Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un i kam bere se me ka takuar te jetoj edhe vetem ne Itali dhe USA.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kete te mire kane fetaret e thekur. Edhe kur mallkojne jane te sigurte qe mallkimi e gjen vete rrugen.
Kesaj eshte si te thone "i shajt me rob shpie ai qe nuk e mendon si une". Po ti ca problemi ke se si une e mendon. Ndryshe, ato robt ku ti kesh
E perktheva pak FXhunior per ne shqiptaret e thjeshte.
Citim:
Kete te mire kane fetaret e thekur. Edhe kur mallkojne jane te sigurte qe mallkimi e gjen vete rrugen.
Kesaj eshte si te thone "i shajt me rob shpie ai qe nuk e mendon si une". Po ti ca problemi ke se si une e mendon. Ndryshe, ato robt ku ti kesh
E perktheva pak FXhunior per ne shqiptaret e thjeshte.
pse fyeni ju femra?
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
E kupton?
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
pse fyeni ju femra?
ups , qekam nteme se paska edhe meshkuj qe mallkojne si femra
Pse ju meshkujt nuk mallkoni?
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Pse ju meshkujt nuk mallkoni?
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po mallkojne edhe meshkujt me lule, por me shume shajne.
Megjithate edhe kur mallkojne nuk ju zihet se kane hudhren me vete.
Lule, qe te jesh ne rregull zere njehere lulken me dore dhe nuk te ze mallimi.
Pse te shkrini gazit ju ?
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Pse te shkrini gazit ju ?![]()
...
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Pse te shkrini gazit ju ?![]()
Citim:
C'ben keshtu. Pyetjet i bejne femrat ne kete teme. Ne vetem pergjigjemi...
Citim:
Te fyerin mos e fyej, por, nese ta ka enda fyerjen, atehere me mire qeshu, ngase fyerja e jote as e shton as e pakeson te qeshuren tende.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
O Junior ofendohesh shpejt ti?
Citim:
Une?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
jo Fatbardh pikaloshi
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Eh posi ! Ajo lutje eshte per kohen e shkuar. Tani mashkulli nuk e run hic, po e pa keq te ve shqelmin ...
E cilat Jane keto mangesite?
Prape meshkujt tu be pytje. Iku per hatlla kjo bote.
Pasi perfundova ne perfundimin qe Xhunior s'do i pergjigjet me pyetjes time, do te doja te me shpjegohej prejardhja e fjales "hatlla". Cili eshte kuptimi i mirefillte i saj? Po theksi ku bie, te a-ja e pare apo tek e dyta?
Jam ne teme.
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Prite kur te marre udhen mallkimi tani.. jo per ty jo, per ata qe nuk dine te perkthejne mire.
FXhunior, po ti ku ke mesuar te mallkosh kaq rrjedhshem.. ke ndjekur kurse paraprake apo je autodidakt?
Ne teme jam.
Mire pra mire, po s'me the, ben kurse apo e ke talent te lindur? E ku qendron ndryshimi midis mallkimit me shkrim e mallkimit me ze? Po shprehia e fytyres ndryshon ne te dyja rastet? Po rrahjet e zemres? Se jane te thella keto pune, mos t'ju duket keshtu..
Paskam ditur greqisht e s'e paskam ditur.. shef ti..
Citim:
Mire pra mire, po s'me the, ben kurse apo e ke talent te lindur? E ku qendron ndryshimi midis mallkimit me shkrim e mallkimit me ze? Po shprehia e fytyres ndryshon ne te dyja rastet? Po rrahjet e zemres? Se jane te thella keto pune, mos t'ju duket keshtu..
Paskam ditur greqisht e s'e paskam ditur.. shef ti..
Xhunior.. mire qe s'ka goje kjo shqipja se kush e di sa do te te kishte mallkuar. Me e keqja eshte se ti e ben me vetedije, kjo eshte me te vertete e pameshirshme! I pameshirshem!!!! M'u ngriten nervat dhe mua tani!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
Citim:
Xhunior.. mire qe s'ka goje kjo shqipja se kush e di sa do te te kishte mallkuar. Me e keqja eshte se ti e ben me vetedije, kjo eshte me te vertete e pameshirshme! I pameshirshem!!!! M'u ngriten nervat dhe mua tani!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
Te ka sjell Allahu me mision te posacem ne toke keshtu, xhunior? Do ndreqesh njerezimin me mallkime?
o Deb ........... po qe ai avatari jot ka nji gjo te perbashkt me medalionin qe mbaj ne qafe ????
Vajzen apo ngjyrat, lol?
nuk e di ne do te dallohet qarte :
thjesht nje figure femre me maske mbi nje rreth
Nuk dallohet Glak, po zere se e pashe.
FXhunior, une jam dakort qe ti di shqipen relativisht mire. Po ti duhet te kuptosh qe mes krenarise dhe marrjes se preshit eshte vetem ceshtje diametri.
Diametri me gjuhen shkojne ne perpjestim te zhdrejte. Sa me i madh diametri aq me e madhe eshte pasthirrma, prandaj aq me pak kuptohet gjuha letrare.
Citim:
Ca k** fjale
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
...
lule ta honsgah fustanin nje xhiro e du
Citim:
Po citoj ato që tha lule
he Glak?
Shelgu mos mi hap syt si asoj pas maskes
Fajtori ça shkrini ju pra?![]()
ca ja futni dhe ju a pyt ktu kush a jo se e bat lemsh ket faqe
ku o tema binjake se pertoj me e kerku . kisha nji pitje vogel.
Shume kerkoke. Beje ketu
ja thithsha cigaret ksaj siper hahahah ca me ka cu zoti me lakmu ne fenmra o zot si me kan dal qefit meshkujt krejt
dylan si dihet jo
po mire .
nqs. per meshkujt hunda eshte njefare tregusi per femrat thone qe eshte goja. jalla a eshte e vertete?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
po mire .
nqs. per meshkujt hunda eshte njefare tregusi per femrat thone qe eshte goja. jalla a eshte e vertete?![]()
me vrafte zoti kam fillu me fantazu per femra zot ma largu se sme bahet qefi hic
Ne cfare kuptimi goja? Psh qe goja ka dhembe .. ?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po per cfare? Fol me qarte![]()
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Ne cfare kuptimi goja? Psh qe goja ka dhembe .. ?
me vraft zoti as un se kam marr vesh po thuje troc se te trashit si ne skuptojn
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.