Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- C'mendoni per Facebook? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16956)

Postuar nga shelgu datë 03 Shkurt 2010 - 23:53:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Me erdhe ne shteg

Po cfare ndryshon midis "meje" e "teje" nqs ti ose 'ju' me shikoni?!

Jo, jo ke te drejte, asnje ndryshim nuk kemi.

Ti me pantallona une me pantallona. Ti ke breke po edhe une kam, pambuk dhe "firme".

Ore po balerina pse paska dyshime kshu per gjinine e saj?

Postuar nga lezhjani-82 datë 03 Shkurt 2010 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ti lezhjani pse nuk ve foton tende kek avatari si te facebook-u? Ne njesoj te kemi pare.

nuk e vej se me pelqen kjo qe kam e sme pelqen vetja

Postuar nga Deb* datë 04 Shkurt 2010 - 00:19:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

nuk e vej se me pelqen kjo qe kam e sme pelqen vetja

Jo e ke gabim. Te kemi cun simpatik. Kush e di sa femra te kane bere add ke facebook tani qe je bere cik me bucko nga fytyra.

Postuar nga lezhjani-82 datë 04 Shkurt 2010 - 00:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Jo e ke gabim. Te kemi cun simpatik. Kush e di sa femra te kane bere add ke facebook tani qe je bere cik me bucko nga fytyra.

Jo ato qe doja un :p

Postuar nga Katilesha datë 04 Shkurt 2010 - 00:41:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
kati esht yll mo do ju bien dhembet !

Do te te vras Lezha..

Shikoje pak foton time te re te profilit:p E te te pushojne edhe zemra....hihihihihihih

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Shkurt 2010 - 06:16:

Paske pre floket mi.....shume kinge.
Me pelqen dhe bluzja bardhe e zi
very nice

Postuar nga Balerina datë 04 Shkurt 2010 - 06:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
...S'me pelqen te vendos foto ne fc...me duket sikur cdo vlersim qe behet, do behet rreth nje foto-je...nuk shikoj asgje konstructive...vetem si diçka per te mbajtur veten me gajret...ku ka me mire se anonimiteti...shtohet kureshtja gjithmon e me shume.

Me ka ndodhur qe shume 'admirusa' te mos thone asgje tjeter, vetem amon ke ndonje foto...

Po nqs e ke mbush facebook me "friends" qe nuk i njeh, normale qe nuk do te te pelqeje te vesh foto, eshte si koncepti ketu ne forum. Po une psh qe kam shoqeri e familje ne fb, per mua eshte mjeti me i mire per te mos harruar njeri-tjetrin dhe fotot patjeter ndihmojne shume. Pastaj, ca jan "admirusa" apo si qenka emri i fundit i tyre, mos i shto fare dhe ne kete menyre nuk e limiton as veten te vesh apo mos te vesh foto.

ps. turllo, hahah sa kam qesh. Po e vej nje foto pra.

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Shkurt 2010 - 06:47:

Ve ate si Ana Karenina
I love it

Postuar nga AndreaPirelli datë 04 Shkurt 2010 - 07:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Po nqs e ke mbush facebook me "friends" qe nuk i njeh, normale qe nuk do te te pelqeje te vesh foto, eshte si koncepti ketu ne forum. Po une psh qe kam shoqeri e familje ne fb, per mua eshte mjeti me i mire per te mos harruar njeri-tjetrin dhe fotot patjeter ndihmojne shume. Pastaj, ca jan "admirusa" apo si qenka emri i fundit i tyre, mos i shto fare dhe ne kete menyre nuk e limiton as veten te vesh apo mos te vesh foto.

ps. turllo, hahah sa kam qesh. Po e vej nje foto pra.

........ Plus qe eshte edhe opsioni kush mund te shohi fotot .......... .

p.s. hallall ............ jo si ca e ca .............

Postuar nga cecilia datë 04 Shkurt 2010 - 12:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Pershendetje Balerina,

I bashkohem mendimit tend persa i perket faqes se facebook-ut. Por ka edhe rruge te tjera me te sigurta per te vene fotot e tua personale.Une perdor msn dhe kohet e fundit po me pelqen ideja e blog-ut qe e kam hapur para ca kohesh...Opsionet qe ka, jane bere ne ate menyre qe cdo gje merret vesh.Facebook-u shpesh me ka dhene idene sikur me 'kercenon' privacitetin. Nuk e perdor me.

Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.