mashkulli dhe femra!

---Ja nje kompliment qe i duhet thene femres , per ato qe kane dashnor e kemi llafin
---------- Sa e mire je moj te vdekte dashnori 
Ne nje mengjes princesha ime me beri nje kafe, une zakonisht kafen e pi te embel, ose kur nuk kam kohe ha ndonje qokolat. ajo kishte bere kafen pa sheqer. Une e piva kafen dhe ka fundi me pyet more me duket se pa sheqer dhe e shijoj pjesen tejter, waw qenka e skrupullt, si e pive, i thash thjesht, sa here qe e pija mendpja se po te puthe dhe thjesht me e rdhi shume e embel. Kuptohet shkak pasojat dhe shkoj ne pune pakez me vones. haha
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Ne nje mengjes princesha ime me beri nje kafe, une zakonisht kafen e pi te embel, ose kur nuk kam kohe ha ndonje qokolat. ajo kishte bere kafen pa sheqer. Une e piva kafen dhe ka fundi me pyet more me duket se pa sheqer dhe e shijoj pjesen tejter, waw qenka e skrupullt, si e pive, i thash thjesht, sa here qe e pija mendpja se po te puthe dhe thjesht me e rdhi shume e embel. Kuptohet shkak pasojat dhe shkoj ne pune pakez me vones. haha

Citim:
qokolat

Citim:

Nje nder to eshte ...
B#$%^ I want your sex ....

une kafen kosovar e pi te scrupullt cdo mengjes dhe cdo kohe pa sheqer, black si i thone keta kendej. edhe ekspreson pa sheqer e pi, edhe qokolaten e ha te nga ato te zezat e hillura.
po per mua komplimenti me i mire qe mud ti besh nje femra eshte ti lavderosh gjithmone gatimin dhe kurre mos tja kritikosh.
ajo gjithmone ne kete menyre do permiresoje menyren e gatimit dhe te servirjes duke te dashur me shume. kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.
Citim:
une kafen kosovar e pi te scrupullt cdo mengjes dhe cdo kohe pa sheqer, black si i thone keta kendej. edhe ekspreson pa sheqer e pi, edhe qokolaten e ha te nga ato te zezat e hillura.
po per mua komplimenti me i mire qe mud ti besh nje femra eshte ti lavderosh gjithmone gatimin dhe kurre mos tja kritikosh.
ajo gjithmone ne kete menyre do permiresoje menyren e gatimit dhe te servirjes duke te dashur me shume. kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Kotka nese do pinim dicka bashke do te vidhja sheqerin per aq me sheqer sa i pi gjerat
por personalisht s'jam dakort kur thua qe komplimenti me i mire ndaj nje gruaje eshte gatimi i saj e kurrre mos ia kritikosh. Nje grua eshte me shume se sa nje pjate e mire ne tavoline, gatimi eshte nje akt dashurie (te pakten si e perceptoj une) por eshte dhe gjeja me e dukshme e prekshme thote: me shiko jam ketu. Ajo do komplimentin/pergezimin per cdo gje qe i perket qenies se saj nese jane te merituara sepse komplimentat idiote te paverteta jane per njerezit idiote.
ps.s'ka lidhje por doja te thoja dicka ne favor te atyre meshkujve qe dine te gatuajne, per ne grate jane nje imazh shume shume![]()

se pastaj ti thyen te gjitha 

Citim:

Citim:
Bo.
Po sikur te ta ktheje:
-Ore c'e ke kete kompliment? Mos ke bere ndonje paudhesi dhe po me merr me te mire?
Jo, ore nuk jane kaq lesh grate sa t'i genjesh me komplimenta.
Gjeja me e mire eshte ta ngacmosh here pas here duke kujtuar ndonje gjelle te mamase. Kjo e ve ne seder, dhe me komplimentin je rehat.
![]()

Citim:
ha ha keshtu mendojne vetem grate qe kane te bejne me ty i/e paudhe qe ben vetem prapesira gjithmone![]()
Citim:
Jo ore. Komplimente i behen vetem te dashures.
Gjoni mu cuna: Gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte. Larg qofte.
Pse kujton ti kotka se gjen grua ne bote qe te besoje nga keto hudhrat me sheqer?
Princesa ime, mirmengjes. Sa te bukura te duken syte e pergjumur. Zot na ruj. Kur te hash ndonje laper syve qe te quditesh. Pse me kotka kaq idiote qenkan keto grate?

Citim:
Jo ore. Komplimente i behen vetem te dashures.
Gjoni mu cuna: Gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte. Larg qofte.
Pse kujton ti kotka se gjen grua ne bote qe te besoje nga keto hudhrat me sheqer?
Princesa ime, mirmengjes. Sa te bukura te duken syte e pergjumur. Zot na ruj. Kur te hash ndonje laper syve qe te quditesh. Pse me kotka kaq idiote qenkan keto grate?
le qe kur merr vesh ti kot flas dhe une 
Citim:
Sa te bukura te duken syte e pergjumur. Zot na ruj. Kur te hash ndonje laper syve qe te quditesh. Pse me kotka kaq idiote qenkan keto grate?
Komplimentat qe do deshironin femrat....
Cilat jane?
Me mire, kesaj pyetje duhet t'i pergjigjen femrat.
Njerzit jane te ndryshem, si rrjedhoje edhe femrat ndermjet tyre prandaj, ate kopliment pershembull qe deshiron nje femer ti behet nuk e deshiron nje tjeter!
Jo ma, sic e dime qe, jane dhe specie te komplikuara gje e cila e ben dhe me te veshtire per Ne meshkujt! 
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
![]()
![]()
O te vdes une per ty sa i arsyeshem qe je![]()
Citim:
mua me pelqen te me thote princeshe ... jo per gje vllai por po e trajtove femren si princeshe ath do te te trajtoje si mbretle qe kur merr vesh ti kot flas dhe une
![]()

Citim:
HA HA HA SA KAM QESH, ME KUJTOVE VETEN TIME NE MENGJES QE NUK HA ASNJE NGA KETO HUDHRAT ME SHEQER HA HA
Citim:
Bo.
Po sikur te ta ktheje:
-Ore c'e ke kete kompliment? Mos ke bere ndonje paudhesi dhe po me merr me te mire?
Jo, ore nuk jane kaq lesh grate sa t'i genjesh me komplimenta.
Gjeja me e mire eshte ta ngacmosh here pas here duke kujtuar ndonje gjelle te mamase. Kjo e ve ne seder, dhe me komplimentin je rehat.
![]()
Citim:
Ajo me ben surpiza p.sh. i ngjyros floket, pastaj me pyet qfare ngjyre i kam pasur, dhe po ta haj mrtja e te harrosh vaj halli, ose nese i ka shkurtuar e te me pyet sa te gjata i kisha. Ose ne dhuraten e parafundit qfare mesazhi ke pas - ma thuaj....
E sheh qe duhet te jesh i kujdesshem ndaj bashkeshortes, sepse, fundja ajo ka deshiren qe bashkeshorti te jete ne qender te vemendjes, sepse edhe ajo te ka ty, perderisa kujdeset per garderoben e gjerat tjera me mire sesa ne vet.
Ne teme: Naten kur fle rri si roje pran teje se mos kush vjen ti prish endrrat.

Citim:
Dhe mos bej komplimenta, por thuaj ato qe shikon vertet. Komplimentat jane per komshijet mor zot.
![]()
Citim:
Hahaha. Po normal qe te pyet. Kjo tregon ajo shprehja e gjyshit tim:"gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte" qenka e drejte..
Komplimentat jane per komshijet mor zot.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Problemi qendron se asaj po i boni komplimente komshiu fillon ne i pelqen ne ai masanaj nga brezi e poshte ...o icik me spec kjo pune o zemra![]()
ore sdu asnje komliment kam fillu me ja ba vetes vete qefin ...

Tu rrit nera qe pyet po mire jan gdhi e po mire po nrysem ...
komplimenti qe do doja tani do ishte ky ... sa pak ke hang o shpirt do me tretesh si kanili kur ska vaj 
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Tu rrit nera qe pyet po mire jan gdhi e po mire po nrysem ...komplimenti qe do doja tani do ishte ky ... sa pak ke hang o shpirt do me tretesh si kanili kur ska vaj
![]()
Citim:
Po vetes ja fusim te gjithe o motra, po nuk quhet. :p
Po pse po i beri gruas sate komshiu ndonje kompliment, duhet me u cudit thua ti?. .
![]()
Burri im i shqeu syte. Nuk ishte Shqiptar ai , por dinte ca fjale Shqip, me c'tha. Nuk jane mesuar Shqiptaret tu bejne komplimenta per grate ne sy te tyre.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dje isha me burrin per pazar. Nje i huaj moshe e madhe te 60-at, e degjoi burrin qe po fliste Shqip ne cel, dhe me pyeti mua?
Nga e ke burrin?
Shqiperia ,'' i them une. I flet burrit tim ky Amerikani dy fjale Shqip. Fjalet ishin komplimenta per mua.Burri im i shqeu syte. Nuk ishte Shqiptar ai , por dinte ca fjale Shqip, me c'tha. Nuk jane mesuar Shqiptaret tu bejne komplimenta per grate ne sy te tyre.
![]()

| Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.