Forumi Horizont | Gjithsej 63 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Per Piktorin (nqs nuk ka ikur me pushime) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18747)
Vizioner, jo çdo gje qe thuhet kundra nje personi jane te verteta. sidomos kur ai quhet Sali Berisha. E kote te te them se ai eshte goditur pameshirshem nga nje armate e tere me arsenal bashkohor mediatike te sponsorizuar nga nje parti dhe disa parti qe jane munduar te themi si milingonat te rrezojne elefantin.
E kam thene dhe here tjeter ketu qe une jam nje nga qe ka qene kundershtar i Sali Berishes dhe kam bere dhe nje greve urie kundra tij. Kjo ka ndodhur ne 94.
Ne 2005 Ps gjendej e thyer pasi lufta e brendeshme e berrylave per te zaptuar postin e kryetarit u kthye ne duel me Rames dhe Metes. Kur Meta e kuptoi qe Ps e kishte gllaberuar nen kthetrat e tij Rama atehere ai u deturua te krijonte nje parti te re.
Ndersa Ps po shkermoqej nga ana tjeter shikon qe te gjithe pothuajse te gjithe te larguarit nga Pd filluan te futeshin nen ombrellen e saj.
Lufta e brendeshme ne Ps dhe ripajtimi nga ana tjeter solli fitoren e Pd dhe kalimin e Ps partise me te madhe shqiptare ne opozite.
Ne vitin 2009 Rama ben gafen e madhe dhe hyn ne zgjedhje duke i shpallur lufte dhe Ilir Metes. Humbja ishte e padiskutueshme dhe ne vend qe te jepte doreheqjen vazhdoi nga humbja ne humbje dhe humbi edhe bashkine. Prape nuk dha doreheqje. Por kishte marre ca mesime te mira qe...
Nje dite te bukur,ne fakt mesnate te shkonte tek kulla e Ilir Metes.
Te tjerat i dini vete.
Sali Berisha qeverisi per nja 8 vite te mira dhe me gjithe pengesat e panumerta saqe mund te pershkruhen gati edhe antikombetare te opozites se Rames qe qimen e benin tra dhe shpifnin nate e dite e dite nate pa as edhe me te voglin fakt i frynin bilbilave, digjnin goma rrethonin institucione, gjuanin me gure kedo qe kishte mendim ndryshe nga ata nxiten nje urrejtje ne popull, u perhapen terma si malokeria, shpellaret nje kuterbim destabilizime te papara deri ne akrobacira, greva urish me tenda e pa tenda, deri me vetflijime.
Pas kesaj nate te keqe kesaj enderre me komuniste qe duan te marrin pushtetin me zor mercenaresh dhe eunukesh vazhdojne te manipulojne opinionin deri ne trushplarje se faji eshte i Berishes. ketu e atje.
Jo me larg se nje vit kam shkruar ketu ne kete forum qe nuk ecet gjithe jeten me fajin e ka Saliu.
Fajin e ka Saliu vetem per nje gje. Ky eshte motivi per te zaptuar pushtetet. Mua personalisht nuk me shqetson aspak zaptimi qe do ti beje pushteteve Edi Rama Por ai duhet te kuptoje se nuk eshte i perjetshem atje ne pushtet, kjo eshte e rendesishme. Kjo eshte optimiste.
Gjithsej 63 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.