| Forumi Horizont | Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
- po mua më bika rradha me pagujt këtu ??
- ecni mbushni gotat njiher se shyqyr që u mblodhëm ...... Enigma , Turllo , teto Kotka , Kat dhe ti Donikë ... duhet të jetë edhe Kurti në xhiro .....
.... hajde Gëzuar dhe boni qef ..
Mos ma permend emrin ti mu
Don me m'qeras mos me m'ba me fol e me t'i nxjerr gjonat ne shesh?
Faqeziuuuuuuuuu
Nuk e dija se kisha hile? ????? Per cfare hile e ke fjalen?
Tani jam pak e menduar... Hm, ishte thjesht nje bisede e qete per dashurine....komentova glaukus...nuk e dija qe nuk duhej te komentoja ate...Me beri pershtypje mesazhi i tij, sepse eshte nje fenomen qe e degjoj shpesh sa here qe shkoj ne shqiperi, te pakten nga kushurinjte e mi qe duan te vendosin te krijojne familje, por nuk munden sepse kane te njejtat mendime qe kishte Glaukus. Eshte vertete periudhe e veshtire si per vajzat dhe per djemte per te dashuruar.
Me falni per keqkuptimin
... nuk ka hile Donik joooooooooo , por don të më ngacmojë mua ajo
kështu që më komento sa të duash , normal që do shkëmbejm mendimet tona .............
Kati - faqen e kam të bardh unë hahahahahaha
E di e di se ka edhe Ujk te bardh:p
Pluhur dynjane....
Me duket sikur ardhi koha t'a rihapim kete Mejhone....Sezoni Birinxhi....
Prisja qe turll te vinte avatarin me portretin e Zebinase,por me duket se do perfundoje ne fytyren vrarelie te Kasanos(qe ka patur aq dashnore sa ka dhe brimeza ne fytyre)....
rreziku i Treshit nuk ekziston me...ai ose eshte martuar, ose eshte bere deputet, ose "shk...... moteleve te Shqiperise", si ka thene i udheheqesi yne i ndritur Sali B.
Duhen fshire pluhurat per te krijuar kushte per klientet...Disa prej tyre mund t'ju shkrepet te bejne sevda ne mes te Mejhones dhe "ne momentin sublim te therresin nicket e partnereve"...
Mejohneja eshte e hapur....Sherret jane te ndaluara!
Megjithese kam ndeshje sot ne darke ......... po mor i got vere te kuqe ... te shtyj kete steak ..... se po me shijoka shume ....... . Nuk do rri shume se kam shume pune sot ...... . Na nxiu jeten cerrja sot ...... hajde ketu e ik atje ...... .Po jo pa shijuar kete dreke ....... :cincin
p.s. per avatar po mendoja kete foton (lart apo poshte nuk e di ku del ne faqe) ....... po u kujtova qe moderatori eshte interist ........ thashe s'po kerruhem kot .........
Thenia e dites:
"Para se te beheshin 170....ishin 169"
Pija e dites:
Sex on the beach
Kengetarja e dites:
Laura Pauzini(Ndalohet hyrja per Tulipanin)
Turll fitove mbreme apo si me Leccen?
Ufff ......fitova mo fitova .... po ishin nja dy 20 vjecar tek ekipi tjeter qe zarenin si leparusha ......... na nxorren frymen .... . Shyqyr qe ishte ajo birra ne fund ..... qe na solli icik ne terezi ... .
Shiko te blini ca te rinj te mire kete vit se Markizion, Markonin, Markucin,Markelon dhe De Celien s'kini gje ne vije...
(E kini mbushur si Cipolino,Cipoluno,Cipoluca,Cipoloca)
Dhe ne doni ta prishni ekipin perfundimisht blini Kasanon!
(Cun i mire dhe talent....po ne ekipet e medha prish pune se s'do te stervitet)
Dergojeni Konten ndo nje vit te mesoje andej nga Barca...
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Dhe ne doni ta prishni ekipin perfundimisht blini Kasanon!
(Cun i mire dhe talent....po ne ekipet e medha prish pune se s'do te stervitet)
Dergojeni Konten ndo nje vit te mesoje andej nga Barca...
| Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.