Forumi Horizont Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga IQVLORA datë 26 Nëntor 2007 - 15:19:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Mendo sikur........ bota  te mos kish budallenj-----zija do kish mbuluar planetin..........

Mendo sikur ........ pas pak te cfaqej Janulla ------- zija do ikte si me magji...........dhe llogjet e Kavajes do valonin si  ne 7-te Puse

Postuar nga Vizioner datë 26 Nëntor 2007 - 18:08:

...mendo sikur..........te mos mendosh!
...mendo sikur..........nuk di, edhe kur di!
...mendo sikur..........te mos hashe, dhe pse ke uri!
...mendo sikur..........Kengen e zogjve, te mos e ndigjosh!
...mendo sikur..........Eren qe te "ledhaton" fytyre, te mos e ndjeshe!
...mendo sikur..........
...ah, c'fare mendon me tej, Ti s'jeton...je i vdekur!!!

............. .................. ................

Tschüß
Une jam...!!!

Postuar nga diabolic datë 26 Nëntor 2007 - 23:43:

Mendo sikur te shifje hallin tend dhe mos te grije sallat kot...
Jo per gje por katunaret qe shesin sallat si duroj dot...

Postuar nga Jarigas datë 27 Nëntor 2007 - 01:08:

Jo mer ti se osht prej 'Elbasani' ai ,  

Mendo sikur te ishte prej Elbasoni...

Postuar nga amor alucius datë 27 Nëntor 2007 - 02:38:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Pike e zeze pse une duhet te jem gjithmon fajtori ?!

Kam qeshur me lot. Ca ke bo kesaj here?

Mendo sikur te isha ne Toronto tani, me shpirtin tim

Postuar nga diabolic datë 27 Nëntor 2007 - 05:23:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Kam qeshur me lot. Ca ke bo kesaj here?

Mendo sikur te isha ne Toronto tani, me shpirtin tim

Po ca kam ba moj Amor aman.
Po ma moren shpirtin kto grate,me demek nje gra (jo grua )jo te gjitha.
O doni ti dini te gjitha o bjer e vdis.
Ktu ene per te vajt ne banjo duhet te marresh leje.
Cjane prish kta njerez moj aman.

Nejse se i rane nervat shyqyr zotit se edhe une me embelsi zgjidha gjithcka...
Vallai hera e pare qe kam durim ,ishalla per hajer thuaj :p

Mendo sikur te ishe me shpirtin tend Amor ,sdo ishe duke shkrujt ketu. :p
Pershendetje dhe nje puthje por me kusht qe te mos ta dij askush

Postuar nga amor alucius datë 27 Nëntor 2007 - 23:09:

Citim:
Ktu ene per te vajt ne banjo duhet te marresh leje.
Cjane prish kta njerez moj aman.

Pse s'thua ti qe i paskam dhene cike si teper liri levizjet atij timit? Jo vetem qe s'ka nevoje per leje kur shkon ne banjo, por as ne Toronto cdo muaj . Papapapa, u pa puna, do ia shtrengoj cike vidat :p

Citim:
Mendo sikur te ishe me shpirtin tend Amor ,sdo ishe duke shkrujt ketu. :p
Pershendetje dhe nje puthje por me kusht qe te mos ta dij askush

Shpirtit mundohem te mos ia marr shpirtin, ai dhe une kemi cdo muaj nevoje per ca dite te lira

Te puthi dhe une ne faqe edhe tregohu i cike burre si Kapedani . Femrat bejne sikur s'e pelqejne ate dominancen e embel por ne te vertete vdesin per nje mashkull te tille Provoje dhe hajde e me thuaj rezultatet.

Postuar nga diabolic datë 27 Nëntor 2007 - 23:56:

Citim:

Pse s'thua ti qe i paskam dhene cike si teper liri levizjet atij timit? Jo vetem qe s'ka nevoje per leje kur shkon ne banjo, por as ne Toronto cdo muaj . Papapapa, u pa puna, do ia shtrengoj cike vidat :p

Shpirtit mundohem te mos ia marr shpirtin, ai dhe une kemi cdo muaj nevoje per ca dite te lira

Te puthi dhe une ne faqe edhe tregohu i cike burre si Kapedani . Femrat bejne sikur s'e pelqejne ate dominancen e embel por ne te vertete vdesin per nje mashkull te tille Provoje dhe hajde e me thuaj rezultatet.

Moj tja mbledhesh cunit mos te iki varavingo lart e poshte se la nam.:p
Vallai edhe une i kisha marre ca dite pushim pa te por vallai nuk shtyheshin fare.
Qe thua ti une zakonisht jam me teper se kapedan dhe e kam zakon qe dominoj edhe atehere kur sduhet.
Kesaj rradhe po tregohem shume i duruar dhe kjo gje me cudit te vetja, po halle halle kjo dynja :p
E qe thua ti nga halli po bej si njeri i mire se kshu thelle thelle jam nje qelbesire une :p :p
Po nejse se gjerat marrin rrjedhen e vet dhe une do filloj te jem vetevetja edhe ne te keqen keshtu qe nuk do arrij te dal dot nga egocentrizmi im i thekur.

Mendo sikur te isha perfekt ...ndoshta ose me mire e heqim ndoshta nuk do te isha me une...

Postuar nga amor alucius datë 28 Nëntor 2007 - 00:07:

Citim:
Moj tja mbledhesh cunit mos te iki varavingo lart e poshte se la nam.:p

Ai i ka merituar varavingot Ka lejen nga une ne xhep. Te shkoje ku te doje, te beje qejf sa te doje, te talle prapanicen me ke te doje... eshte ai qe s'pranon pa mua, une timen e kam bere ama, lejen ia kam dhene gati 4 vjete bashke, diabolic, ne e kemi gjetur elizirin e dashurise

Citim:
E qe thua ti nga halli po bej si njeri i mire se kshu thelle thelle jam nje qelbesire une :p :p

Dukesh

Postuar nga Jarigas datë 28 Nëntor 2007 - 12:08:

Citim:

Ai i ka merituar varavingot Ka lejen nga une ne xhep. Te shkoje ku te doje, te beje qejf sa te doje, te talle prapanicen me ke te doje... eshte ai qe s'pranon pa mua, une timen e kam bere ama, lejen ia kam dhene gati 4 vjete bashke, diabolic, ne e kemi gjetur elizirin e dashurise

Dukesh

Aaaaaaa...tashi qe e hape thesin na e trego edhe ne 'bandillave' ket elizirin se pasha Zotin deri m'Toronto jom tuj ardhr mr diabolic-un.........

Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.