Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- C'mendoni per Facebook? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16956)

Postuar nga Katilesha datë 03 Shkurt 2010 - 06:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Mos ndoshta s'jam femer aq sa duhet qe nuk mendoj qe dicka e riparueshme si fotoja ne fb te mos jete burim pakenaqesish. Hmm, se di.

Me beri te qesh kjo.

Kurse une per veten e ime nuk e kam problem fare se si kam dalur ne foto. Madje une e kam per zakon t'i hedh edhe ato qe kam dal keq, e shemtute ( edhe pse nuk bo vaki te dal shemtute:p). Foto gallate hesapi dhe do me dukej dicka budallacke te me mbeste hatri per nje foto ne fcb....

Postuar nga Deb* datë 03 Shkurt 2010 - 06:44:

Citim:

Prape s'kuptoj. Mua s'do me ngelte hatri nese dikush me ka kerkuar te heq fotografine kur ata kane dale keq (ka ndodhur). Edhe qejfi s'me kane ngelur kur s'me ka pelqyer vetja dhe i kam thene dikujt te me heqe nga fotoja (edhe kjo ka ndodhur, pa prishje qejfi).
Mos ndoshta s'jam femer aq sa duhet qe nuk mendoj qe dicka e riparueshme si fotoja ne fb te mos jete burim pakenaqesish. Hmm, se di.

E di qe eshte budallallek te zihesh per dicka te tille, por ja qe ndodh. E mira eshte te mos publikosh foto te shoqes pa komunikuar me pare me te. Eshte shkelje privacie. Shoqeria e saj, nuk eshte patjeter e imja. Cu pa qe ne kilkojme te opsionet e bllokimit te profilit tone nga te tjeret? Do na ndodh si puna e asaj mesueses qe e hoqen nga puna se i kishin publikuar foton ''jo te pershtatshme'' ne fb.
Jeni te vogla ju goca, te pa martuara. Na e do puna te jemi cik me te rezervuara ne te martuarave. Jo se na ngelet qejfi ne, por te tjereve qe kemi ...perreth.

Postuar nga AndreaPirelli datë 03 Shkurt 2010 - 17:36:

Citim:

Mos ndoshta s'jam femer aq sa duhet

Po te vesh foton tek seksioni perkates ......... ta jap une pergjigjen ..................... :aha :aha :aha

Postuar nga cecilia datë 03 Shkurt 2010 - 18:22:

...S'me pelqen te vendos foto ne fc...me duket sikur cdo vlersim qe behet, do behet rreth nje foto-je...nuk shikoj asgje konstructive...vetem si diçka per te mbajtur veten me gajret...ku ka me mire se anonimiteti...shtohet kureshtja gjithmon e me shume.

Me ka ndodhur qe shume 'admirusa' te mos thone asgje tjeter, vetem amon ke ndonje foto...

Postuar nga kiss-kiss datë 03 Shkurt 2010 - 20:24:

s`ka koh Limi per tmor frym, por per fb t`laj e t`thaj e kom kalu mijshin e dathnoreve :aha :aha

Postuar nga shelgu datë 03 Shkurt 2010 - 20:31:

Noo, ku ju ngelet qejfi ju mi motra. Ju jeni engjuj t'ran prej qiillit.

Prandaj zgjidhni ku te jene avataret ma sexy.

Ca jane te bukura se i ka ba nana, e ca te tjera bajn se jan.

Cecilia amon i foto pash zotin.

Postuar nga cecilia datë 03 Shkurt 2010 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Cecilia amon i foto pash zotin.

Me erdhe ne shteg

Po cfare ndryshon midis "meje" e "teje" nqs ti ose 'ju' me shikoni?!

Pastaj tek e fundit paraqitja se ben njeriun. Mendimi im ky.

P.s: Nuk dua te them me kete se jam e 'shemtuar' por te kunderten, qe do te thote, kur me shohin s'pushojne komplimentat dhe me bezdisin aq shume sa s'di cfare t'u besoj...ti besoj se me afrohen nga bukuria apo per njeriun...Une per veten time kur flas me dike flas sepse me ka pelqyer shpirti i njeriut edhe me i shemtuari i botes te jete.

Dua mendimet tuaja mbi kte sujet...

Postuar nga AndreaPirelli datë 03 Shkurt 2010 - 22:19:

Po atehere pse ke vene ate gocen e bukur te avatari facebookut??????????????????

Postuar nga lezhjani-82 datë 03 Shkurt 2010 - 22:38:

kati esht yll mo do ju bien dhembet !

Postuar nga Deb* datë 03 Shkurt 2010 - 22:45:

Ti lezhjani pse nuk ve foton tende kek avatari si te facebook-u? Ne njesoj te kemi pare.

Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.