Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga Zhylien Sorel datë 04 Nëntor 2005 - 21:03:

o zemra hiqe kapucin se e bere morrin me azem.....

Postuar nga Eria datë 04 Nëntor 2005 - 23:40:

Talking

ore ti po qenke frymezuar mire ti,paske ndryshuar&komplimentet,kjo qenka e re.
Edi ca kam degjuar njehere,nje djale i tha nje goce ne rruge,:Te hengsha krahet e xhupit!
Ajo si pa te keq iu pergjigj:Mire do beje se i kam pak te gjate!

Nje tjeter,nje grup vajzash po ecnin ne rruge&nje burre u thao ju te pularise jeni?
Njera nga ato ia ktheu ne vend:Jo,te gjelarise.........
(ngjarje te verteta)

Postuar nga Zhylien Sorel datë 05 Nëntor 2005 - 00:41:

-me rroba dhe je kaq sexy,imagjino pa rroba........

ngjarje e vertet.po hante njera akullore\

mos ha akullore se te ftohen ndjenjat....

Postuar nga volter datë 06 Nëntor 2005 - 20:18:

Wow, te shikoj papritur dhe te shoh sesi tymi qe leshon te jep nje imazh te mjegulluar me ngjyre kaq te bukur, pastaj me ate levizjen e hollshme te vetullave, jep nje arome te ngrohte ne fijet e shpirtit tim, dhe kur te shikoj te fal nje buzeqeshje te lehte,,, E, cfare mund ta quash kete krijese, vetem si nje rezonance qe merr fryme, dhe qe end nje pelhure kaq te mundimshme me ngjyre trendafili blu... Pamje qe te vret shpirtin dhe qe te ushqen me sheqerka... o embelsi qe na ben ta shijojme bukurine dhe panoramen e shpirtit tend me fundin e shpirtit....! Me duket se kur qesh te shoh ne vargjet e mia, pastaj kur me jep dicka te brendshme mua me duket sikur eci ne trotuarin e shpirtit dhe ndjenjave tua....Je magjike me shume se nje parajse... E vdes njeriun ti me kete qe ke sonte...

Ishte e castit kjo, zonjushe merre lehte, se casti me perplasi me dallget e shpirtit dhe qendrimit tend ........Ngado je brilante me ajke si dallendysheje....etj etj

mos e merrni seriozisht
pershendetje

Postuar nga Isra datë 07 Nëntor 2005 - 15:06:

plloshtan, betohu qe kete kompliment ia ke vjedh shekspirit

Postuar nga volter datë 07 Nëntor 2005 - 15:10:

Seriozisht e ke? Po ti isra e di qe une nuk vjedh. Sec me ke renduar me kete

Te ta tregoj te verteten, ky rrefim doli prej castit, (casti i krijimit) duke bere nje poezi timen tek libri i ardhshem... A e beson dot?

Postuar nga Isra datë 07 Nëntor 2005 - 15:15:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Seriozisht e ke? Po ti isra e di qe une nuk vjedh. Sec me ke renduar me kete

Te ta tregoj te verteten, ky rrefim doli prej castit, (casti i krijimit) duke bere nje poezi timen tek libri i ardhshem... A e beson dot?

me keqkuptove mor vlla...

une te bera kompliment, kur thashe "ia ke vjedh" dmth stilin, flet dhe shkruan si filozof dhe poet, ta kisha fjalen...
Qe eshte krjimi yt, kete as qe e ve ne dyshim plloshtan,

pra, te krahasova me shekspirin dhe jo te akuzova...u kuptuam poet
respekte

p.S
Me fal, por te betohem qe ky ishte qellimi im, me pelqeu shkrimi dhe te krahasova me Sh.

Postuar nga volter datë 07 Nëntor 2005 - 15:26:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

me keqkuptove mor vlla...

une te bera kompliment, kur thashe "ia ke vjedh" dmth stilin, flet dhe shkruan si filozof dhe poet, ta kisha fjalen...
Qe eshte krjimi yt, kete as qe e ve ne dyshim plloshtan,

pra, te krahasova me shekspirin dhe jo te akuzova...u kuptuam poet
respekte

p.S
Me fal, por te betohem qe ky ishte qellimi im, me pelqeu shkrimi dhe te krahasova me Sh.

Te kam xhan isra, per kete meriton nje puthje!... Po une as qe te keqkuptova, vetem se nderrova mjeshterine e fjaleve ne rastin e duhur, une e di qe ti nuk me rendon asnjehere, gjithcka bukur na shkon... Pastaj ti nuk akuzon, por vetem sheron.

Une te krahasaj me Marelene Dietrich

Postuar nga Eria datë 07 Nëntor 2005 - 17:33:

Talking

UUUU ngordhsh ti per mua,sa te dua(me rime ia thote asaj)!!!

Postuar nga hirushja datë 07 Nëntor 2005 - 22:23:

Varet se kush eshte personi qe me ben nje kompliment dhe sa e besoj une ate.

Por me pelqen kur me shikojn me ate syrin qe jam e zgjuar.

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.