Forumi Horizont Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)

Postuar nga lorie datë 26 Mars 2004 - 10:33:

djale apo vajze?

Postuar nga i_lire datë 26 Mars 2004 - 12:50:

Shenjo, s'ndalon njeri ankandin ketu se hyn ne gjak me mua...

Po pres 3-shin, se deri ke 2-sh ke arritur...

(PS - Te shkuara byrazer, mbaj veten se s'bejne burrat me barre keshtu:p)

Postuar nga tresh datë 26 Mars 2004 - 13:07:

ke pret ti i_lire :p :p :p
ishalla se ke me mu

Postuar nga i_lire datë 26 Mars 2004 - 13:10:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
ke pret ti i_lire :p :p :p
ishalla se ke me mu
une kam nji anderr...qe nji dite ky komb do te ngrihet ne kame...kjo asht shpresa jone.... ku asht besimi yne....(Martin Luther King)

Edhe un a kam nji ANDERR, por s'je ti Tresh. (hahaha)

Shendet lal

Postuar nga Shenjtori datë 27 Mars 2004 - 04:20:

babababab ca paskeni qene mer zot... mos thote rrobi i llaf se dirket lajm per faqe te pare e beni.......bahhhhh....:p:p Nuk thoni as te shkuara por direkte kapeni pas i fjale..........bahhh sa te poshter qe jeni (po edhe une qe perhap polemika )....:p

Nejse njoftoj qe ankandi hapet neser, keshtu qe I-lire behu gati per analisten........:p

P.S:Macke, e kam thene une qe ti duhesh mjelur qe te vish ne terezi..

Postuar nga Admirali datë 27 Mars 2004 - 08:17:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
...
Nejse njoftoj qe ankandi hapet neser, keshtu qe I-lire behu gati per analisten........:p

...

Shenjtor, mos bej matrapazlleqe, pse i thua I-lire qe te behet ai gati per analisten, po ne te tjeret qe kena bo oferta pa u hap ankandi ku na le. Fillove ene ti era korrupsion?

Atehere oferta ime per analisten eshte 500.000 Euro plus nje komplet femijesh per kalamanin qe pret ti Shenjtor plus nje Gillete Seks Excel per me heq leshin ti. Kaq si fillim.

Postuar nga obsession datë 27 Mars 2004 - 08:29:

po adminet jane ne shitje?

sa e ka cmimin fajtori?

Postuar nga SUNBELOVED datë 27 Mars 2004 - 16:37:

Normale qe edhe adminet jane ne shitje ..... te gjithe... vetem shenjtori dhe elbasanlliu_2003 nuk shiten se keto jane agjente.

Ti shenjtori je si Zvicra ne luften e dyte boterore , ti nuk pushtohesh, perndryshe me ke do bej tregti une pastaj?

Sa qeka rritur cmimi per analisten, e prisja, besoj se kjo moderatore do e kaloje konceptin e vleres materiale

Postuar nga obsession datë 29 Mars 2004 - 21:27:

mire fare sa eshte cmimi fillestar per adminin kryesor qe te dime sa te ofrojm? meqe mesa shof keni esht bler nga ervisa.

Postuar nga Enderra e vdekur! datë 30 Mars 2004 - 00:57:

Red face hahahahahahahahah

Ju nuk jeni per tu shitur.

Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »
Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.