Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)

Postuar nga GENTI_the_KING datë 14 Nëntor 2006 - 01:19:

o zoti i shpis .........a don miq ?

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Nëntor 2006 - 15:40:

hajde byrm e mire se te pruni zoti....

Postuar nga GENTI_the_KING datë 15 Nëntor 2006 - 15:45:

o Buzqeshje hajt ulu ktu , te te qeras un sot

o kamariere a ka mundsi me na sherby i cik .................................................................................Buzqeshje cdo te marresh ti se un per vete kam porosit nji birr korona.....................

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Nëntor 2006 - 15:48:

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
o Buzqeshje hajt ulu ktu , te te qeras un sot

o kamariere a ka mundsi me na sherby i cik .................................................................................Buzqeshje cdo te marresh ti se un per vete kam porosit nji birr korona.....................

Oh etnik flm shum per qerasjen por te lutem mos i bertit aq shum kamarieres foli me me embelsi ,shiko cfare ylli qe esht...

ps:do te te them nje sekret po mos ia thuj njeriu...qe kur ke hyr ne lokal kamarieria sti ndan syte ,ta ka ven syrin do te te fejoje me duket...

Hajde gezuar ...............

Postuar nga GENTI_the_KING datë 15 Nëntor 2006 - 15:51:

e ..................po shef ajo se e di qe kam lek shum un pranaj...........pastaj edhe i cik simpatik jam..........................por mos me be me turp tani .............po hajt gezuar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,te paca

Postuar nga Nigo datë 15 Nëntor 2006 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

mos ik mos ik jo mos me ler,jo ti mos ik jo ti mos ik.....

kamarier silli nigos me pi ca ti doje e bardha zemer e ka prej meje... 

A sa do të doja me e pi nj kafe me Miss Buzqeshjen por sot nuk kam koh të më falësh shefe.....ndonjë her tjetër  

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Nëntor 2006 - 16:09:

pa problem nigo kur ta gjesh kohen ktu jam une...

Postuar nga GENTI_the_KING datë 15 Nëntor 2006 - 16:11:

o NGO ..ME DUKET SE TA PASKAN MBLEDH ANEJ.....................SE NUK PO PI ME ME SHOQNIN..............................

Postuar nga Nigo datë 15 Nëntor 2006 - 16:16:

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
o NGO ..ME DUKET SE TA PASKAN MBLEDH ANEJ.....................SE NUK PO PI ME ME SHOQNIN..............................

S'kan lindur akoma ato gra e burra të na i mbledhin ne mor xhaxh....po meqë je ul me buzëqeshjen dhe si i thon atij muhabeti "kur ja dy vet ësht i tepërt një i tret"  

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 15 Nëntor 2006 - 18:59:

ca bohe knej nga shkodra?

si jeni, si ja kaloni?

kamartejere ma bjer i makiato lal......nuk paska njeri ketu por po ulem e po e pi se mos vjen njeri........megjithese edhe vetem te shijon kafja ketu ne mare te kalase.....!

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.