Forumi Horizont | Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 » ... E fundit » Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13664)
pershendes te gjitha ata qe ju kam munguar gjithe keto jave
three doors down - when i'm gone
p.s maybe i'm just blind
Pershendes te Gjitha Gocat e Forumit!
Pershendetje te sheqerosura per te gjithe forumistet pa perjashtim me
Angels - Robbie Williams (ajo qe me vjen ne mendje ne kete moment )
ne vecanti Iqvloren,Gestin dhe Arin me nje kenge labe qe ju pelqen.
Gezuar te gjitheve VITIN E RI !!!
Me respekt!
Tarkan --- Biz nereye (Ne ku jemi)
Pershendes te gjithe miqte e mi te ketij forumi
Ne veçanti IQVLOREN, Arin, Arianen, Gokun, Nikun, Yllin pa han, Katileshen, Buzeqeshjen, Atiolen etj,etj...
Hejvalla Sexi! Te falenderoj per pershendetjen me kengen turke.Nuk do t'jua kthej pershendetjen me nje kenge nga Anglia por me nje kenge popullore nga Shqiperia dhe ajo kenge titullohet Baba Tomorri kenduar nga kengetari Ylli Baka.Besoj do te te pelqej, sepse Ylli eshte nje djale i mire dhe kengetar virtuaz,Ai eshte nga Tepelena dhe ju me duket se keni nje lidhje me ate zone.
Gjithashtu pershendes miqte e mij Puntori,ari77 labi,Briseiden,Cecilia _2006,Brighton beach dhe gjithe djemte dhe vajzat e mire te ketij forumi.
PS:E degjova edhe kengen turke e cila me pelqeu,kengetari ka nje ze te mrekullueshem.Thanks
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Hejvalla Sexi!Te falenderoj per pershendetjen me kengen turke.Nuk do t'jua kthej pershendetjen me nje kenge nga Anglia por me nje kenge popullore nga Shqiperia dhe ajo kenge titullohet Baba Tomorri kenduar nga kengetari Ylli Baka.Besoj do te te pelqej, sepse Ylli eshte nje djale i mire dhe kengetar virtuaz,Ai eshte nga Tepelena dhe ju me duket se keni nje lidhje me ate zone.
Gjithashtu pershendes miqte e mij Puntori,ari77 labi,Briseiden,Cecilia _2006,Brighton beach dhe gjithe djemte dhe vajzat e mire te ketij forumi.
PS:E degjova edhe kengen turke e cila me pelqeu,kengetari ka nje ze te mrekullueshem.Thanks
Tarkani ishte vertet nje kengetar simpatik me nje ze te embel e melodioz.Ai qe ka lidhje me Vloren ka lidhje me te Bukuren e Dheut dhe ndihet i privilegjuar.
Have very nice afternoon!
Faleminderit per pershendetjen Sexo,
edhe une te pershendes Ty dhe ne vecanti :
....Glakun, Zenin,Lelen, Ns-6, Plloshtanin, Tulipanin,Agaten,Balerinen, Tonin,Ingmetalboy,Dolin, Diabolic, Halfgang, Zanin, Gentin,Briseide,Kotken, Dxp( qe ka humbur fare) dhe mbi te gjitha miq e mi reale qe jane ne cdo hap te jetes time me mua...
Ju kam te gjithve shume xhan...
You'll Be In My Heart-phil collins
Come stop your crying
It will be all right
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
from all around you
I will be here
Don't you cry
For one so small,
you seem so strong
My arms will hold you
keep you safe and warm
This bond between us
can't be broken
I will be here
Don't you cry
'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here
in my heart always
Always
............
http://www.youtube.com/watch?v=ZQJh-oU0M9Y
Me lejoni dhe mua Disa pershendetje para se ti vij Viti ri
Ju uroj me nje kenge qe e kam Per zemer dhe qe e kendojne 2 Durrsak Burre e grua
Hysniu dhe Enkelejda Alushi - Vaj e mall per Camerine....e kane qa kete kenge.
Po filloj me te medhejt e forumit dhe deri tek te vegjlit.
Pershendes Sarandenebukur qe eshte bere si nene per ne ketu ne forum, si dhe te dashuren Kotka qe na jep gjithmone keshilla perfekte.
IqVloren qe don te na shikoje te gjithve te bashkuar si motra dhe vellezer (dhe shpresoj qe kete vit te jemi sa me zemermire me te gjithe).
Kontinentin - sherrxhiun e forumit
Arilabin qe na ka harruar fare......
Bdb qe po me pret ne dajt me bo ski
Diabolic i cili na kenaq me poezite e tij
Puntorin qe s'harron kurre te me pershendesi ne c'do rast te mundshem...Glakun patriotin tim.
dhe te gjithe te tjeret qe s'kam permendur por qe i kam per zemer.
Kurse per femrat po ju vej nje kolazh qe te tundni njecik belin meqe jemi ne prag festash
Me kolazhin kenduar nga Sinani, Ermali, soni dhe Leonora
Tulipanken qe ka ikur me pushime (dhe me ka lene dhe zonen e saj per te moderuar dhe une e falenderoj nga zemra shume...por kur te kthehet po nuk ja dhashe te gjithe zonat e mia me moderuar per 2 muaj....mos me thencin Lela )
Pershendes Enigmen vajzen me fantastike te forumit..qe me qetesine dhe butesine e saj i ben te gjithe per vete.....
Agaten qe me mungojne shume bisedat e saj dhe qyfyret qe benim....
Erian capkenen e stafit
Katin psikologja e forumit
Sexin nenen e ardhshme te forumit
Pershendes Brisin dhe i Uroj Pushime sa me te bukura prane familjes dhe me te dashurit e saj.
Ju Uroj Gezuar Vitin e Ri 2008 miq te dashur
Per Trendafilin e kuq
Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 » ... E fundit » Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.