Forumi Horizont Gjithsej 3954 faqe: « E parë ... « 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 22:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

..nuk ishte shaka aty, me the sme beso por nuk pe surratin tim... nejse.. sic duket ktu lejohet vetem ato qe hapen me fjale por ne qe vejme foto nuk lejohet.. se dija qe fotot tregojne mendemadhesi e fjalet jo...

Aaahhh Niqua , Niqua, je aq e mire ne komunikim etj. dhe ke qene me sa te njoh ketu por, e drajta, me sa lexoj, sa ke "rene" ne dashni me Lulen, ke humb kontrollin .
Nganjehere, vete njeriu, nuk e kupton cfare thote-shprehet (si dhe une ndonjehere, sepse njeri jam si ty e te tjeret me gabime), dhe une duke te lexuar prej kohesh ty ketu, verej ndryshim dhe sigurisht jo pozitiv ne qendrim me shume antare ketu, te cilet i ke pas (dhe i ke) "miq-forumi" prej kohesh. Kur, me pare nje shaka mbi ty PA SENS TE KEQ, koment te ndonje fotoje tenden si nga une...mbase por edhe nga antere te tjere, ti nuk e merrje per keq dhe vetvetiu kthehesh ne shaka por, sapo ka filluar mbi ty ndikimi i Lules, ti kundervihesh EDHE KUR ndonjeri ketu ben thjeshte shaka sic mund te kete bere perpara me ty dhe ti me ate!
Pra, duke pare dy qendrime, ne kohe te ndryshme nga ty si rrjedhoje del konkluzioni i ndikimit te Lules mbi ty. Ti, per t'i treguar Lules qe je ne krah te saj, te duket sulmuese cdo koment ketu qe eshte pa te keq!!!
Une nuk te lexoj ty sot, si dhe ti mua por kemi tashme vite qe lexojme njeri-tjetrin dhe prandaj arrij te shikoj DY qendrime tek ty, ne kohe te ndryshme karshi disa antarve.

Une s'kam asgje me ty...sinqerisht, pervec asajt qe lexova mbi Ashley gje e cila, ta them troc, nuk mu duk normale! Jo per te mbrojt Ashlyn, sepse ajo ska nevoje mbrojtjen time, eshte e zonja vete por, une pashe se deri ku mund te arrish ti, duke marre si "perfitim" edhe mbase prishjen e lidhjes se nje Antari-Njeriu, lidhje per te cilen ai njeri ka investuar!
A eshte e ndershme kjo? Edhe sikur te dije dicka, edhe sikur te te pyeste ajo, prap nuk i thohet ajo gje! As ndermjet motrave e vellezerve nuk thohet ajo gje. Secili i di vete dhe i zgjidh vete gjerat!

Keshtu mendoj une. Qofsha gabim!

Keshtu Niqua. Edhe tani qe po zgjatem...duke mos qene i detyruar, te te jap pergjigje, tregon se te respektoj si ANTARE dhe si Niqua qe te kam lexuar gjithmon, sidomos para hyrjes se Lules ne "loje" =Forum.

Gjithsej 3954 faqe: « E parë ... « 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.