Forumi Horizont Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 129 130 131 132 133 134 135 136 137 [138] 139 140 141 142 143 144 145 146 147 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13850)

Postuar nga Tulipani datë 19 Dhjetor 2009 - 02:21:

Beirut - Scenic World

Postuar nga Katilesha datë 19 Dhjetor 2009 - 14:55:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
[B]Populli thote c'te japesh do marresh...e nuk e ka keq
Edhe se ka njerez qe mendojne se japin goxha dhe te akuzojne (ose aludojne rreth nje gjeje te tille) se ti nuk jep ! Mahhh,pastaj nuk mund te jepet shume kur gjen barriera,per mos te thene thene hermetizem ne ndonje rast...

E vertete ajo qe ke shkruar Roi.

Kurse kenga ime sot;

The Cult Painted On My Heart Music

Postuar nga cecilia datë 19 Dhjetor 2009 - 22:29:

Toto Cutugno -Et si tu n'existais pas-

...Po rrefehem duke menduar per dike larg...

Postuar nga Tulipani datë 21 Dhjetor 2009 - 00:58:

Staind - Fade

Postuar nga Anemone datë 22 Dhjetor 2009 - 02:46:

Manu Chao Radio Bemba Sound System - La Despedida

Postuar nga Roi datë 22 Dhjetor 2009 - 04:31:

Me ndodh te shikoj ndonje imazh,pamje ku flitet per nje periudhe te caktuar dhe qe njekohesisht te me vije nepermend ndonje kenge qe e kam degjuar ate periudhe !

Duhet te kete qene fund 91 fillim92, kur kengen Tarzan Boy e degjoja perdite tek RadioTirana ! Para se te ikja ne shkolle,mamaja ndizte radion qe te na bente cik shoqeri (meqe Tvsh-ja fillonte programet ne oren 8 me duket,kurse une dilja ne 7:10 pak a shume) !
RadioTirana ate periudhe e sidomos ate ore 6:30-7:30,kete kengen e perdorte si sfond per emisionin e mengjesit e drejtuar nga nje femer por qe s'mbaj mend mire per ca fliste ! Zgjohesha cdo mengjes e dilja nga shtepia me kete kengen,ose me mire me refrenin...o oo oo oo oooooo,òò
Te ekzistonte forumi e tema,me ca kenge u zgjuat ne mengjes,do shkruaja perdite te njejten
Sinqerisht me pelqente goxha si kenge ! Ndonjehere me kap dhe mua ndonje moment nostalgjie,ose Ostalgjie sic do thoshin gjermano-lindoret !

Tarzan Boy - Baltimora

Postuar nga Tulipani datë 23 Dhjetor 2009 - 01:45:

Afterhours - Non è per sempre

Kujtime e reflektime te influencuara nga postimi i Roi-it...

kur isha e vogel ne shkolle:

mamaja ime me genjente perhere per oren, shtonte perhere 30 minuta ... e ben dhe tani
behesha gati 10 minutat e fundit ... e bej dhe tani
s'kisha kohe te haja mengjes po kisha kohe te ndizja radion ... e bej dhe tani
arrija gjithmone ne orar... mmm tani jo

Postuar nga Roi datë 23 Dhjetor 2009 - 04:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Kujtime e reflektime te influencuara nga postimi i Roi-it...

S'ke pse e zgjedhon emrin tim sikur te ishte i huaj ...eshte thjesht disi i huazuar Lerja Fajtorit kete kenaqesi !
Une per vete ate menyre te shkruari e perdor vetem per emrat e huaj pasi shpesh te nxjerrin probleme gjate zgjedhimit

Ka nevoje per nje rregullore nga ana e akademikeve, apo Ministrise se Arsimit, kjo puna e drejtshkrimit te emrave,pasi dhe neper gazeta ka filluar e po behet nje lemsh i madh ! Psh emrat anglo-saksone apo italiane,ca i shkruajne shqip ca ne gjuhen perkatese....mahhh,nejse,eshte i fundit i problemeve qe ka Shqiperia !
Mua me duket me drejte te shkruaj emrin ne gjuhen origjinale dhe meqe shqip ne i zgjedhojme emrat,me pelqen te perdor ate vijen dhe shtesen e zgjedhimit , qe i shtojme ne nga ana jone

Livin' on a prayer - Bon Jovi

Postuar nga Anemone datë 23 Dhjetor 2009 - 06:00:

I've Been Loving You Too Long - Otis Redding

Postuar nga cecilia datë 23 Dhjetor 2009 - 12:31:

Francis Cabrel - Je l' aime à mourir

Moi je n'étais rien
Et voilÃ_ qu'aujourd'hui
Je suis le gardien
Du sommeil de ses nuits
Je l'aime Ã_ mourir
Vous pouvez détruire
Tout ce qu'il vous plaira
Elle n'aura qu'Ã_ ouvrir
L'espace de ses bras
Pour tout reconstruire
Pour tout reconstruire
Je l'aime Ã_ mourir

Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 129 130 131 132 133 134 135 136 137 [138] 139 140 141 142 143 144 145 146 147 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.