Forumi Horizont Gjithsej 251 faqe: « E parë ... « 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » ... E fundit »
Trego 251 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Vajmedet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18769)

Postuar nga Piktor datë 02 Nëntor 2014 - 01:19:

Citim:
Po citoj ato që tha arturm
Une kam enderr qe c'do politikan qe abuzon me popullin qe udheheq te shkoje ne burg o Piktor.

Nuk me plas fare se kush eshte ai politikan.

Nqs do burgosnin neser ne mengjes Edi Ramen do flija shume i qete naten o Piktor. NUK DO ME PLASTE FARE SEPSE NUK JA POROSITI DOKTORI QE TI HYNTE POLITIKES KESHTU QE, NE TE MIRE APO NE TE KEQ LE TI DALI ZOT (dhe mbi te gjitha nuk mendoj qe eshte ndonje "engjell" per te cilin eshte gjynaf burgu)

E njejta gje per Ilir Meten, Nard Ndoken, Paskal Milon, Skender Gjimushin, Dashamir Shehin, Spartak Ngjelen apo ku e di une se cfare. Imagjino pastaj po te futej ne burg Sali Berisha, DO BEJA DASEM.

Por kjo nuk lidhet vetem me personazhet ne fjale (ku do me behej qejfi natyrisht) por do me behej zemra mal qe "me ne fund po fillojme edhe ne te krijojme nje shtet ku vene ne burg edhe ata qe mendojne te jene "perendi".

Kjo eshte diferenca midis nesh

P.s. Ti mos lexo Meron, lexo ato qe denoncon Mero. Deri tani karshi Superfamiljes ka folur vetem te verteta me duket mua. Po mos ishte Mero Baze ne do kujtonim se Liria i arnonte corapet Saliut si Nexhmija Enverit.

A nuk ju rrejti Mero se nuk do rritet pazari i dritave. Vizoneri e solli ketu likun Meros qe Edi Rama nuk do rrise çmimet tha keshtu me ka mesuar Merua mua.
Tani po na dilka Mero pishtar, e si mund te quhet pishtar nje llapaqen.

Hoqi fashen mbrojtese te konsumatorit qe kishte vene Sali Berisha per te ndihmuar popullin e varfer shqiptar.
Tani po u rrit perdite taksat.
Policet jane kthyer ne xhelate.
Po u shtrejton jeten shqiptarve per te mos deshtuar me politikat e tij te deshtuara ekonomike.
Kush nuk i ben hosana e heqin direkt nga puna.
Mesues police doktore e xhembaze te tjere jane te detyruar te tregohen te kenaqur e te qeshur prej punes se KM se ndryshe fluturojne nga puna.
Me borxhin tashme me shume se 70% e po afron dita e pageses dhe Fmn nuk te jep asnje kredi tjeter deri ne shlyerje asgje nuk e shpeton tashme edhe nje 75 apo 77 % borxhi per vitin qe vjen.
Do mbledhe sa do mbledhe nga populli po dhe energji do te shese por kurrsesi nuk do te mund te mbledhe te gjitha sa i duhen per te paguar çez-in e Fylles.
Edhe Fmn i tha asnje kacidhe nuk ke pa shlyer borxhin qe ke me ne e me te tjeret.
Tek filmi me Skenderbeun eshte ajo pjesa :
Taksa (tuurrrrrrq) Taksa (turq) vetem taksa.
Une shoh jo vetem taksa por edhe ca qe enderrojne diten e madhe te futjes se opozites ne burg.
Le te na rrise taksat, te na shembe shtepiat ( ju kujtohet filmi qe i tha une prape do ta ndreq dhe beu ju hakerrye edhe une prape do ta prish), hallal ti bejme te gjitha, vetem Salen ne burg e je ne rregull me ne.

Gjithsej 251 faqe: « E parë ... « 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » ... E fundit »
Trego 251 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.