| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Fakti qe nuk takohemi nuk do te thote se une nuk te kam me xhan... dhe ti e di. Dikur mbeshtetje koken mbi gjoksin tim per ti dhene fjale loteve pa frike , mos ki frike ta besh edhe tani sepse une do te jem gjithmon une , ai qe te do vetem te miren...
Ule koken ketu ne prehrin tim dhe vetem endero, asgje tjeter mos mendo.
Pallavra dhe vetem pallavra , kudo qe futem lexoj vetem pallavra , fjale boshe qe mundohen te ngjallin nje realitet te vdekur me kohe , hije virtuale qe zhgenjejne vetveten me fjale te kota , mundohen te mbushin hapsirat e zbrazura te shpirtrave te tyre me fjale pa kuptim , mundohen ti japin vetvetes nje rendesi qe nuk e kane dhe as nuk kane per ta patur , njerez te vdekur me kohe por fatkeqsisht per ta nuk e kane kuptuar akoma dhe vazhdojne te rrojne ne iluzion te genjeshtert , pallavra
Une kam dal ne kerkim te disa personave, qe nuk dine te shkruajne pallavra neper forume. Po te gjeni ndonje aman thirreni te vije se kam nevoje te diskutoj disa probleme shume serioze.
1. Sa eshte perimetri i tokes
2. Sa bejne 2 edhe 2
3. Sa eshte popullsia e botes
Po puna eshte se duhet te vijne ketu qe te vazhdoj diskutimet.
hahaahahahahahhahahahaha Football, e dija se do me jepje fryme nga ilaci i llogjikes tende!
hahaahahahahahahahahahahahaha! Zot!Pse te dua kaq fort???????
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
hahaahahahahahhahahahaha Football, e dija se do me jepje fryme nga ilaci i llogjikes tende!
hahaahahahahahahahahahahahaha! Zot!Pse te dua kaq fort???????![]()
vertet e cuditshme kjo bota virtuale. ua shton njerezve amplitudat mendore psikologjike emocionale.nga ana tjeter u jep dhe nje siguri absurde rrenqethese qe i dine dhe i kuptojne te gjitha ato qe dikujt qe s'e njohin i kalojne ne tru. Eh eshte bere per case study fenomenologjia e sjelljes ne kete forum. kush studjon psikologji mundet fare mire te mbroje diplomen, material ka boll.
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
vertet e cuditshme kjo bota virtuale. ua shton njerezve amplitudat mendore psikologjike emocionale.nga ana tjeter u jep dhe nje siguri absurde rrenqethese qe i dine dhe i kuptojne te gjitha ato qe dikujt qe s'e njohin i kalojne ne tru. Eh eshte bere per case study fenomenologjia e sjelljes ne kete forum. kush studjon psikologji mundet fare mire te mbroje diplomen, material ka boll.
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Sa te cuditur jane njerezit?
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.