| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
hajde material qe i dhe shelgut ti tani Deb![]()

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
O Bjonde, e imagjinon te filloje yt shoq me te tilla? Me fal nje buzqeshje pricesha ime se nuk rroj dot pa pare ....
i besoj ma shume komshiut qe po bertet si i cmendur ka qe kur ka fillu ndeshja se ka bo gol rumania
atyre qe jane 60 vjec mos i beso shume debora se i kane komplimentet fallco pleqeri hesapi nuk shofin mire ...
kete thuaji burrit po pe shenja xhelozie ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
atyre qe jane 60 vjec mos i beso shume debora se i kane komplimentet fallco pleqeri hesapi nuk shofin mire ...kete thuaji burrit po pe shenja xhelozie ...

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Se mos me thote," Plak eshte dhe Berluskoni 74 vjecar, po shikon mire nga syte."![]()

Te ongsha sumen qe e ke si shpirt ( konpliment qe ne brendesi te shpirtit u pelqen femrave, pamvarsisht dse kshu per sy e faqe tipi alla gjoja e nershme, mund te te kthej pergjigje: ik ore idjot!
)
ejjj girls Berluskoni ka edhe sy edhe kulete, prandaj kini kujdes nga keta me sy te cakeruar dhe kuleten plot 
Mire u thua kotka, tken kujdes se ua cpon tenxheren ai, ua ben shoshe 
Deb, cilat ishin ato dy fjle qi i tha plaku burrit tat? 
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Te ongsha sumen qe e ke si shpirt

Kompliment thash une
. Po nje sume e bukur femre eshte gjynaf mos te kafshohet 
Citim:
Kompliment thash une. Po nje sume e bukur femre eshte gjynaf mos te kafshohet
![]()
Un thash mos me kapte dhembi ndonje ketej afer, nj ny ct ma pa 
Citim:
Un thash mos me kapte dhembi ndonje ketej afer, nj ny ct ma pa![]()
Une pa komplimente s`kam jete!
)))
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Une pa komplimente s`kam jete!![]()
)))

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Hahaha. Po normal qe te pyet. Kjo tregon ajo shprehja e gjyshit tim:"gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte" qenka e drejte.
Pra po te rrish e te besh komplimente si "Moj gru sa bukur i paske bere floket me kete ngjyre", asaj i vjen mire dhe i ngelet mendja. "Ua sa mire i paskam."
Pas nje muaji, si gua qe eshte demek, do e ndrroje ngjyren. E do i shkoje ndermend... ore po im shoq qe ma lavderoi kete ngjyre cfare do thote kur te me shohe me ngjyre tjeter?
Dhe i lindin dyshime (vetembrojtese). Po sikur te ma kete thene kot? Ja edhe ajo shoqja mire me tha tek dyqani i bizhuterive. Burrat genjejne.
Pa dal ta provoj kete timin se mos genjen edhe ky!!!
Dhe fillon pyetja: Cfaaaree ngjyyre i pataaa flokeeet( duke u perdredhur de) hahah.
Dhe burri i shkrete duke pas gjith ato probleme edhe harron, qe te mos themi se edhe ketij i kane pelqyer ffloket e sekrtetares, Khe.
Ja kshu, dhe po harrove ngjyren e flokeve te gruas, para dy muajsh te gjeti belaja. Do te pergjoje edhe endrrat sigurisht. I mjeri ti nese te shpeton gjate gjumit donje fjale, a ndonje emer femre, hahaha.
Zgjidhja: Fute gruan ne pune.
Dhe mos bej komplimenta, por thuaj ato qe shikon vertet. Komplimentat jane per komshijet mor zot.
![]()
| Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.