Forumi Horizont Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16895)

Postuar nga BIONDIA datë 03 Maj 2009 - 02:42:

dhe une te pershendes Glaukus me kete kenge qe po degjoj tani

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Maj 2009 - 03:19:

Bionde kopjoje mire linkun se e ke lene pergjys

Ju pershendes ju siper me kete kengen fantastike

Postuar nga BIONDIA datë 03 Maj 2009 - 03:30:

lela vdiqa tu kopju por s edi se car ka rregulloje se ti ek msu si nan Tereza me mua ...

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Maj 2009 - 03:33:

nuk e rregjulloj dot, se mungon gjysma e linkut per te nxjerre videon, dhe ato kodet si mor vesh se ca kenge eshte
Nuk punoj akoma per Youtube
Ose me jep linkun

Postuar nga BIONDIA datë 03 Maj 2009 - 03:42:

hahahaha abedin mbaj shenim - kendon Michele Zarrillo & Tiziano Ferro ...do ma per belulin ?
po iki te fle une se me duket do fle jashte me qenin po nejta ne pak ....Lela grazie di esistere

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Maj 2009 - 03:48:

Ringrazierò i miei genitori da parte tua

Ok ta vura dhe videon
e lezetshme kenga

Postuar nga agata datë 03 Maj 2009 - 16:46:

If I Gave You My Life

Postuar nga ColdFire datë 04 Maj 2009 - 00:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

x Deimantè : nese e ke gjetur cfare zhurme ben lumturia te lutem na e thuaj dhe neve

Tulipani, pyetja ishte per mua, por ishte retorike
Zhurmen e lumturise po e degjoj une, po s'mundem te ta pershkruaj me fjale sepse zhvleresohet..si te thuash "it gets lost in translation"...

Diamante te faleminderit shume per kengen fantastike..
Deri tani ti, Ari dhe Imzot me kane pershendetur me kenget me te bukura italiane..prandaj une ju pershendes me kete...

Postuar nga Demokrate4ever datë 04 Maj 2009 - 03:36:

Citim:

x Deimantè : nese e ke gjetur cfare zhurme ben lumturia te lutem na e thuaj dhe neve

Tule, ta paska shpjeguar Donika, keshtu spo zgjatem, vetem di te them qe felicita e la cosa piu semplice che si trova anche nelle cose piu picole. Vivi ogni momento della tua vita, anche queli piu corti ma che sembrano una vita.( a kam shkrujt mire italisht? )

p.s Donik, un piacere. Te shkrujta nje carcaf, ma le porte sono chiuso... , por Suksese...

ju pershendes, Ty ,Tulen, Lelen dhe te gjithe me nje kenge tjeter te bukur Italiane.

Postuar nga Roi datë 04 Maj 2009 - 04:31:

Citim:

x Roi : Bingo nga kenget me te bukura te Queen

flm per pershendetjen edhe pse s'te kisha pershendetur ! biles s'kisha pershendetur asnje..medoja se po postoja tek tema kenga qe po degjoni e jo ketu

per Tulipanin

shpresoj te te pelqej !

ps: mos me thuaj qe te futi ne kriza identiteti...(se ju femrat e vuani cik kete punen e moshes ) se ndryshe e terheq mbrapshte e gjejme ndonje kenge tjeter

Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.