| Forumi Horizont | Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Mendo sikur........ bota te mos kish budallenj-----zija do kish mbuluar planetin..........
Mendo sikur ........ pas pak te cfaqej Janulla ------- zija do ikte si me magji...........dhe llogjet e Kavajes do valonin si ne 7-te Puse

...mendo sikur..........te mos mendosh!
...mendo sikur..........nuk di, edhe kur di!
...mendo sikur..........te mos hashe, dhe pse ke uri!
...mendo sikur..........Kengen e zogjve, te mos e ndigjosh!
...mendo sikur..........Eren qe te "ledhaton" fytyre, te mos e ndjeshe!
...mendo sikur..........
...ah, c'fare mendon me tej, Ti s'jeton...je i vdekur!!!
............. .................. ................
Tschüß
Une jam...!!!
Mendo sikur te shifje hallin tend dhe mos te grije sallat kot...
Jo per gje por katunaret qe shesin sallat si duroj dot...
Jo mer ti se osht prej 'Elbasani' ai ,
Mendo sikur te ishte prej Elbasoni...

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Pike e zeze pse une duhet te jem gjithmon fajtori ?!

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kam qeshur me lot. Ca ke bo kesaj here?![]()
Mendo sikur te isha ne Toronto tani, me shpirtin tim![]()

Citim:
Ktu ene per te vajt ne banjo duhet te marresh leje.
Cjane prish kta njerez moj aman.
Jo vetem qe s'ka nevoje per leje kur shkon ne banjo, por as ne Toronto cdo muaj . Papapapa, u pa puna, do ia shtrengoj cike vidat :pCitim:
Mendo sikur te ishe me shpirtin tend Amor ,sdo ishe duke shkrujt ketu. :p
Pershendetje dhe nje puthje por me kusht qe te mos ta dij askush![]()
Provoje dhe hajde e me thuaj rezultatet.
Citim:
Pse s'thua ti qe i paskam dhene cike si teper liri levizjet atij timit?![]()
Jo vetem qe s'ka nevoje per leje kur shkon ne banjo, por as ne Toronto cdo muaj . Papapapa, u pa puna, do ia shtrengoj cike vidat :p
Shpirtit mundohem te mos ia marr shpirtin, ai dhe une kemi cdo muaj nevoje per ca dite te lira![]()
![]()
Te puthi dhe une ne faqe edhe tregohu i cike burre si Kapedani . Femrat bejne sikur s'e pelqejne ate dominancen e embel por ne te vertete vdesin per nje mashkull te tilleProvoje dhe hajde e me thuaj rezultatet.

Citim:
Moj tja mbledhesh cunit mos te iki varavingo lart e poshte se la nam.:p
Ka lejen nga une ne xhep. Te shkoje ku te doje, te beje qejf sa te doje, te talle prapanicen me ke te doje... eshte ai qe s'pranon pa mua, une timen e kam bere ama, lejen ia kam dhene
gati 4 vjete bashke, diabolic, ne e kemi gjetur elizirin e dashurise
Citim:
E qe thua ti nga halli po bej si njeri i mire se kshu thelle thelle jam nje qelbesire une :p :p![]()

Citim:
Ai i ka merituar varavingotKa lejen nga une ne xhep. Te shkoje ku te doje, te beje qejf sa te doje, te talle prapanicen me ke te doje... eshte ai qe s'pranon pa mua, une timen e kam bere ama, lejen ia kam dhene
gati 4 vjete bashke, diabolic, ne e kemi gjetur elizirin e dashurise
![]()
Dukesh![]()
![]()
| Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.