| Forumi Horizont | Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 125 126 127 128 129 130 131 132 133 [134] 135 136 137 138 139 140 141 142 143 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Kati un po erdha nuk çohem mo,deri sa të mallkosh veten që më ftove![]()
Hajt Kati po e pi vetëm nji kafe se nuk du me të vra shum,se je dhe me provime tani.....
Glaukusi ka shku në Golem se do me më gjet mu nji Dhom me qera nga 1-20Gusht.Pastaj po ta jap dhe un nji kafe ke" Bar Golemi".
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
.........
shife shife.........me fol mas shpinet edhe te falat...pa sy per sy me shpif per ty kja nuk hahet.:p.............e kam pase nder mend me e pi nj e kafe me ty tesh .....ehuuuuuuuuu.............shiji buzt per murriz...........:p....
ps: ...dhe se kam harru me te than ....se aja dera qe ke shkapet shume ate dite ka fillu me na knu...:p.....
Citim:Mir te falna neres e munohena me vjedh naj moment me hedh syt knej kah shoqnia
Po citoj ato që tha katilesha007
...........
ashtu de puntori ....se edhe une ne shpi ekspres italian pi se ma ka pru nje mik qe kam andej.......Po ca ke ba naj gja t'mire keto dite?? ............Jeta familjare ca thot??
...
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Hajt Kati po e pi vetëm nji kafe se nuk du me të vra shum,se je dhe me provime tani.....
Glaukusi ka shku në Golem se do me më gjet mu nji Dhom me qera nga 1-20Gusht.Pastaj po ta jap dhe un nji kafe ke" Bar Golemi".

:p.......Po mendoj t'i tham edhe une Glauk.me me gjet nje dhome andej pra u pa puna...
.........
:p
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Mir te falna neres e munohena me vjedh naj moment me hedh syt knej kah shoqnia...

ball me muhabete te kota ca doni me marr me pi se nuk rrihet ne klub 3 ore me nje kafe
e di qe jeni studenta por edhe un kam punen teme maj familjen me kete pune
ps pse kena kene te pajtushem ne dy
ejjjjjjjj me duket se ta kam pa kujshijen mram
mos qosha gabim bani te fala
Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
ball me muhabete te kota ca doni me marr me pi se nuk rrihet ne klub 3 ore me nje kafe
e di qe jeni studenta por edhe un kam punen teme maj familjen me kete pune
ps pse kena kene te pajtushem ne dy
ejjjjjjjj me duket se ta kam pa kujshijen mram
mos qosha gabim bani te fala
:....Ma
vajzen e vogel i ahanksha kaculelat...

:p...
Kati nuk po mar mo ..........un kujtova se do i pagush ti.
Ke "Bar Dhoma"......nuk më kisht shku men'ja,ide e bukur kjo.
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Kati nuk po mar mo ..........un kujtova se do i pagush ti.
Ke "Bar Dhoma"......nuk më kisht shku men'ja,ide e bukur kjo.
:p...
.....
| Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 125 126 127 128 129 130 131 132 133 [134] 135 136 137 138 139 140 141 142 143 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.