Forumi Horizont Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)

Postuar nga njeni datë 25 Maj 2007 - 20:38:

ME NE FUND ERDHE SEXI.................

NJE KAFE TE MADHE E NJE SHISHE JIM BEAM ME BJER MUA SE JAM THAR ME PI PREJ DUARVE TE TUA.......... MERR DHE DICKA PER VETE E HAJDE TE PIM BASHK.........GEZUAR

Postuar nga SEXI datë 25 Maj 2007 - 20:58:

Citim:
Po citoj ato që tha njeni
ME NE FUND ERDHE SEXI.................

NJE KAFE TE MADHE E NJE SHISHE JIM BEAM ME BJER MUA SE JAM THAR ME PI PREJ DUARVE TE TUA.......... MERR DHE DICKA PER VETE E HAJDE TE PIM BASHK.........GEZUAR

Njeni erdha une erdha...Isha ca dite me pushime...HAjde hame e pime se kena bo mungesa...Hajde se vjen dhe Ylli tani e di une... Alooo Ylli ku je?HAjde pime nga nje gote ketu tek Bar Tirona...

Postuar nga ylli pa han datë 27 Maj 2007 - 13:42:

kush dan me marr me pi nej send
vec cigare nuk ka me pi se ka dal ligji
per mas me pi cigare ne vendet publike

Postuar nga Piktor datë 27 Maj 2007 - 13:46:

Thumbs up

Nji Coca-cola.

Katile çkemi.

Sexi-t nji akullore prej mejet kur te vijn.

Postuar nga Katilesha datë 27 Maj 2007 - 13:50:

Tjeta Juj........

Puntori Katilja hic ishtu me pune.....studime...nejse.......une po marr nje kafe gjermane se itesh sa kam hanger ...keshtu qe duhet dicka me e ul poshte...buken ....:p

Ylli.........hahahaaaaaa   ca jam tu i ba une dyrnjas per cigare.....si Polic i rri.....:p.......brrrr     sa frike me kane...:p:p

Nigo....nqs don hajde pije edhe ti dica prej mejet se du me ju qeras une sot......hajt ta keni...:p

Postuar nga ylli pa han datë 27 Maj 2007 - 13:53:

po habitem se po na qeras ti sot se kurr nuk e fut doren ne gjep jo per gja por ke gjarprin aty
me duket se e paske ba nje pisllek
me ata uljet qe keni ba ju andej
hahahahahahahahahahahahahah

un po marr nje birre tirana te madhe

Postuar nga Piktor datë 27 Maj 2007 - 13:54:

Katile nij itu, nuk ka kafe ma t'mir se ekspresi italian. M'bahet qefi per ty qe punon e studion dhe je e rrept me duhanxhit.)

Postuar nga Katilesha datë 27 Maj 2007 - 13:58:

Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
po habitem se po na qeras ti sot se kurr nuk e fut doren ne gjep jo per gja por ke gjarprin aty
me duket se e paske ba nje pisllek
me ata uljet qe keni ba ju andej
hahahahahahahahahahahahahah

un po marr nje birre tirana te madhe

.........

shife shife.........me fol mas shpinet edhe te falat...pa sy per sy me shpif per ty kja nuk hahet.:p.............e kam pase nder mend me e pi nj e kafe me ty tesh .....ehuuuuuuuuu.............shiji buzt per murriz...........:p....

ps: ...dhe se kam harru me te than ....se aja dera qe ke shkapet shume ate dite ka fillu me na knu...:p.....

Postuar nga Katilesha datë 27 Maj 2007 - 14:00:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Katile nij itu, nuk ka kafe ma t'mir se ekspresi italian. M'bahet qefi per ty qe punon e studion dhe je e rrept me duhanxhit.)

...........

ashtu de puntori ....se edhe une ne shpi ekspres italian pi se ma ka pru nje mik qe kam andej.......Po ca ke ba naj gja t'mire keto dite?? ............Jeta familjare ca thot??

Postuar nga Nigo datë 27 Maj 2007 - 14:00:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Tjeta Juj........ 

Nigo....nqs don hajde pije edhe ti dica prej mejet se du me ju qeras une sot......hajt ta keni...:p

Kati un po erdha nuk çohem mo,deri sa të mallkosh veten që më ftove

Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.