Forumi Horizont | Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 1207 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- ~Per Ke ndieni me shume mall ne kete moment?!~ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8641)
Hhmmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Pse mi nga te kishte ikur gjysma vetes???![]()
vetja mi vetja jo gjysma po e tera di un nga kishte fluturu, spo e kontaktoja dot
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
mua cuditerisht me mungojne shkrimet zinxhir te lost soul, ishin nja tre dite qe nuk me pushonte e qeshura. shpresoj ta risjelli koken serisht.![]()
e vertet, perse cuditerisht?
Losti eshte shakaxhi ke zoti dhe me origjine nga miloti.
miloti hahahaha o dreq mu ne fakt me mori malli cuditerisht edhe te ma varesh ti
Citim:
milotihahahaha o dreq mu ne fakt me mori malli cuditerisht edhe te ma varesh ti
![]()
dje me ka gjemuar shefi si skenderbeu turkun... me duket se i kishin ardh "ato" (lol) se vallahi ishte ter nerva dhe prandaj nuk kam pas kohe per te cytyr me email o Analiste.
:p
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
dje me ka gjemuar shefi si skenderbeu turkun... me duket se i kishin ardh "ato" (lol) se vallahi ishte ter nerva dhe prandaj nuk kam pas kohe per te cytyr me email o Analiste.
:p
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
atje ne capkenville edhe burrave i vikan ato...![]()
Citim:
Citim:
Citim:
dhe burrat kan menstruacione, vertet e kam, me te vetmin ndryshim qe nuk kan 'hemoragji' megjithate ndryshimet trupore te tipit hormonial i perjetojne dhe meshkujt nje here ne muaj.
e lexova ke home page i MSN-it nje dite.
Citim:
dhe burrat kan menstruacione, vertet e kam, me te vetmin ndryshim qe nuk kan 'hemoragji' megjithate ndryshimet trupore te tipit hormonial i perjetojne dhe meshkujt nje here ne muaj.
e lexova ke home page i MSN-it nje dite.
hahah ja losti zgjidhi zinxhirin e cudirave kur ju thashe une hahahah hej ika se kam sh pun flasim ne darke vone pacim
shejtone e di qe kan menstruacione truni :p
Citim:
hahah ja losti zgjidhi zinxhirin e cudirave kur ju thashe unehahahah hej ika se kam sh pun flasim ne darke vone pacim
shejtone e di qe kan menstruacionetruni :p
Citim:
hahah ja losti zgjidhi zinxhirin e cudirave kur ju thashe unehahahah hej ika se kam sh pun flasim ne darke vone pacim
shejtone e di qe kan menstruacionetruni :p
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Jo te gjithe mi shejtone , ka disa qe kane mestruacione te trurit dhe vetem kaq, sepse kane ik per lezhe megjithse sjan nga lezha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dhe une kam mall per shengjinin ne vecanti dhe lezhen ne pergjithesi
"i zoti toks Nua Rroku"
Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Hey kishit gje me Lezhen juve?Mos e perzini me pislliqe meshkujsh qytetin
e enderrave te mia.
=Sa per temen, meqe te gjithe paski devijuar nga rruge e zotit(temes desha te them
..)=
kam shume mall per Shengjinin(fajet i ka Diabolic`AS qe me kujtoi Lezhen.)
------------------------------------------------------------------------------------
Kam mall per cdo fjale te shkruar nga TY.Flm per mirekuptimin dhe mesazhin.
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
"i zoti toks Nua Rroku"![]()
Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Duke u lare oreeee, ahhahaahahahahahaha,
korrigjoje plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,se e di se nga shpejtesia e ke shkrujt.
------------------------------------------------------------------------------------
Kam mall per cdo fjale te shkruar nga TY.Flm per mirekuptimin dhe mesazhin.![]()
hmmmm
un ne keto momente kam mall per nje engjell te vogel,qe se shkis dot nga mendja dhe qe esht ber shum i rendesishem per mua. vetem se di sa e rendesishme mund te jem dhe un per te esht halli.
Citim:
"i zoti toks Nua Rroku"![]()
per shoqen time te ngushte te gjimnazit qe ndodhet ne shqiperi e puth foooooooooooooooooooooooooooooooort e kam shum xhan
Me ka marre malli per ty...
ja ku jam......
mua me ka merre malli per gjyshin tim....
Per vellackon tim.........shokun tim me te mire
Me ka marre malli per ditet e bukura qe dilnim me Tomen , Ilirin dhe Arbrin dhe ishim thejsht ne ...shoket.
Citim:
Me ka marre malli per ditet e bukura qe dilnim me Tomen , Ilirin dhe Arbrin dhe ishim thejsht ne ...shoket.
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
e mbaj mend une kur dilshit ju grup dukeshit tamam si TOMKA DHE SHOKET E TIJ eh sa zili qe u kishim kur dilshit darkave e un me grupin e shoqeve te mia ju gjuanim nga larg.....eh c'kujtime
Me ka marr malli shume me per motren time qe sot ka ditelindjen.
I urroj edhe 100 .....E pershendes dhe e puth fort me mall
Ti re majmun ku ke qene gjithe diten! Edhe mua me ka marr malli per ty!
Sa mire te ishe ketu me mua......
se di keto kohet e fundit ka fillu te me marri malli per nje shoqe timen , dhe ne telefon me thote..
-po bej seleksionimin ne.. dhe ne fund inventarin..
me ka marr malli per nje shoqen time kacurelse.....emmm
Citim:
me ka marr malli per nje shoqen time kacurelse.....emmm
Me ka marre malli per Eriosen para se te behej moderatore
per te kercyer me njonin trup me trup per te ndier aromen dhe levizjet e trupit, per te ndier frymemarrjen e tij teksa kercej dhe per te ndier dridhjet e trupit te tij. truni sot qeka skic
PER FAMILJEN TIME TE BASHKUAR.
Per shoqen time te ngusht ...
Per mbesen time qe e kam si shpirt...
kam mall per kohen e ikur qe nuk kthehet me!!!!
per familjen time ne shqiperi..................
Citim:
Me ka marre malli per Eriosen para se te behej moderatore![]()
![]()
![]()
]
per shoqerin time te vjeter......
per diabolic spo behet i gjalle fare sot....
Mua me ka marre malli per ty dhe eshte faji im qe spo behem i gjalle...
PER MOTRAT e mija........
Per familjen time dhe shoqerine qe e kam njish fare...
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit » Trego 1207 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.