| Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
tani disa vargje me ndjenje nga une

FILLOJME!
NJE DJALE THEU KEMBEN,SE RA NGA MOLLA
NJE I RI BERI KARRAMBOL ME MAKINE TEK NJE QERSHI
NJE XHAJE VARI VETEN TEK THANA E TIJ
.......DHE PASTAJ THEMI QE FRUTAT BEJNE MIRE.....
TI PRANI E EMBEL ETE TASHMES,KU JE,NUK JE KETU??
TI FLLAD I EMBEL I MENGJESIT,KU JE NUK JE KETU??
TI FRESKIA E NATES,KU JE NUK JE KETU?
TI DRITA E SYVE TE MI,KU JE NUK JE KETU??
U PA PUNA,DHE SOT PO SHKOJ ME KURVAT

TE NDJEJ NE FYTYRE
TE NDJEJ NE KRAHE
TE NDJEJ NE KEMBE
AH MUSHKONJE E MUTIT CDO TE BEJ PO TE KAPA
MEZI TE THASHE TE DUA
MEZI TE THASHE"HAJDE BEJME DASHURI",
MEZI TE THASHE LAMTUMIRE,
AH KJO KINEZCJA CPASKA QENE,GJUHE MUTI

isha une ai qe u skuqa,
isha une ai qe bertiste,
isha une ai qe cirresha,
isha une ai qe preva gishtin

boll per sot!
pershendetje nga roke!
Roke iu fute edhe ti kesaj teme
se po erdhe nuk iken dot me
but ur jokes were funny
keep it up
holla
Tu them nje te Fierit
LLazi me Petin po shulloheshin ne djell ne maj te gardhit!
Nga siper kalon nje aeroplan luftarak, dhe LLazi s'priti shume dhe i thote Petit!
- E shikon si fluturon ai me tere ate zjarr nga prapa?
Ja kthen Peti
- Edhe ty po te mari By*** flake ashtu do fluturosh
:p
---------------------------------------
Kur martohet cifti i ri !
Vitin e pare degjon gruaja burrin !
Vitin e dyte e degjon burri gruan!
Vitin e trete flasin te dy , dhe i degjojne komshinjte
roke te bukura ahahahaahhaha urime..
myzo po vitin e katert ca bejne mer?
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Tu them nje te Fierit
LLazi me Petin po shulloheshin ne djell ne maj te gardhit!
Nga siper kalon nje aeroplan luftarak, dhe LLazi s'priti shume dhe i thote Petit!
- E shikon si fluturon ai me tere ate zjarr nga prapa?
Ja kthen Peti
- Edhe ty po te mari By*** flake ashtu do fluturosh:p
---------------------------------------
Kur martohet cifti i ri !
Vitin e pare degjon gruaja burrin !
Vitin e dyte e degjon burri gruan!
Vitin e trete flasin te dy , dhe i degjojne komshinjte![]()
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
myzo po vitin e katert ca bejne mer?

aman edhe ti ti do vitin e katert tani me zor kemi gjet vitin e trete ti na do vitin e katert
Po citoj ato që tha goca tironse [/i]
[B]aman edhe ti ti do vitin e katert tani me zor kemi gjet vitin e trete ti na do vitin e katert
-------------------------------------------
hahahahhhaha po rri urte ti mi se te nzjerr edhe vitin e peste MYZEQARI pastaj apo jo myzo?
hahahhahahaha
nje shimpaze e vogel
duke qare i thote mamase;
pse jemi kaq te shemtuar?
mamaja i thot mos u merzit biri im
se po te shikosh ate qe po lexon
kete mesazh do qashe me shume
hahahahhhaha po rri urte ti mi se te nzjerr edhe vitin e peste MYZEQARI pastaj apo jo myzo?
__________________________________ o me verte e po nxire atere me qe e dike ti lal se deri tani skam nigju noi vit pest lal.....(hahahahahaha)
Citim:
nje shimpaze e vogel
duke qare i thote mamase;
pse jemi kaq te shemtuar?
mamaja i thot mos u merzit biri im
se po te shikosh ate qe po lexon DHE E SHKRUAN
kete mesazh do qashe me shume
o me verte e po nxire atere me qe e dike ti lal se deri tani skam nigju noi vit pest lal.....(hahahahahaha)
hahahahha une nuk thashe qe ta nzjerr une por myzua lal....
Po citoj ato që tha roke
ahahahahahaha,humor durrsak?????:p:p
pershendetje Niki!
hjhahahahah pershendetje edhe ty roke
por nuk eshte humor durrsak
ne nje revist e lexova ketu ku jetoj
ishte pak ndryshe por e rregullova pak lal.
eh tani tani........
NJerin e kishin denuar dhe kishte qendruar per 25 vjet ne burg
aq ishte permalluar per te bere seks seqe kishte vendosur ti propozonte per maredhenie femres se pare qe do i dilte perpara-----------
shkon dhe ulet ne lulishten e qytetit nderkohe perpara tij ne po ate stol ishte ulur nje grua e re me te birin 4 vjeçar::::::::::
djali e pyet te emen:::
--mami si kam lindur une????????????
dhe e jema shume seriozisht i shpjegon::::
--te keqen mami --une vajta tek doktori e ai me beri nje gjilpere tek barku --e pastaj nga kjo dole ti bir...........
Ish i burgosuri pasi e degjoi biseden i tmerruar iu drejtua gruas::::
_--mos moj!!!!!!mos me thuaj se tani nuk i perdorin me ato metodat e vjetra?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pijaneci
ne nje bar ishte ulur nje pijanec dhe ne nje tavoline larg tij ishte nje goce e ulur.Pijaneci ne muhabet e siper i thote banakjerit:vejme bast me sa te dush qe ajo goca atje eshte balerine(vajza nderkohe kishte ngrejtur doren dhe therriste kamarjerin dhe i kishin dale qimet e sqetullave) po nga e di ti :i thote banakjeri.PIJANECI:po shife mer sa e ngreka komen.
Citim:
Po citoj ato që tha goca tironse
aman edhe ti ti do vitin e katert tani me zor kemi gjet vitin e trete ti na do vitin e katert
mexicani and the ange..........
Na ishte nje here nje mexican po ky mexicani vdiq dhe kur shkoi ne qiell atje ishte nje dere dhe nje engjell qe bente pyetje .Erdhi ky mexicani dhe ishte koha qe mexicani tu merrte ne pyetje po ky mexicani nuk dinte shume mire anglisht dhe fillojn ,engjelli e pyet "Me thuaj nje histori me fjalet green,pink,yellow and statue "mexicani i pergjigjet "po une nuk di shume mire anglisht"dhe egjelli i thote "neqoftese nuk e thua smund te shkosh brenda asaj deres"dhe mexicani filloj"nje dite isha ne shtepi dhe ra telefoni grreen,grreen,grreen i pink the phone and i said yellow ,yellow, yellow,statue.
Ska shume kuptim ne shqip po sidoqofte shpresoj ta kuptoni .............
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
po ne te tjeret ne te 2tin akoma ??????/
ca doni ju te tjeret doni edhe kater un te gjysma akoma.........

:p:p
ahahhaha rocke
paske jokes ti re
po kur e ha ta hash tamam pse ca cik e na njecik
xoxoxo
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahahhaha rocke
paske jokes ti re
xoxoxo

Si thua ja vlen te shkosh brenda per TY?he si jane sondazhet,anojne per mire?

Barsalete e lodhur, plus qe nuk eshte versioni origjinal....
Citim:ajahhahahaha
Po citoj ato që tha roke
jo jo skam jokes une.Po deshe rocke nga roke te jap une meqe pranova te bej burgSi thua ja vlen te shkosh brenda per TY?he si jane sondazhet,anojne per mire?
![]()
Po bisedonte Hillari Klinton me gruan e Jelcinit.E pyet Hillari:
- Si i thoni penisit ju ne Rusi.
- Ne,i pergjigjet kjo,i themi xhentelmen sepse sa here qe shikon ndonje femer ngrihet perpjete ne këmbë.
- Po te ju ne amerike si i thoni e pyet ajo Hillarin?
- Neve i themi thashethem se kalon goje me goje.
polici
nje polic po kruante koken nje vajz e pa dhe i thot po ti pse se heq kapelen kur kruhan koken polici qeshi dhe itha poti vajz e mbar i heq mbathjet kur kruan buthen vajza qeshi dhe vazhdoi rugen.kujdes nga policet.
lubi
hahahhaha teper e lezetshme ajo,
e dija por eshte paksa e vjeter por e lezetshme e kisha harruar fare
ROKE kujdes me mizzzen lal se te coi ne elbasan pastaj ajo mer.
haahahahaha
Re: lubi
[QUOTE]Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
hahahhaha teper e lezetshme ajo,
e dija por eshte paksa e vjeter por e lezetshme e kisha harruar fare
ROKE kujdes me mizzzen lal se te coi ne elbasan pastaj ajo mer.
haahahahaha [/ QUOTE]aahahhaahahahahahahahahhahaahhaahahahahahhah
ahaha nice one
hajde s eme duket se do te vinke edhe ti po te vinka qef
Re: Re: lubi
po citoj ato që tha _mIzZzA_
[B]aahahhaahahahahahahahahhahaahhaahahahahahhahaha
ha nice one
hajde s eme duket se do te vinke edhe ti po te vinka qef
hahahahhahaha mizzza
une kam qene aty por bej hesap as spitali nuk me mbante dot keshtu qe u detyruan te me nzirrnin prape.....
gigiiggiigigig
Re: Re: Re: lubi
Citim:
hahahahhahaha mizzza
une kam qene aty por bej hesap as spitali nuk me mbante dot keshtu qe u detyruan te me nzirrnin prape.....
gigiiggiigigig
Pershendetje Rocke.Gezohem qe qenke gjall akoma.
Citim:po pse mi kur vdiq rockja qe thua ashtuja????????????
Po citoj ato që tha Equis
Pershendetje Rocke.Gezohem qe qenke gjall akoma.
qeshni pak qeshni
na ishin dy te rinj dhe donin te vinin ne loje nje xhaje.
o xhaje do na e japesh pak bicakun te cajme nje bostan- i thane
posi, mereni- i thote xhaja
mbase mbaruan pune i thone xhajes.
do na falesh o xhaje por nuk kishim uje qe ta lanim dhe e lame me shurre. xhaja iu pergjigjet- ska gje or cuna se bicaku qe rruaj k...n eshte.
Re: qeshni pak qeshni
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
na ishin dy te rinj dhe donin te vinin ne loje nje xhaje.
o xhaje do na e japesh pak bicakun te cajme nje bostan- i thane
posi, mereni- i thote xhaja
mbase mbaruan pune i thone xhajes.
do na falesh o xhaje por nuk kishim uje qe ta lanim dhe e lame me shurre. xhaja iu pergjigjet- ska gje or cuna se bicaku qe rruaj k...n eshte.
Qesh mir kush qesh i pari
Dy shoke po pinin kafe bashke dhe njeri i thote tjetrit ,sikur une te shkoj me gruan tende a jemi te aferm ?jo i pergjigjet tjetri
jemi baraz.... Dy shoke te tjer vene bast se cili eshte me rezistent ne sex,por njeri i shte me i shkurt se tjetri marrin te dashurat dhe fillojn nje mbremje ne dy dhoma ngjitur,i gjati rezistoj deri ne mesnat dhe pastaj u lodh dhe doli te degjonte shokun me te shkurt tek dera qe psheretinte pa pushim ,kthehet ne dhom por shoku i tij nuk pushonte deri sa ne mengjes vendos te hap deren e dhomes se shokut te ti dhe kur hyn brenda shef shokun e tij qe spo mundte te hipte ne krevat: Pa ofendim per te shkurtet
shume te lezetcme keto batuta....hahahahaha na shkrive deivid......
supostat..
na vete njeri tek doktori se ishte semure nga stomaku. e viziton doktori dhe i jep receten per ilacet. vete ne farmaci dhe i jep receten farmacistit. farmacisti nxjerr ilacet qe ishin suposta ( ilace qe meren nga by..a) dhe i thote te mari 2 ne dite nga keto dhe ke ketu per 3 muaj ilace ketu. paguan leket ky dhe iken. mbas dy javesh vete te farmacisti prape ky. farmacisti e pyet sesi vete kura eshte me mire apo jo?
- shume mire jam thote ky por mu mbaruan ilacet dhe dua te tjera-
- ilacet qe te dhashe ishin per 3 muaj , ca i bere ti i hengre?
- po pse ca doje ti beja ti fusja ne by..e - thote ky
policat
na ishin dy polica ne sherbim dhe kapin nje hajdut . i vene prangat dhe e cojne ne komisariat. sapo e sheh shefi hajdutin u bertet policave..
-idiota, budallenj, pse e kapet kete nuk e dini qe ky eshte miku i ministrit!!
- jo- thone ata -
- po tani cfare ti bejme- pyesin shefin
- fryjini ne by..e - thote shefi dhe iken
e marrin policat kete dhe e cojne ne nje qeli poshte, dhe marrin nje cope zorre. merr polici i pare zorren ia fut ne by..e dhe fillon e fryne . mbas 5 minutash i thote shokut
- hajde fryje pak ti se une u lodha.
- ne rregull- thote ky - dhe vete afer, heq zorren nga by..a e atit e kthen nga ana tjeter dhe fillon e fryne.
- ca ben ?pse e ktheve zorren nga ana tjeter? - pyet polici
- po pse atje ku e fute gojen ti ,do ta fuse une !!!!
xhaja
na ishte nje xhaje i ulur ne stolat e maternitetit dhe priste te lindste nusja e djalit. perballe tij ishin ulur 2 goca te reja dhe po talleshin me te .
- shiko shiko sa i shendosh eshte xhaja - thote njera
- ka ardhur per te pare se cfare e ka djale apo goce , se me barkun qe ka eshte shtatezane- thote tjetra
keto per te vene xhajen ne loje vene e pyesin
- o xhaje, a mund te na thuash se cfare e ke djale apo goce se kemi 2 ore qe zihemi me njera tjetren- thone ato dhe qeshin
- posi - thote xhaja- elefant e kam!!
- pse e pe ne eko ?- pyeti njera nga ato
- jo jo nuk e kam pare ne eko- thote xhaja
- po nga edi o xhaje qe eshte elefant? - thote tjetra
- po i ka dale frecka mes kembeve te mija!!!! - thote xhaja
si humbi 5 kile nga pesha xhoni???
xhoni na lexon nje lajmerim rruges ' doni te humbisni 5 kile nga pesha per 2 ore? hajdeni te adresa' xhoni ishte i shendoshe shume dhe donte te humbiste kile .vete tek adresa qe shkruhej me poshte dhe fillon stervitja; e fusin ne nje stadium te madh dhe i thone
- po kape dot ate gocen qe eshte lakuriq aty do jet e jotja per tere naten!
fillon xhoni per te kapur ate gocen por asgje . mbas nje ore dorzohet. vete te peshorja dhe peshohet dhe kishte humbur 2,5 . ne rregull thone ata te institutit te ka ngelur edhe nje ore per te humbur kilet e tjera, hajde me ne tani, dhe cojne prape tek stadiumi, por kete radhe e priste nje surprize?
fillo e bridh i thone ata se e shikon ate zezakun lakuriq atje , po te kapi do te q.. brodhi xhoni i shkret edhe nje ore tjeter dhe humbi 2,5 kg te tjera..
NA ISHTE NJE DJALE I RI POR KISHTE NJE PROBLEM DHE VETE TEK DOKTORI. NGA SE VUAN?. E PYET DOKTORI
UNE DOKTOR KAM NJE ZAKON TE KEQE SA HERE SHIKOJ NDONJE
VAJZE TE BUKUR I BIE ME DORE. DHE KJO NDODHE 10-15 HERE
NE DITE. MOS U MERZIT I THOTE DOKTORI. C'DO SEMUNDJE
KA EDHE ILACIN E SAJ. SHIKO I THOTE DOKTORI , QE TA HEQESH
KETE HUQ, DUHET TE MENDOSH QE SA HERE I BIE ME DORE,
TI MUNDE TE BESHE NJE FEMIJE, DHE AI MUNDE TE DALE NE JETE,
AVOKAT, DOKTOR, PRESIDENT, KRYEMINISTER....etj.
faleminderit I THOTE DJALI DOKTORIT DHE LARGOHET.
POR SA DEL NGA KLINIKA SHIKON NJE BJONDE, DHE FILLON TI
BJERE ME DORE. MOS THOTE HAROVA KESHILLEN QE ME DHA
DOKTORI. PASTAJ MENDOHET EDHE THOTE, EMO S'KA GJE SE KY
FSHESAXHI DO DILTE....
zgjuarsia
ishte nje here greku, shqiptari dhe italiani
humben ne pyll dhe atje takojne zotin
zoti i tha qe kush do ti sillte frutin me te mire ne pyll do ti plotesonte cdo kerkese
vjen italiani dhe sjell nje molle
zoti ia futi ne by..
vjen shqiptari dhe i sjell nje banane
zoti ia futi ne b...
shqiptari filloi te qeshte
pse qesh e pyeti zoti
po ja po shikoj grekun qe po vjen me nje shalqi
Ta shkundim apo jo?
Nje grua e cila e donte marrezisht te shoqin , ishte bere me fiksime dhe e ruante burrin kudo qe shkone , bile edhe ne banje. Nje dite ajo mori guximin dhe e pyeti se sduroi dot me;-Po mire more burre pasi e ben urinen pse e shkund ate ti?(organin mashkullor).
Po qe ti jap pak shendet moj grua !-- i thote burri i shkrete gruas qe e shef se ajo ka rrjedh pak nga trute. Nje dite te diele pasi kerciti shamata e poterja e madhe ne shtepi burri i shkrete doli me nxitim jashte mori fryme fort dhe iu kujtua se i behesh urina dhe e nxori jashte aty ne oborr dhe urinoi aty.Por kesaj rradhe ngaqe ishte me nerva e futi me njehere brenda pantallonave dhe harroi ta shkundte. Gruaja pasi po e ruante si zakonisht pas dritares e hap dritaren me nerva dhe i bertet fort;--DEGJO KETU TI, KE CA KE ME MUA ATE SHKUNDE TI MORE VESH! cekic:
Korcari dhe shkodrani ...
Ishin nje here duke udhetuar se bashku nje shkodran dhe nje korcar te ulur perbri njeri-tjetrit . Gjate udhetimit dmth sapo u nis autobuzi korcari ngaqe donte nje njeri per muabet se qe rruge e gjate filloi ti flase shkodranit . Shkodrani qe pak si tip serioz
Po ckemi bre - i thot korcari .
hic nuk pergjigjej shkodrani .
po ku po shkon bre - e pyt perseri korcari .
Po prap hic nuk pergjigjej shkodrani . Nejse me pak fjale pasi u perpoq e u rrotullua andej-ketej korcari po prap qe pa rezultat . Hidhet korcari dhe pyet shkodrani :
-Po si te quajn bre vella ??
Rok - ja kthen shkodrani me se fundi .
Po fol bre Rocke se me vdiqe - i thot korcari 
Re: polici
Nje person parkon makinen pran shpis te tij,nderkoh qe po e mbyllte i bien celsat ne tok ulet per ti mar,dikush nga mbrapa ja futen,,,zoteria kthehet per ta par e nuk shikjon gja,i inatosur shkon ne rajonin e policis e i thot shefit se kshtu me ndodhi ne filan lagje.Shefi e pyte a pe noken dhe cfar tiparesh kishte,jo thot ky nuk pash ken.ok thot shefi shko prep neser ne te njejten ore e ban te njejtin xhest dhe shikoje e hajde me difto.iken zoteria perseri te nesermen ne te njejten ore ne te njejtin vend,dhe perseri i ndodh e njejta gja,mundohet ta shoh po sarrin,iken perseri te shefi,eshefi perseri te njeten gje i thot.iken diten e 3 ne te njejten ore me shum kujdes leshon celsat e makines ne tok e ndersa ulet me i marr personi ja fut nga mbrapa,zoteria ne ate moment shtrengon b****n e i thot ajde tani te shkojme te shefi se te kapa.
GJELI TRADHETAR...
MU NE MES TE NATES
BRENDA NE QYMEZ
NA BENTE DASHURI
NJE PUL E NJE KENDEZ.
-TI O GJELO XHAN,
PO VAJTE ME PUL TJETER,
DO TE TE BEJ MEZE PATJETER.
MU NE MES TE NATES
NE CEPIN E QYMEZIT,
GJELI TRADHETAR E PISKURIQ
NA BENTE DASHURI
ME NJE PUL LASKURIQ.
SA FILLOI BOKSI
GJELI E KAPI PULEN
PREJ GJOKSI.
-IK MORE SUZAR!
-IK MOJ KURV E KEQE,
GJITHE NATEN U PALLOVE,
E NE SHTRAT RENKOVE!
Bjonde por mbi te gjitha inteligjente
Nje bjonde dhe nje brune po shihnin lajmet e ores 20.00. Ne ekran shfaqet pamja e nje burri qe po behet gati te hidhet nga nje ndertese 10 kateshe.
-E veme me bast me 100 euro qe ky burri do hidhet- thote brunia
Bjondja mendohet pak dhe thote - Mire
Pas disa castesh burri hidhet nga ndertesa dhe brunia fiton bastin, por menjehere e vret ndergjegja dhe i thote bjondes.
- Nuk i dua parate e tua se une e kisha pare kete pamje ne lajmet e ores 19.00
- Per te pare e kisha pare edhe une - thote bjondja- por nuk ma merrte mendja se do hidhej perseri.
Nje bjonde merr ne telefon te fejuarin qe ishte ne pune dhe i thote
-I dashur kam 2 ore qe po mundohem te bej nje puzzle por nuk e bej dot
uffa jam shume e merzitur te gjitha copat me duken njelloj.
- Zemer po nuk ke aty ndonje model qe ta shohesh?
- Po, ne kuti eshte nje gjel i kuq po nuk e bej dot
-Mire me prit se kur te vij une do ta bejme bashke ok?
Mbremje, te dy para kutise se puzzlit..... heshtje
Papritur degjohet zeri i djalit
- E dashur futi pop corn-et ne kuti dhe e leme kete muhabet.
Nje bjonde nje brune dhe nje e kuqe para skuadres se pushkatimit
Se pares i vjen rradha brunes. -Cila eshte deshira jote e fundit- thote oficeri. -Nuk kam- thote brunia
- Oficeri -skuadra arme mbush gati .....
Ne ke te moment brunia bertet - TERMEEET
Ushtaret frikesohen dhe brunia ja mbath. Ivjen radha se kuqes. edhe kjo nuk kishte asnje deshire te fundit
Oficeri- skuadra arme mbush gati.......
E kuqja bertet - TORNADOOO
Ushtaret me te frikesuar se me pare hutohen dhe e kuqja gjen momentin dhe ja mbath. E fundit mbetet bjondja
Oficeri- skuadra gati......
Dhe bjondja - ZJAAAAAR
Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah o zot po mbaj brinjet me dore hahahhahahahah. Po ku e gjete o amoxil hallall
Re: Korcari dhe shkodrani ...
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ishin nje here duke udhetuar se bashku nje shkodran dhe nje korcar te ulur perbri njeri-tjetrit . Gjate udhetimit dmth sapo u nis autobuzi korcari ngaqe donte nje njeri per muabet se qe rruge e gjate filloi ti flase shkodranit . Shkodrani qe pak si tip serioz
Po ckemi bre - i thot korcari .
hic nuk pergjigjej shkodrani .
po ku po shkon bre - e pyt perseri korcari .
Po prap hic nuk pergjigjej shkodrani . Nejse me pak fjale pasi u perpoq e u rrotullua andej-ketej korcari po prap qe pa rezultat . Hidhet korcari dhe pyet shkodrani :
-Po si te quajn bre vella ??
Rok - ja kthen shkodrani me se fundi .
Po fol bre Rocke se me vdiqe - i thot korcari![]()

violina
ishin disa shoke muzikante qe rrinin perhere bashke me to rrinte dhe nje djale i cili nuk ishte muzikant por rrinin bashke gjithmone.Per ta ndihuar shokun e tyre ato i thane qe bli nje violine dhe hajde me ne ne dasem dhe bej sikur i bie se ne dasem nuk merret vesh.Qe ta ndihhmonin me leke.Dhe ashtu u be shkojne ne dasem dhe fillon mire puna .Pasi u dene gjysma e dasmoreve i zoti i shtepise afrohet tek orkestra dhe i pershendet duke i thene qe sonte ma nderuat dasmen sidomos ai me violine me ka pelqyer shume dhe dua te me beje nje pjese me violine qe te ma beje qefin tamam,Djali i shkrete nuk kishte nga tia mbante dhe i tha:Une per ty e bej violinen copa copa dhe e perplasi pertoke.Keshtu qe shpetoi.
Pershendetje te gjitheve
Nje dite i thote cuni babes:O ba o ba, ca ndryshimi ka shakaja nga tallja?
Baba e shef mire e mire dhe shko te telefoni.
Mer njonin dhe e pyt: A eshte aty Xhevdeti?jo i thote tjetri,dhe e myll
E mer prap dhe po te njejten,dhe e myll.Ja t'keqen babi kjo eshte shaka.Ngre telefonin dhe i thote:Alo,Xhevdeti jom,a ka pyt nanji per mu?
KJO T'KEQEN BABI ESHTE ME TALL B....N.
Nje pijanec hyn ne nje lokal dhe i thote kamarierit:
- Me bej 1 dopio wiski. Jepi te gjitheve sa jane ketu dhe merre dhe vet nje dopio!
Kamarieri tere qef u jep te gjitheve nga 1 dopio e pin dhe vet. Ne fund i kerkon leket pijanecit:
- Cfare lekesh do ti? Une skam kokerr leku.
Atehere kamarieri ia hyn dru dhe nxjerr jashte nga lokali.
Te nesermen vjen prap ky pijaneci dhe thote:
- Me bej 1 dopio mua dhe te gjitheve sa jane ketu. Vete merre teke se e kishe te pimen me sherr.
Nje profesoreshe, e re ne moshe, po jepte shpjegimet e fundit mbi provimin qe do bente te nesermen.
Nuk do pranohej asnje justifikim, pervec aksidenteve, apo ndonje rasti vdekjeje te ndonje familjari.
Nje nga çunat e klases, pyet nese motivi \"Lodhje ekstreme per aktivitet seksual\" eshte i justifikueshem.
Ne klase plasin te qeshurat, ndersa profesoresha ruan qetesine, dhe pret qe klasa te pushoje, duke ju pergjigjur:
- Ky justifikim nuk eshte i vlefshem. Duke qene se provimi eshte ne forme testi, mund te vish te shkruash me doren tjeter, ose mund te pergjigjesh ne kembe, nqs s\'mund te ulesh
grate...
ishin njehere dy burra ne paris dhe po kerkonin grate e tyre...
duke kerkuar njeri pyet tjetrin...
- cfare te ka humbur qe po kerkon gjithandej ti????
- gruan me ka humbur-pergjigjet i dyti- po ti??
- edhe mua gruaja me ka humbur - pergjigjet i pari..
- po si eshte gruaja jote, cfare tiparesh ka??? pyet i dyti
- po ja- thote i pari- eshte 1,90 e gjate, floket bionde, buze te trasha, dmth me pak fjale eshte si TOP MODELE...
-po gruaja jote cfare tiparesh ka???- pyet i pari.
- opo lere gruan time ti tashti, shkojme te gjejme ate tenden....
| Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.