| Forumi Horizont | Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 137 138 139 140 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153 154 155 » ... E fundit » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18229)
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Glak
![]()
po si jo re ...
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
sot e gjeti kjo ... qe jom edhe me grip
se e infekton ne Bufetjeren 
rrofsh Vizion
do e merrkena nga nji xhek ..se e paske pushim sot me duket
Jo Glak, no pushim. Filloj ne 12 e 30 sot dhe, sme lejohet xheku
. Duhet me marre nxenesit nga shkolla.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Jo Glak, no pushim. Filloj ne 12 e 30 sot dhe, sme lejohet xheku. Duhet me marre nxenesit nga shkolla.

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po kur eshte flori edhe ky djale.
Puntor e do a, te ndershem e do a, te kujdesshem e do a...
Pse s'thu ti qe qenkem perfekt une? 

. I nxjerrin nxenesit (behet fjale per ato te fillores) deri ke dera e shkolles POR, nuk i lejne te dalin nga dera dhe rrine vete deri sa afrohemi NE me autobus, hapim dyret dhe pastaj i lejojne te dalin e te hypin! Kur kane hyp te gjithe, ato vijne ke Une-Ne dhe thojne "Kaq nxenes jane, mund te nisesh"!!!
) ).
E qe thu ti Vizioner, une thashe se te kishte shkuar mendja per ndonje gje te hajrit. Ti drejt e ke kafja.
Po mua per kafe me rri mendja gjithe diten.
Ja kshu.
Ja se erdhi kjo bjondja e Glakut e ta ben nje kafe.
Ate punen e shkollave e shikoj ketu. Po nxorri sinjalin STOP makina e femijeve dhe ti afrohesh te gjen belaja jo vetem nga polici, por edhe nga mileti. Le qe kujt i shkon ndermend te levize makinen nga te dy anet e rruges. Jo se i duan femijet me shume se ne, por se jane rregullat.
ooo shelg, mos e nevlefteso kafen 
Une ja di vleren.
Kafja, gjithmon, ose ne te shumten e rasteve (%) eshte sebepi
Ti, kur iu afrove per here te pare komshies, nuk e ftove per Kafe?

Nuk e di si eshte andej nga lagjia jote por, ketu, kur me vardiset ndonje cike, me fton per Kafe. Tani, se ku e pine kafen, ne shtepi apo lokal, pak rendesi ka 
Pra, Kafja eshte celsi i shume dyerve.
Kurse une, ngaqe pije shume kafe ne dite, i ftoj per ke McDonald-i

Ja kshu.
Citim:Keshtu eshte Vizio. ja edhe une ftova njeren per kafe dhe nuk erdhi, tha nuk e pi kafen, si nuk me vajti mendja tek mcdonaldsi gjanem.
Po citoj ato që tha Vizioner
ooo shelg, mos e nevlefteso kafen
Une ja di vleren.
Kafja, gjithmon, ose ne te shumten e rasteve (%) eshte sebepi![]()
Ti, kur iu afrove per here te pare komshies, nuk e ftove per Kafe?![]()
![]()
Nuk e di si eshte andej nga lagjia jote por, ketu, kur me vardiset ndonje cike, me fton per Kafe. Tani, se ku e pine kafen, ne shtepi apo lokal, pak rendesi ka
Pra, Kafja eshte celsi i shume dyerve.
Kurse une, ngaqe pije shume kafe ne dite, i ftoj per ke McDonald-i![]()
![]()
![]()
Ja kshu.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Keshtu eshte Vizio. ja edhe une ftova njeren per kafe dhe nuk erdhi, tha nuk e pi kafen, si nuk me vajti mendja tek mcdonaldsi gjanem.
mend per here tjeter.
shelgu ajo puna e makines se shkolles eshte njeri tu pa edhe meson ja keshtu, ligji po e po.
| Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 137 138 139 140 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153 154 155 » ... E fundit » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.