Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 20:52:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...turll dhe debi po eksitojne me mp e dini apo jo se sdo rri tani te baj lidhjet e 1 te debores me 2 e turrlit me dhemb dhe koka ...

Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 20:58:

Citim:
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...

Na Zonja e Xhemalit nje shishe sherup. sa e shtrydha!

Postuar nga BIONDIA datë 08 Dhjetor 2009 - 21:02:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha

imen erdha te keqen se isha e zene kemi pune parukerja ...thojte ...komet..masazh ... e di qe e kemi te veshtire e di po pergatitem per ndeshjen vizionier rrofsh re cun me nje nuse si je vete ...

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2009 - 21:08:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
[B]

. Une nuk po ofendoj AD sot kur shihet qarte "agresiviteti" i saj ndaj meje ........ megjithate kam te drejte t'u kthehem robve me te njejten monedhe

ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan

une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.

sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.

Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.

Postuar nga BIONDIA datë 08 Dhjetor 2009 - 21:30:

po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 21:52:

Citim:
po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka

Cer bombe thu ti ???!!

Ne´dum dashni, kjo thote bombe!!!! eeehhhh

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 21:58:

Debora, te beri efekt kafja?

Na dhe nje tani me nje cope Torte!

Kam marre sherbimin sot ne Mejhone!

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan

une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.

sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.

Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.

S'kam kerkuar asnjehere respekt per moshen ketu .......... sepse nuk e quaj veten moshe e madhe .......... madje ....... nuk kam kerkuar respekt nga askush ........ .
Nuk ka nevoje te me hapesh rruge sepse e kuptoj vete se ku duhet te ndaloj ....... .
Nuk te ktheva pergjigje sepse nuk ka cfare pergjigje te te kthej ............. . Nuk kam cfare sqaroj kur nuk kam hapur konflikt ........ .

Postuar nga Vizioner datë 09 Dhjetor 2009 - 00:40:

Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!

Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.

Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!

Postuar nga dylan datë 09 Dhjetor 2009 - 00:47:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!

Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.

Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!

na ler rehat se se kemi mendjen me vdeke dhe nje here o vizioner
flm per kafen torte e cfare na ke sjell

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.