Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga Ervisa datë 24 Dhjetor 2003 - 10:09:

Thumbs up

Po pra ngaqe jemi Romantike ne te dyja...qe doemos do i kemi dhe cunat.....e mendoj qe do ishte i pershtatshem nje vend i tille.....:.)
Po ti c'do veshesh me se harrova te te pyes?......ke ndonje gje ne plan apo do vish keshtu sic je zakonisht

Postuar nga roke datë 24 Dhjetor 2003 - 13:34:

bela!Hudhren vare ne ndonje vend te pa rendesishem se po e vare para na le me sy hapur duke pare "hudhren".Ok une te marten po nisem.Ku tju pres!

Postuar nga Keni datë 24 Dhjetor 2003 - 17:38:

Meqense roke thot per te marten edhe une po e dergoj limuzinen te marten dhe po mblidhemi me shpejt qe te gjejme nje lokal te mir sic e duan gocat.
Ervisa nuk besoj se jemi afer me mosh mbasi une thash sejam mbi 20vjec dhe tani po them sejam nen 60 vjec , keshtu qe nuk i dihet. Po ti mos u merzit se se shpejti do ta maresh vesh kur te takohemi.

Postuar nga BELA E BUKUR datë 27 Dhjetor 2003 - 00:53:

Unhappy

c'kemi kalamoja (pervec kenit ) ?? une ehe mos e pyet me duket se ervisa ma ngjiti gripin mua !!! Po pse moj ervisa ma bere me hile u sherove ti dhe ma ngjite mua , mire mire s'ka gje po me sill ndonje komposto, po pate extra ...........................................................................................lol.bela !

Postuar nga Keni datë 27 Dhjetor 2003 - 00:59:

Bela me duket se ju pelqeu qe te vini me limuzi juve . U pa puna po te dergoj dhe ty limuzinen dhe bashke me te dhe nje doktoresh qe te sjelli te sheruar, se duam te bejme qef darken e vitit te ri mos te jemi semur.
Roke se mos semuresh dhe ti lal se te dyja limuzinat i kam te zena tani dh do detyrohem te dergoj nje humer per ty.

Postuar nga Ervisa datë 27 Dhjetor 2003 - 03:12:

Bela e bukur ti semure...?..lol...C'ne ti qe vajte e more me dere_bardhe.....se une ne fakt doja t'ia jepja Rokes dhe Kenit
Roke thot ku t'iu pres....pa pa si nuk merr shembull nga Keni fare..lol
O Keni po une more shkolle perse po e bej...per te sheruar njerzit apo pulat:p Ku keni pare ju qe dhe qef te beni dhe doktoreshen prane ta keni
Bela e bukur te shkuara.........................po nuk methe a te pelqeu kompostoja qe ta solla:p

Postuar nga BELA E BUKUR datë 27 Dhjetor 2003 - 12:13:

Smile

Ervisa faleminderit perkomposton ishte shume e mire dhe sa per ate qe tha keni (doktoreshen )( ,ai patjeter per ty e kishte fjalen ,megjithate faleminderit per sherbimin tend ervisa ,ndjehem pak me mire tani po besoj se te marten do jem patjeter e sheruar ,oh meqe ra fjala ,se mos na merzitet Rokja ,se po pret akoma ai dhe pastaj s'na vjen fare ne mbremje ....................................! (se ti o roke e di sesi e kane femrat po ste lane te presesh pak nuk quhet apo jo ??? BELA ! a big hug for everyone of you !

Postuar nga roke datë 27 Dhjetor 2003 - 12:59:

Eh e di si ekeni juve"dreqka" e di.kam qe ne ke klasen e pare fillore qe rri ne banke me vajza dhe si mos ta kem mesuar sesi e keni ju vajzat.....
Po sherohu ti,kete bej,se ervisa s'eshte ate dite per te sheruar ty,por neve,pasi jemi te rrethuara nga dy bukuroshe dhe zemra mund te beje ndonje shkarje truri nga nxitimi,kupton??.
keni mos e sill limon se vij vete.Jo per gje,por kush jep autografe kur te kthehem.
Ervisa,te lutem shume mos harro te marresh aparatin e tensionit dhe ato mjetet per frymemarrje artificiale(hiiihihii).Dhe ju goca mos u beni me shume buzkuq se ngaqe do hani me ne dhe do keni probleeeeeemeeeee

Postuar nga BELA E BUKUR datë 30 Dhjetor 2003 - 10:20:

Thumbs up

ej o roke , po paske experience te hereshme me vajzat ti ,jo per gje eshte dicka e mire per ty , dmth na njeh ka kohe desha te them , dhe sa per komentin po e marr si kompliment thnx,ej une jam gati eeeh ,ervisa une ,jame bere BELA ,(NE KATROR ),po ti u veshe ,he se bukur te rrika ky fustani kete vish , dhe sa per BUZKUQ une o roke nuk me pelqen shume tualeti i rende ,pak edhe sakte edhe bukur ,...apo jo ! ok, bela po ju pret me padurim , me duket se qenkam e para qe u bera gati....mire pra po e pi nje (kahlua sa per nxehje ...............................................cheers! lol Bela

Postuar nga BELA E BUKUR datë 02 Janar 2004 - 02:31:

Talking

ej he mo u trembet ju nejse Po me pate qe jua bera me dore nga times square ?! isha bere klas he !! behuni gjalle mo trima ta bejme gezuar ok GEZUAR PER SHUME VJET (2004) ! LOOOOL BELA E BUKUR

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.