Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- tradhetia bashkeshortore (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11234)

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 20:59:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

nuk qe fjala per sherbetore

ika Deb se jam vone ta sqaroj ne darke, nderkohe ti lexoje e ihere se mbase e kupto me mire

ciao

E kuptova shume mire. Pse duhet te luftoj femra per t'ja fituar zemren e jo mashkulli, ose te dy bashke? Kjo perralle eshte shkruar nga dora e nji mashkulli mi Angel.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 21:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Vetem nese nuk ke Shqiptar afer ke te drejte, por dhe ketu te ne eshte mbush pellembe me Shqiptar lol. Nuk eshte puna se ne zgjedhim te rrime me trash, por jane ata qe  nderhyjne ne jeten tone.

Deb ...... nuk e di ne cfare katuni jeton ti qe nuk i shmangke dot ......... .
Edhe ketu tek une eshte plot nga te gjitha llojet, por jam une ai qe e bej perzgjedhjen e llojit ............. .
Per ilustrim ..... do organizoj nje party kete weekend ........ E di sa shqiptare do jene aty??????????? 1 ...... madje e shoqeruar me te huaj.
Nuk jam kundra shqipetareve aspak. Po ne ate lloj party nuk dua t'i kem aty sepse ua di veset e huqet.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 21:09:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

shume dakort me ty turll deri te pika 3

hajd diskutojme nashti se 15 minuta kohe kam duhet te iki diku

Po ti bjeri cerres ............................ dhe fiton te pakten 5 minuta ........ (time efficiency??? effectiviness?????? )

Postuar nga Katilesha datë 29 Tetor 2009 - 21:16:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Edhe ketu tek une eshte plot nga te gjitha llojet, por jam une ai qe e bej perzgjedhjen e llojit ............. .
Per ilustrim ..... do organizoj nje party kete weekend ........ E di sa shqiptare do jene aty??????????? 1 ...... madje e shoqeruar me te huaj.
Nuk jam kundra shqipetareve aspak. Po ne ate lloj party nuk dua t'i kem aty sepse ua di veset e huqet.

Hmmmm  ke ndonje rast qe do besh party? Jo e kam llafin , duhet te te urojme per ndonje gje ne vecanti, qe te mos koritemi....    

Postuar nga Deb* datë 29 Tetor 2009 - 21:39:

Citim:

Me nje fjale s'ke per te na ftu ndonjehere ne party neve qe jemi lidhe me Shqiptar ?

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Tetor 2009 - 23:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Hmmmm  ke ndonje rast qe do besh party? Jo e kam llafin , duhet te te urojme per ndonje gje ne vecanti, qe te mos koritemi....    

Nuk jam nga ata qe vene re .........

Postuar nga Katilesha datë 29 Tetor 2009 - 23:21:

Citim:

Nuk jam nga ata qe vene re .........

....

Ore po te vi e shoqeruar me ndonje te  huaj do kem nderin te marr ndonje ftese nga ty more?

Postuar nga Mon Cherry datë 29 Tetor 2009 - 23:28:

happy halloween

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Tetor 2009 - 00:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
happy halloween

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Ore po te vi e shoqeruar me ndonje te  huaj do kem nderin te marr ndonje ftese nga ty more?

po te sillesh mire :aha :aha :aha

Postuar nga AngelDevil datë 30 Tetor 2009 - 01:11:

turll erdha une

je per noj muhabet serioz rreth kesaj teme

Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.