Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga amor alucius datë 19 Qershor 2006 - 03:41:

Gjysem mbese Durresi.Mbiemeri i tyre njihet per nje nga familjet me te vjetra aty.Mgjth kjo pak rendesi ka,s'eshte mire te vleresohet askush ne baza te tilla...pasi njerezia ka forma te tjera per tu krenuar,si psh ate qe arrijme vete ne jete,apo jo Admirali?Une e shoh si fishekun e fundit dicka te tille

Postuar nga Admirali datë 19 Qershor 2006 - 05:15:

...

Gjysem mbese, ec mo, nje certifikate me vule te noterit por pa te drejte pasaporte po ta japim

Se mos dalim ene fis masanaj, se familje te njohura ne Durres (flasim nga ata me breza qe para luftes se dyte boterore) me gishtat e dores numerohen

Postuar nga Isra datë 19 Qershor 2006 - 13:33:

Pupupu sa durrsake, na myten durrsaket

nejse, une votova per tiranen, ketu kam lind , ketu jam rrit, ketu banoj
behet fjale ku banojme ne Shqiperi apo jo, se per origjine jam gjysme fierake, gjysme permetare.po thuhet se i ster ster ster ster gjysh e kom pas prej Mati!!

Postuar nga Lela_Dr datë 19 Qershor 2006 - 13:35:

Kishe ndonje gje kunder Durrsakve ti ISra?????

Ne si gjithmone jemi te paaritshem

Postuar nga amor alucius datë 19 Qershor 2006 - 14:33:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Gjysem mbese, ec mo, nje certifikate me vule te noterit por pa te drejte pasaporte po ta japim

Se mos dalim ene fis masanaj, se familje te njohura ne Durres (flasim nga ata me breza qe para luftes se dyte boterore) me gishtat e dores numerohen

Kur te me bie mendja per pasaporte do kapi ndonje Durrsak per krahu e ta martoj :p

E forte do ishte te dilnim te njohur hahahahahahaha.Te vija per vizite ke shpia(se kur shkoja ne Durres me merrnin ato me vete kur shkonin ne vizita,mos kam qene dhe ke shpia jote:p) :p dhe kur te te shihja une"iiii,kete e njoh mi,ky eshte admirali i forumit":p

Postuar nga Admirali datë 19 Qershor 2006 - 14:39:

...

Po pra Amor, dhe une do kujtohem qe dikur kur kemi qene te vegjel te shkulja bishtalecat :p:p:p:p:p

Postuar nga amor alucius datë 19 Qershor 2006 - 14:45:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Po pra Amor, dhe une do kujtohem qe dikur kur kemi qene te vegjel te shkulja bishtalecat :p:p:p:p:p

S'ke pase ca shkul se atehere kur vija kam qene 7 vjece dhe i kam patur floket si Sharon Stone tek Basic Instinct( Te them te drejten eshte duke mu mbushur mendja ti bej serish ashtu floket para se te shkoj ne Shqiperi vetem se do mi binte te fiket nenes po ti shihte aq te shkurter lol  ) Me pas i rrita.Xhuxhke e vogel,veshur ne te bardha ose ne kanarine,me corape deri ne gjunj,me kapnin faqet ato robet tek te cilet shkonim,une bam nje te terhequr faqet e nje te shikuar rrepte :p

Postuar nga vistanet datë 19 Qershor 2006 - 20:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kishe ndonje gje kunder Durrsakve ti ISra?????

Ne si gjithmone jemi te paaritshem

normale qe jemi te paarritshem.pse ka ndonjer nei kundershtim per kte????

Postuar nga Nigo datë 19 Qershor 2006 - 23:39:

O vistanet pse duhet të kemi ndonjë gjo .....përkundrazi na bohet qefi që Durrsakët jan të bashkuar dhe shpresoj të vazhdojn kshu....se fundi i fundit jeni shqiptar.

Postuar nga vistanet datë 20 Qershor 2006 - 02:19:

lale sha po boja

Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.