Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)

Postuar nga VLonjatja2003 datë 08 Qershor 2004 - 02:39:

Jimmy84 nuk po e mbaj dot te qeshuren kur lexova ate qe kishe shkruar vduqa rrashe nga karikja mo e thyeva qafen ahahahahh

ahahahhaahahahahahahahhaahhaha
ahaahhhahahahahahahahahhahahahahahahahhahh
ahhaahahahahahhaahhhahahahahahhahhahahahhaaa
haahhahaahahah

ta paca borxh kete te qeshuren mo Jimmy ahahhaahahah

te pershendes

Postuar nga jimmy84 datë 08 Qershor 2004 - 03:01:

Te pershendes Vlonjate

P.S Dhe boll me me vrasje ju vlonjatet se e teepruat. Vrisni me karar te pakten, nja 7 a 8 ne jave. Jo keshtu ke gjeni para.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 08 Qershor 2004 - 09:37:

Fieraku

Ueeeeee-Ueeeeeee-Ueeeeee

e paske kthyer ne lufte mo.....
po nje gje skuptova un at ete 97-es?!!!!!!!!!!!!!!!?????
na keni mbajt ju me buk?????
po kjo na doli, se ehste here pare qe po edegjoj,,,....... ore babale. po ju keni edhe sot ne kete kohe frike te futeni ne vlore, se duhet green card,
numer pune e nja ca id te tjera . jo me do hyje ti ne 97-en ne vlore je ne vete mo babale, po ke pare tv ne ate kohe ti mo, po ne i zhveshem serbet ne mest te vlores more djale, je ne vete ca thua.
kjo ishte basolete qe tregove ti apo si.....??
e di si i thone kesaj,,,,,,, p.s un qe jam na fshati, p1th te mizez ne maje te drizes.
beni ndonej gallat more i lini trimerite, se ate e tregon historia kush ehste popull trim, se tregoni as ju as ne.. hajde shendet!!!

Qorri, keta edhe na shajne more vlla. ..
Bledium, keto barsoleta jan, po jo aq sa i egzagjeroni ju babale. se ne vlore te shash per neen dike, sbehet ndonej gje e madhe(p.s sherr i vogel),
po po vajti puna te motra dije babale qe te ham gurmazin ne.
ti na gjirkoastra mos je na rrace poeti

Ju vlonajet(goca dmth) u peshkoi gjirokastriti :p do ken gjak te embel keta, orese mos merzitesh ti, se kam nej kunatoll un na gjirokastra,( e kam me nje kthese) nuk edi sa do e kuptosh

mona, ne na vlora moj moter, se mbajm veten per sexi, un p.s kam lind si sexy si vet pa jo per gj e:p:p:p........cdo njeri ka ate te miren e tij......sexy mund te behesh edhe duke lexuar libra te mesosh sitilet p,s si te mesoh komandat e chatit, po ti dish mire fare... je aop i larte keshu qe....... ne na vlora jemi pak sexy shum(se edhe mburremi ne mo ) ne na vlora edhe genjejme shum(p.s un te shuaj fare) :p:p

kush qe me ketu protaginist.......

ahhhhhhhh albtiger,....... me gjakftohte edhe ju!!!

kalofshi mir ete gjithe shendet e mbaresi kudo na ndodheni
me respekt
Labi-Na-Rreza-Lart

Postuar nga Albtiger datë 08 Qershor 2004 - 09:49:

easy babe

Vlonjate 2003 c'pate ti moj?
E pare e punes : nuk e pati njeri me ty! ( i have higher standards)
E dyta:Hidhi nje sy faqes 12....vendosi syzet po i pate (dhe shiko kush po zihet)
E treta e dashur: meso si te shkruash .....it's actually "throat"!

Jimmy84 rrofsh per mundimin!
Por me mire, them une, na le ne temen tone. Gjithe diten ne pune e shkolle na duhet dicka per tu marre. Megjithese ti mund te mendosh se kjo teme nuk te pelqen, per mendimin tim bravo qorrit qe e hapi dhe te gjithe atyre qe kane kontribuar me barcaleta: kota97, fieraku, keni, brigid, nja dy vlonjate, sigurisht veten dhe te tjere (mos tu mbetet qejfi nqs nuk u kam permendur). Ma merr mendja asnje nuk e ka seriozisht kur tallen e bejne shaka.
Te gjithe jane anonim ketu, prandaj dhe po bene sikur zihen...kujt u be vone.
Ti Jimmo shikoje vete....dhe na ndihmo me ndonje barcalete!
Te fala te gjitheve...Jimmy shendet!

Postuar nga jimmy84 datë 08 Qershor 2004 - 11:48:

O Albtiger po pate ndonje barsalete thuaje se nuk te ndalon njeri. Ketu kishte nja nje jave qe vetem muhabete te "highest standarts" beheshin. "Ne jemi trima, juve s`ua mban b*tha" Tamam humor klasi. Sa per t`u zene ne kishem 2 muaj qe ekishim lene ate muhabet.(megjithese nuk mund ta quash zenke se vetem Fieraku pati pak acarim nervash,se ne te tjeret ishim ne rregull)

Kota 97 po ka ndonje lab qe nuk eshte rrace poeti aman Per poezi dhe per te kenduar labce jemi te paret.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 08 Qershor 2004 - 20:10:

Albtiger po nga gjithe ajo e qeshur mo malli qe e shkruajta thruot une se kushedi car do kisha shkruar...
Ore po gafa jemi njeerz bejme loooooool

Kota_97 ahahahahahah ajde poet ajde lool te pershendes

Jimmy84 yehhhhh ne labet poete te medhenj ne e ndrisim fare ahhhhaah

ika ika mo se mos bej ndonje gabim tjeter edhe do me korigjoj Albtiger pastaj PPPPP

pacim

Postuar nga Bledumi datë 08 Qershor 2004 - 23:42:

Re: Fieraku

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

Bledum, keto barsoleta jan, po jo aq sa i egzagjeroni ju babale. se ne vlore te shash per neen dike, sbehet ndonej gje e madhe(p.s sherr i vogel),

Une e kam degjuar mer lal,nuk e kam shpikur vete se nuk punoj te "Kunji"....
Pastaj,ske pse i komenton barcaletat fare,te pelqeu mire,ste pelqeu me mire mos komento,mos fol fare...Nqs ti e kerkove kete,po ta kerkoj edhe une ty...Lerini keto budallalliqe,kapeni pas nje fije peri dhe e beni tra,thoni ndonje barcalete te qeshim te gjithe dhe lerini keto muhabete...

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Qershor 2004 - 09:42:

Re: Re: Fieraku

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi

...Lerini keto budallalliqe,kapeni pas nje fije peri dhe e beni tra,thoni ndonje barcalete te qeshim te gjithe dhe lerini keto muhabete...

Ore babale un spo tregoj barsoleta,...... edhe spo komentoj.....edhe nuk thash tutje apo tu.......thash ka shum egzagjerime nejse.......
Koha sot..... lire fjales.......

Thoni cte doni( e kam ne pergjithesi e ) te jeni mir me shendet kudo qe jeni, se te tjerat rregullohen.

Hajde shendet all.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Qershor 2004 - 09:48:

hehehehehehe

Kota 97 po ka ndonje lab qe nuk eshte rrace poeti aman Per poezi dhe per te kenduar labce jemi te paret. [/B][/QUOTE]

ore jimy, kam nje kunat un te thash(me nje kethes) ai ehste na Zhulati,
mendoj atj eeshte rrenja e kenges labe .
se nj ehere qe isha, vetem birra edhe labe kendonin

Shendet all.

edhe mo su nxefni mo cuna, jemi per gallat ketu( ku ka me ne shqiptaret more, sna durohet po su zume pak ) e kemi na natyra kemi gjak te embel

ja edh eketyre vlonjateve.... se edhe keto mbesa poeti do jene mos te them bije
un sjam as nip as mbese....... kisha gjitonin poet

shendet edhe nje here mbaresi popullit shqiptar kudo qe ndohet

Postuar nga brigid datë 16 Qershor 2004 - 01:22:

Talking

Ishte njehere lala qe kishte dale me shetit me kalin e tij. Rruges shikon nje lokal dhe vendos te hyje brenda. Pasi lidh kalin ne nje peme aty afer, hyn ne lokal.Kur del sheh qe kalin e tij e kishin lyer me boje.I tmerruar bertet "Kush e ka lyer kalin tim" Ne kete kohe del labi i cili pa ju trembur qerpiku thote " une pse c 'do besh zotrote".. Lala i trembur i pergjigjet " jo... jo... po doja te pyesja kur do ti japesh doren e dyte?"

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.