| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Ide
Citim:
Po citoj ato që tha smeagol
ashtu...john lennon nje ng apikat e tua..?atehere duhet te te pelqeje kjo:
Let It Be
When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.
And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
Let it be, let it be. Yeah
And when the night is cloudy,
There is still a light that shines on me,
Shine on until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music
Mother Mary comes to me
Let it be, let it be.
Let it be, let it be,
Whisper words of wisdom, let it be.
mendo sikur...mendo si keta cunat...pastaj kur ta kuptosh se ca po mendon do te thuash:
Let It Be
P.s:e kisha per ndjenjat ne pergjithsi...etja per pushtet eshte vetem rasti konkret i fillit...
a sdo te ndiheshe edhe ti si e burgosur para ambicies,ose nje vesi te keq?kete po mundohem te te shpjegoj...

tulipan je gabim sepse dhe une degjoj keto lloj kengesh por keto mund ti sqarosh ne nje teme tjeter qe ja vlen,nuk e thashe me keqkuptim plako.
Football
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Fillojm nga fundi.![]()
Jo nuk i njoh The Fray sepse nese ti je apasionuar pas muzikes une jam pas futbollit.Nese do ndonje informacion per ndonje lojtar ose skuader futbolli ta jap une sa hap e mbyll syte :p :p Gjithsesi jam i orientuar drejt Linkin Park,3 doors down,Evanescence si preferenc muzike.Nejse...
Besoj se do vazhdojm te flasim edhe ne tema te tjera,te ftoj te marresh pjese tek temat e tjera sepse aty ndoshta do mund te njohesh ndoshta pjese te karakterit qe ne tema te caktuara nuk duken.Meqense te pelqen ironia dhe ato qe jane ironike besoj se do filloj te te pelqej edhe une sepse jetoj bashke me ironine :p :p :p :p![]()
![]()
Me te vertet nuk te njoh por ti i ngjan shume nje personi qe njoh une nga menyra sesi shkruan.Gjithsesi...
Ja kalofsh mire...
Diabolic A’S
do i kishe hak!
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Pershendetje Tulipani.
As une s'te njoh faktikisht, por ama njoh pakez Diabolic, edhe e di qe s'eshte djale i keq edhe pse hiqet se eshte. Komenti im ndaj komentit te tij ishte me teper nje kritike miqesore sepse ndodh ndonjehere qe shkruan apo thua dicka pa e menduar mire, por nuk e ke me te keq. Nqs do ti do ti kushtoje pakez kohe shkrimeve te Diabolic do te shikoje vertet ne shpirtin e tij edhe do te kuptoje se kush eshte ai me te vertet. Eshte thjesht pakez camarok edhe i pelqen te bej shakara, asgje me teper.
Mendo sikur te mund te kuptonim pikerisht ate c'ka njerzit duan te shprehin por jo gjithemon jane ne gjendje ta shprehin sic duhet.
Pershendetjet e mia!![]()

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
tulipan je gabim sepse dhe une degjoj keto lloj kengesh por keto mund ti sqarosh ne nje teme tjeter qe ja vlen,nuk e thashe me keqkuptim plako.
...mendo sikur ajo qe endrrove mbreme te ishte e vertete...
PS. nje keshille te vockel...diabolic has to win
Re: Football
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Perveçse ironik e ke dhe gjuhen brisk ama...e mban mend ç'me ke thene? Te kisha pasur afer ca formalitetedo i kishe hak!
Une s'kam pasion vetem muziken le te themi qe jam kurioze per pak nga te gjitha. Per futbollin per momentin s'kam pyetje, e ndjek dhe ate. Por sinqerisht rralle flas me çunat, ju ne pergjithesi te shikoni nga koka te kembet po t'ju thuash ndonje gje per futbollin . Sa here me ka ndodhur qe te bisedoj me ndonje tip keshtu qe bente te diturin e thoshte lloj lloj gjerash duke menduar qe s'kuptoja gje...Ha ha ha kur ia prishja diskutimin para te tjereve ishte me te vertete per te qeshur ama . Ka dhe tipa te tille !
A'S eshte Associazione Sportiva apo une kam shume imagjinate?
Ps. Ka te tjera qe me ngjajne. dhe une qe kujtoja se isha me nje kopje![]()
Mendo sikur te gjithe te dinin te dashuronin ashtu sic di te dashuroje Diabolic,
sa e sa tulipane nuk do vdisnin kurre!
mendo sikur....mendon
mendo sikur ta kaloja testin e toefl me ndonje note te mire
mendo sikur mos te isha kaq nervoze sot,noshta do arrija te perqendrohesha pak me shum ne studim....
Po perpiqem te mendoj sikur diskush te mund te me falte nje buzeqeshje sot... Por çuditerisht ndiej nje boshllek ketu...
Asgje nuk me ngjall deshiren per ti buzeqeshur dites...
Mendo sikur te kisha nje buzeqeshje mbi fytyre...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Hahahahaha jo jo A'S jane inicialet e emrit dhe mbiemrit tim.Gjithsesi sdo ishte ndonje cudi e madhe nese do ishte Associazione Sportiva por meqe une jam Milanist Do te ishte AC Milan.Nejse...sa per gjuhen qe e kam brisk nga gilete mac 3 e kam kthyer ne willchinson 4 :p Jam mesuar me debate dhe me pergjigje pak te hidhura ndryshe nuk do te studjoja politik.Me kujtohet qe kur isha ne shqiperi dhe merrja pjese ne takimet e forumit rinor te PD kur futesha une kryetari i thoshte nje shokut tim qe kur te behen mbledhje mos te me thoshte se beja vetem debate me njerzit.Eh kohe te rinis ato :p :p Po mire se nuk na the se me ke beje tifo ?
Ps:Ishalla je nje kopje se po ti ngjash me te vertet asaj ne fillim do te dashurohesha pastaj sdo te te duroja dot :p :p![]()
![]()
![]()
Mendo sikur zoti te mos na kishte dhene fjalen dhe krijuar Bill Gatesin...
Sa monotone do ishte kjo bote
per keto idete e mia..mbase duhet te hapim ndonje teme per politike?!
Citim:
Po citoj ato që tha zemer_mbyllura
Po perpiqem te mendoj sikur diskush te mund te me falte nje buzeqeshje sot... Por çuditerisht ndiej nje boshllek ketu...
Asgje nuk me ngjall deshiren per ti buzeqeshur dites...
Mendo sikur te kisha nje buzeqeshje mbi fytyre...

mendo sikur te mos ekzistonin provimet..uuuuuuuuu sa e lumtur do te isha....:p
Faleminderit Tulipan
Je shume e sjellshme.
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
mendo sikur te mos ekzistonin provimet..uuuuuuuuu sa e lumtur do te isha....:p

:p
mendo sikur te ndodhte primen ............ do kisha fillu edhe une
shkollen ..........

Mendo sikur.. vetem nepermjet mendimeve tona te na plotesoheshin deshirat..
mendo sikur te isha me ty tani... 
re
Demokrate ajo qe thua ti o orgazem mentale :-p
Mendo sikur bota te ishte me e thjeshte.. jo aq e nderlikuar sa ç'eshte... ose sa ç'hiqet...
Naten kur bie te fle
ti me ulesh ne qerpik
ne mengjes
te laj syte kam frike...
(T.Keko)
Mendo sikur
sonte te prihesha tek buzet e tua
midis endrash
do te te peshperisja -Te dua...
(Diabolic a's)
Kur te jesh i trishtuar, shih nga qielli. Çdo yll qe sheh, eshte nje person qe te do. Me pershendet, nqs me sheh... (per ty qe mbush ditet e mia me gezim...)
Mendo sikur te mos kishte "mendo sikur"....
Mendo sikur te me merrje nje here ne telefon...
Sdo beje keq...
(Boll se une sdo rri gjithmon pas b... tate)
Mendo sikur te mund te me dergonin nje enderr te bukur... por e di qe asnje enderr nuk do te ishte me e bukur se ty...
mendo sikur te me pushonte pak dhimbja e krytit...
me mu s'ka dhimbje kryti
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
me mu s'ka dhimbje kryti

Mendo sikur kjo nate te mos kishte fund.........
Mendo sikur...hmm cfare te them une mos mendo me asgje...ose mendo sikur dashuria e njerezve po humbet
Mendo sikur ta mbledh mendjen une e te mos hyj me ne forum...,po te shkoj e te mesoj sa mire do te ishte.....mendo sikur sonte te isha aq e qete sa te te mund te % ne libra ...mendo sikur.....
Mendo sikur njerezit te ishin pak me shume te vemendshem dhe me te perqendruar.
Mendo sikur njerezit reale te mos binin prehe te fantazise virtuale.
Mendo sikur cejcili person te shikonte hesapin e jetes se vet
sa mire do i dilte ne jete.
Mendo sikur te vetvriteshin thashethemxhinjte, sepse do i benin nderin me te madh vetvetes.
Mendo sikur te kisha me shume besim ne veprimet e mia...
Mendo sikur te mund te depertoja ne brendesi te mendimeve te tua....
mensdo sikur te me ecnin gjerat ashtu sic dua une sa mire do ishte...
Mendo sikur te ishe prane meje sa bukur do ishte
Mendo sikur e nesermja te kishte kuptim edhe per ne...
Mendo sikur İ vetmi dhe mё i dashuri profesion pёr mua ёshtё mbajtja e fjalёs, e vёrteta!
Mendo sikur te gjithe cunat te ishin si ty...............
te jesh afer njeres neser
Mendo sikur te dija te beja dicka me te bukur se sa te trishtohem......
Mendo sikur distancat te mos ekzistonin...
Mendo sikur mos ishte gjithmone keshtu...
mendo sikur neser te festoja me ty.....por ti nuk je ketu
Mjaftonte thjesht nje telefonat asgje me shume,ti nuk e bere ,une se kam zakon ta bej...
Mendo sikur ta kishe bere sdo ishim larg njeri-tjetrit tani...
Studim te mbare...
Mendo sikur te ishin te gjithe njerzit te dashuruar.....
Mendo sikur mos t'i kisha shpresat kaq te cunguara......sa e vertete do te dukej buzeqeshja ime sot.........
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.