Forumi Horizont Gjithsej 37 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 366 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Homoseksualiteti. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=730)

Postuar nga trojani datë 09 Janar 2004 - 21:52:

pse ??????

Pse te mos martohen dy persona te te njejtit sex me njeri tjetrin?

Pse ne "te perkryerit" te vendosim se me ke do te martohet njeri apo tjetri?

Per mendimimin tim ky eshte edhe nje tjeter shembull i mostolerances totalitare qe egziston ne shqiperi, dhe qe stimulohet nga pothuajse te gjithe qarqet politike.

Ne nuk pranojme qe ne Shqiperi ka minoritete, ne nuk pranojme qe ka prostitucion, ne nuk duam ti njohim keto apo ato rezultate te votimeve etj etj etj.
´ Per mendimin tim secili te martohet me ate qe ka deshire.
Koha e Dulles ka kalu.

Postuar nga Refugjati datë 07 Maj 2004 - 21:36:

Homoseksualiteti ne shqiperi duhet kurajuar apo ndeshkuar?

Selam te gjithe anetareve te forumit.Shpesh here neper TV kemi pare se si po trajtohen homseksualet neper vende te ndryshme te botes.Psh ne KA nada eshte e lejushme martesa me te njejtin seks neper kisha apo gjetke.Ne shumicen e shteteve evropiane si dhe ne usa homoseksualet kane mbrojtje dhe perkrahje nga shteti.Psh ketu ne angli nqs ngacmon nje te tille te quajn racist dhe ka shume ndeshkime.Nje nate pashe nje emision tek bbc1 perrth jetes se tyre dhe aktiviteteve te tyre.Dha nje klub teper te madh ne qender te anglise full me meshkuj qe puthnin njeri-tjetrin dhe shume gjera te tjera qe kurre si kisha menduar ne jeten time qe eksistonin.Klubi kishte me shume se 5000 member.Mu perzie dhe me shume se 2 dite nuk isha mire pehere kur kujtoja emisionin.Vallahi po te kisha ndonje bombe aty ne cast do te kisha shkuar dhe te hidhja ne ere te gjithe godinen.Sipas opininit tim keto krijesa nuk duhet te kene te drejTA te barabarta me njerezit normale.Une jam shqiptar dhe i urrej shume pederastat dhe lesbiket.Une nuk mendoj qe Allahu i ka krijuar ato keshtu por ata e kane zgjedhur vete kete menyre jete dhe si te tille duhen zhdukr nga kjo bote.Une nuk jam racist dhe e di se ky nuk eshte racism.KJO eshte nje semundje qe duhet zhdukur dhe jo kurajuar.Ketu shume angleze kthehen nga normale ne pederaste thjesht per hobi.Ketu numri i pederasteve dhe lesbikeve rritet per dite.Eshte nje gje qe me ka bere ta urrej kete jete evropiane.Kjo nuk eshte demokraci ,kjo eshte thjesht degjenerim i kesaj shoqerie evropiane.
Por c'fare me shqeteson me shume eshte qe kjo semundje evropine po transmetohet dhe po gjen ambjent zhvillimi edhe ne Shqiperi.
Jam kureshtar te di se c'fare mendon secili persa i perket kesaj teme dhe a duhet dhene liri si ne evrope dhe ne amerike ketij fenomeni apo duhet ndeshkuar dhe duhet luftuar.UNE personalisht jam me te dyten.PO JU?

Postuar nga Klodel datë 07 Maj 2004 - 21:40:

me falni po keto idete tuaja radikale sikur nuk shkojne pershtat. nuk ju kane mesuar jashte shtetit qe gjeja thelbesore eshte respekti mbi te drejtat e njeriut dhe respekti do te thote te pranohen njerezit ashtu si jane.

eshte prirje eshte semundje eshte dicka personale e gjithsecilit dhe askujt nuk i takon te vendosi apo te gjykoje per jeten personale ne mos gaboj.

ne fakt po diskutoja me nje shoqen time dje dhe arritem en konkluzionin qe sado qe shqiptaret ( meshkujt ) ndryshojne jashte shtetit ne raport me te huajt/huajat, ne lidhje me bashkekombasit mbajne idete fikse te kohes kur lane shqiperine. domethene ai trasnformimi i tyre apo hapja e mendjes se tyre eshte teper relative dhe siperfaqesore...

ju pergezoj per radikalizmin po ju citoj :

"Vallahi po te kisha ndonje bombe aty ne cast do te kisha shkuar dhe te hidhja ne ere te gjithe godinen.Sipas opininit tim keto krijesa nuk duhet te kene te drejTA te barabarta me njerezit normale.Une jam shqiptar dhe i urrej shume pederastat dhe lesbiket."

keto deklarata ne fakt mbeshtesin me se miri transformimin shqiptar jashte atdheut

Postuar nga Refugjati datë 07 Maj 2004 - 22:04:

hello analiste

E lexova komentin tend me shume vemendje dhe kenaqesi.
Degjo ketu my patrioote.Ne kemi mesuar shume gjera ne evrope dhe si perfundim ka qene ne doren time qe te vendos se cila gje e keeq eshte per mua dhe cila eshte e demshme.Une me te vertetete akm qene i varfer dhe i papare por para se te dilja ne evrope nuk harrova te marr me vete tradititat dhe vetite e mrekullueshme shqiptare.Une mendoj qe jeta evropiane dhe ligjet e saj jane shume larg nga perfeksioni.Une di se cdo gje dhe c'do njeri ka drejte te jetoj dhe te beje c'fare te doje por ne te njejten kohe dije se c'do gje e ka nje kufi dhe cak te caktuar nga shoeria ku jetojme.Une po jap vetem mendimin tim ashtu sic edhe ti dhe falenderoj Allahun qe s'ma ka hapur mendjen aq shume dhe modernizuar aq shume se ti qe bie dakort dhe pranon kete kete menyre jete.Secili mendon aq sa ka kapacitetin.Dhe ah desh harrova perpara se te diskutosh perrth mentalitetit te meshkujve me shoqen tende ulu pak dhe kujto ate tradite dhe ambjent qe je rritur ne shqiperi.(nqs eshte ashtu sic mendoj une).Hajt tung now.

Kujdesni me fjalorin

Postuar nga Klodel datë 07 Maj 2004 - 23:18:

Re: hello analiste

Citim:
Po citoj ato që tha Refugjati
Hello anale-iste.

ne fakt do duhej qe Zoti te te hapte mendjen dhe te respektoje qeniet njerezore njelloj perfshire ketu dhe femrat bashkekombase.

teper kontradiktor ne vetvete refugjati.

PS: lutem mos fshihet ky mesazhi im.

Postuar nga amor alucius datë 07 Maj 2004 - 23:26:

Refugjati!
Jeni totalisht gabim,ju ne radhe te pare(sic u tha mesiper)nuk respektoni te drejten nr. 1,ate te dashurosh nje qenie humane:ka rendesi nese eshte cun ose goce?Jo aspak.
Jo me larg se javen tjeter ishim me nje grup miqesh duke studiuar jashte kur pak metra larg nesh pame nje cift(qe te dy cuna)duke u perqafuar me nje sensualitet te pa pare tek heterot dhe natyrisht tek ne shqiptaret pasi sensualiteti na mungon cike.Kishim ngelur te habitur tek ky cift i cili ne nje menyre non-vulgare shfaqte ate qe ndjenin.
Nuk keni pse te frikesoheni nga homoseksualet jane njerez te thjeshte si une e ti,kam pasur kontakte me to pasi i kam pasur dhe ne klase dhe vazhdoj ti miqesine me to.Nganjehere biles jane dhe me inteligjente.
Njeriu frikesohet nga e paditura,nese do mundoheshe te njiheshe pak me boten e tyre do ndryshoje mendim.
Dhe dicka te fundit:mos perziej Allah-un me idete dhe radikalismat e tua.

pershendetje.

P.S. Analistja mesazhi juaj u fshi pasi s'kishte te bente me temen poashtu mesazhi i refugjatit u modifikua per fyerje.

Postuar nga Like.Cuca datë 10 Maj 2004 - 17:13:

Edhe kjo teme tregoi dhe vulosi shqiptarin si nje qenie raciste qenje jo tolerante qe gjithe diten i punon mendja se si ti prishi pune tjetrit.
Une per veten time nuk e kuptoj fare pse duhet te zgjerohet kjo teme ne kete menyre. Fakt eshte qe homoseksualet ekzistojne , dhe qe shum prej tyre jetojne se bashku dhe kane nje jete normale si dhe cdo cift tjeter heteroseksual. Tani nga ana morale keta jane te martuar se martesa ne bazat e saja eshte bashkjetesa, sinqeriteti ndaj njeri tjetrit etj etj, kurse nga ana ligjore nuk martohen dot se na paska disa zoterinj atje ne parlament qe per vete bejne pislliqe sa te duash (ama pislliqe ligjore) dhe kane te drejten te vendosin mbi jeten e kesaj pakice!
Kur lexova shkrimet e disave ketu ne kete forum, me ato parullat "si duroj dot homoseksualet" e kuptova se ky popull ska per tu bere kurre nje popull me kulture, gjith jeten drunj keni per te mbetur. Rrini akoma atje ke ura juve (ke kanuni i Dukagjinit)!

ps. sa per informacion (se pres disa pergjigje te tilla), une per vete nuk jam lexo, biles kam edhe te dashur qe per fatin tim ka te njejtat mendime si une.

Postuar nga volter datë 10 Maj 2004 - 17:31:

Qenkan perzier punet e ligjit... Paskan marre hijezime te vrara... Ufff! U shfaq nje njollosje me perberje te ndryshme helmatuese. Perse gjarpri nuk ben homoseksualitet?!, he pra he!
Vazhdoni mendimet tuaja.

Postuar nga Klodel datë 10 Maj 2004 - 19:00:

shkenca ka treguar qe fenomeni i homoseksualitetit shfaqet dhe ke kafshet. prandaj plloshtani mos ji kaq i sigurt qe nuk ka gjarperinj homoseksuale apo kafshe te tjera.... se jo per gje po nuk u ruan pishen te gjitha kafsheve...

dhe homoseksual robi s'ben njeri me zor jane devijime qe ndodhin gabime gjenetike. nuk besoj se behet per snobizem

nejse kaq kisha

Postuar nga red_dragon datë 10 Maj 2004 - 19:31:

Thumbs down Homoseksualiteti.

AMON ore cuna e goca Po Kjo Tem Nga Na polli tani????
Homoseksualiteti esht nje gje e shpifur
As Kafshet nuk bejne nje gje te tille.
Ben-shkodrani nuk o puna musliman apo katolik apo atesit se ketu ca nuk thuhet mund te them ene hebre une por ne anen tjeter shkon tek atezimi.Puna esht qe kjo gje esht gabim .Ai qe ka nxjer ato fotot mos do te na tregoj qe di ta perdore kompjuterin.O cuno le nom mer daj ke goca sa te duash mer cun ca te duhet Homoseksualiteti ty?
Un jam kunder ,elbasani mban rekord per ket fushe me sa di une jeni gati ju gocat te shkojme e te bejme nje operacion andej ?

Gjithsej 37 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 366 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.