| Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- flash (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4777)
"You see things not as they are, but as you are."
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
"You see things not as they are, but as you are."

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
...Did you know that there are many more kinds of insects on earth than any other kind of living creature?

-Dy here Nene, Dy Lumturi te njejta & Dy different pains...Shpirtin e ndava me dysh per Dy Yjet e Mi te Mishit, te Gjakut dhe te Trupit Tim.
Jeta ime ka nderruar forme, edhe une kam nderruar forme. LoVe both Of U My Little Angels...
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
-Dy here Nene, Dy Lumturi te njejta & Dy different pains...Shpirtin e ndava me dysh per Dy Yjet e Mi te Mishit, te Gjakut dhe te Trupit Tim.
Jeta ime ka nderruar forme, edhe une kam nderruar forme. LoVe both Of U My Little Angels...
')"][/URL]
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
-
Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Citim:wow!! zoti i bekofte te dy dhe nanen e tyre...
Po citoj ato që tha Enya
Sikur te mund te te falja syte e mi , nuk do me dhimbsej verberia ime....
Ndonjehere as dashuria , nuk mund t'i mbaje dy shpirtra bashke.
Dashuria jo gjithnje eshte mjaftueshme.....Fatkeqesisht!
Nje parfum ledhaton flegrat e mija te hundes dhe i gjithi rrotullohem per te gjetur burimin e asaj sinfonie aromash qe me peshperiste embel: hajde me merr...
Syte heqin dore te lodhur vetem kur atomet e parfumit zhduken per ti lene vendin thjeshtesise se hormoneve qe stimulojne ... hmmm ... pjese te vecanta te trupit.
Por syte dhe mendja nuk bejne marrin mundimin te kerkojne me. Ajo arome eshte humbur dhe nuk ka kuptim te kerkosh nje zevendesues modest.
Sa deluzion kur zbulon qe nje njeri qe e vleresoje shum ne fakt nuk esht ai qe dukej.....
Mjafton edhe nje fjale e vetme qe njeriu te thur nje rrjet mendimesh.
S'e di edhe sa kohe, as nga cili shteg arrihet tek endrra ime, neper cilat shkalle?
Hena e pabese zvarritet qiellit , duke me derguar mesazhe te pakuptimta.
Nuk i i besoj me henes.
Gjithmone leme dicka mangut ,per t'u penduar....
Mezi po pres te shoh pasneser ne pallatin e sportit koncertin live te Celine Dion finally. 
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Mezi po pres te shoh pasneser ne pallatin e sportit koncertin live te Celine Dion finally.![]()
dhe une po pres dt.25 shtator per te pare Madonen live ne Budva.
Words can be windows or walls...
Nuk kam genjyer njeri
Thjesht mbajta gjysmen e te vertetes per vete..
Ma rrush. Pike. Looser. Pike.
Genjehen ata qe mendojne se mund te c'kodifikojne ngjyren e syve. Shpirti kamuflohet pas pasqyres se syrit.Askush nuk mund te lexoje dicka po nuk deshe ti .Askush nuk mund te lexoje dicka ashtu sic nuk do ti.
Ja vlejne classat ne mengjes heret, ama ne darke te besdisin fare!
Piktoret. mmm s'jane gje fare. Nuk dua te jem kurre piktor.
Nje pellg me uje nuk dine te pikturojne.
Jo se s'dine, por harroje te bejne peshqit nen uje, ose nuk i bejne dot.
Ja sa te paafte jane.
Nuk dua te jem piktor
PS
Nuk e kam per Piktorin tone ketu, se sic u be dynjaja te gjithe ta marrin per ters.
!
Po mire them. Piktoret, keta modernet, aman aman. e bejne barin te zi. Ke pare bar te zi ti? Jo, e di.
Edhe qiellin nuk dine ta pikturojne, duket si kot. Ku eshte ajo pafundesia qe shohim atje?
Ja qe nuk dine!
hahahahaahahah, bari u duket i zi, sepse kujtojn se jane akoma duke rruar lesh p...se sma nxe tastiera fjalen, hahahahhahahahahahaha Cedrus, me bere te qesh me lote 

tu bafte jeta shekull

Sa me larg te jete e mundur...!!
Citim:hahahaha, mua me pelqejn pikoteret qe bejn expressionism dhe imprssionism art si puna e van gogh monet munch etj...
Po citoj ato që tha cedrus
Po mire them. Piktoret, keta modernet, aman aman. e bejne barin te zi. Ke pare bar te zi ti? Jo, e di.
Edhe qiellin nuk dine ta pikturojne, duket si kot. Ku eshte ajo pafundesia qe shohim atje?
Ja qe nuk dine!

"Asistuese ne lindjen e agimeve te njepasnjeshme"!
Keshtu ndihem.
I urrej nga njehere femrat, kur fillojne e flasin per te dashurin e tyre. Urrej menyren e tyre aq kurjoze te dine se cfare mendon ai... A i dashuron Ai?! Me ke flet Ai?! Si e vlereson Ai..?!
Idjotet e shkreta...
Zot, lehteso dhimbjet !
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Zot, lehteso dhimbjet !
Mik eshte ai qe i gezohet dhe ndihet krenare per triumfet e tua , dhe jo ai qe behet xheloz per to.

Flakërimë uptown-i NYC
Sqimë e venitur nën zhul të betonuar,
Irlandezë të ikur,
Italianë t’arratisur,
Lënë pas lokalet me foto mafiozosh dhe lasanja që vuajnë nën zgjedhë parmixhiani,
Uptown New York,
Antitrupat bërë pakt me bakteriet,
Fjala “fuck” bërë folje ndihmëse,
Zdërhallje zvarritëse
Krijesash që heqin pambarim xhinset,
Me peniset virtuale vrarë nga gjunjët e pisët
Dhe brekët e varfra nën të ftohtë
Që ngjajnë më të mardhura dhe lavandyre
Në kohë krize.
Fshehur ojnat si turp
Arkitektonik
Billdingjeve,
Lagje irlandeze kjo
Dikur,
Superintendenti shqiptar,
Evropa justifikim
Mungesash që Nju Jorku
Si fëmijë shkolle t’i le në dorë.
Merimangat thurën tela zbuluar nën thëllim,
Kanë kapur sneakers të rinj gjatë natës,
Apo snikersat kapën telat -
Një Zot e di!
Shkallaret e zjarrit
Shumë shëmtojnë nën ngricë,
Ashtu si të pasmet e brekëve
Shëmtojnë nëpër krizë.
E pra,
A është kundër ligjit baggy style?
Grafitia a është art?
Dilema metropolitane mbllaçitur
Në drive-in festfudi
Së bashku me majonezën rrjedhësengjitëse
Të lajmeve nga Tiger Woodsi.
Nëndheu gjallon,
Avull nga llagëmet e mushkrive.
Rrethina ka një krruarje të gjithëhershme.
Krruan
Tatùtë e qelbëzuara
Të grafitive.
Shkelqim Cela
16.12.2009
--Bukur Shkelqim Cela, e shpreh realitetin ne NY me fantazi ---
I forte vertet.
Me beri kurioz te kerkoj te tjera online 
Heshtja, denim makaber i koherave moderne....
Cmenduria
Eshte kur sillesh ne te njejten menyre, e pret rezultat te ri...
Germova per te gjetur pak dashuri, dhe u gjenda e rrethuar nga male me urrejtje
"kur humb dashurin merr fund gezimi, dhe fillon paqja" sme kujtohet kush...
Lucy
Suddenly
It all seems like a blurry dream
But I was there,
Wide awake
I lived it all
Call back to me
I'm longing for you
And my dreams to be true
When the fields bloom bright
Mountains glow
I see Him
We were there
We were kings and queens
Close to you
Wide awake
I know where I belong
But memories are strong
Call back to me
I'm longing for you
In dreams to be true
Where the fields bloom bright
Mountains glow
I see Him
I'll call...
Where the fields bloom bright
Mountains glow
I'll see Him
I'll be back
When I hear His voice
Hear Him call
sa shume me shijoj zeri i ksaj kengetares anemone, thnks for postin this.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
"kur humb dashurin merr fund gezimi, dhe fillon paqja" sme kujtohet kush...![]()

nje tru i plote dhe 1 mendje e kontrrolluar mire
Njeriu me trurin e tij si organin me te zhvilluar, determinon edhe sfidat e se ardhmes, por ama pa qene ne gjendje te shkeputet nga instiktet baze te tij. Sa me i manget te jete truri, aq me shume dalin ne pah instiktet.... truri i dobet e mbush boshllikun biologjik (sa per ta kompensuar) me epshet e instikteve baze ( me kryesoret instikti seksual dhe agresiv)
E kunderta ndodh me 1 tru TE FORTE ....ai i kontrollon instiktet.
Citim:are you gone give up sex now vetem tme tregosh se je tru i forte?!lol
Po citoj ato që tha AngelDevil
![]()
nje tru i plote dhe 1 mendje e kontrrolluar mire
Njeriu me trurin e tij si organin me te zhvilluar, determinon edhe sfidat e se ardhmes, por ama pa qene ne gjendje te shkeputet nga instiktet baze te tij. Sa me i manget te jete truri, aq me shume dalin ne pah instiktet.... truri i dobet e mbush boshllikun biologjik (sa per ta kompensuar) me epshet e instikteve baze ( me kryesoret instikti seksual dhe agresiv)
E kunderta ndodh me 1 tru TE FORTE ....ai i kontrollon instiktet.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
are you gone give up sex now vetem tme tregosh se je tru i forte?!lol
| Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.