Forumi Horizont Gjithsej 167 faqe: « E parë ... « 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 » ... E fundit »
Trego 167 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Nje histori nga jeta ime ............ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17457)

Postuar nga BIONDIA datë 03 Dhjetor 2009 - 19:03:

Historia ime
Kete histori sa here qe e kujtoj me kap nje nostalgji dhe me mbushen syte me lot ...isha ate kohe isha icik e dashuruar por ishte si fillim dhe ishte icik si mcef dhe meqe ky bandilli jetonte afer xhajes tim une gjithmon merrja gjyshen dhe gjasme me pretekstin qe nana do takonte shoqen e saj shkoja ne une une mendoja se nana se dinte ....si duket im ate ja kishin treguar spiunet e perandorit (komshijet) dhe nje dite me pyet si me lezet "oj goce do ndonje ti "...une si kecke tu hedhme perpjet"jo o ba cjane keto fjale kush te ka thene direkt une emrin e atij qe me kishte pare "...babi jo po ma mire ma thuaj ta di ...une jo te betohem ...por si duket ai e dinte shume shume mire dhe nje dite babi si me lezet me kishte ardh nga mbrapa dhe rruges ne e benim gjithmon me nja 2 shoqe dhe me nja 3 cuna komshijte e mi ...kur arrinim afer deres keta iknen e une takova "ate" une po flisja me kete kur cte shof babin sa sme ra te fiket u zverdha dhe i them "babi" ky si i forte hahaha"e mire le te jete ku qendron problemi" babi vjen afer na pershendet e me thote "akoma ske hy ti ne shkolle ka ran zilja dhe ketij i thote "beji te fala babit " harrova te them se babi e nifte shume mire babin e ketij ishin shoke...shikoj te fortin une ai ishte me i verdhe se une ...e nesje une gjithe frike ne shkolle se do ikja ne shtepi ...shkoj ne shtepi e ishin ul e po me prisnin te hanin shikoj motren une ajo ma beri me shenje"ka ren bomba atomike "deshi me mthan ...shikoj gjyshen une bente fres me dore e tunde koken ...mamin po mos e shikoja hic fare e mire ulen ne tavoline une e thote babi "moj goce po cdoje ti me ate cunin ai me duket sikur eshte me i madh se ju me moshe nuk vjen ne ate shkolle ...une sa po u beja gati te pergjigjesha kur hidhet nana ime " a po ska faj goca te nipin e Sanijes ka takur i thashe ta pyesta si o Sanija " ne sic ishte mu drejtua mua "mire ishte Sanije i kishte ran icik tensioni " ...une se mbajta dot te qeshuren dhe ula koken babi sic qe ju kthye nanes" po qekur Sanije qeka smune me tension ajo ju perjgigja "po ka vite re bir se di ti qe vuan nga tensioni ajo " babi i tha "po sot e takova tek pensioni me tha se ishte mire si kokrra e molles e mos e mbro kot" ...ajo e shkreta e pa qe si heci ne kete menyre vuri direk doren ke zemra e filloi"ja u semura imen me filloi zemra line kete muhabet "...babi sdinte ma cte thoshte se si duket dhe atij po i vinte me qesh e me tha "bisedojme ma vone ne " ...nana sa pa qe babi tha kshu filloi "a line kete muhabet imen goce o do kerkoje fatin e vet mos mi bertit goces se nuk o budallaqe ajo di se cfare ban (se dinte e shkreta qe me te vertet se dija )"...se harroj kurre kete gje kam kalur vite dhe sot nuk e di pse me erdhi parasysh fytyra e saj kur bante gjasme se e kishte kap zemra...

Gjithsej 167 faqe: « E parë ... « 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 » ... E fundit »
Trego 167 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.