Forumi Horizont | Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Falenderoj te gjithe ata qe jane pergjigjur te gjitha pytjeve te mia..![]()
- flm per pergjigjen Rubi;-
mendoj se ajo eshte dhurata me e bukur e nje cifti..por pytja ime ishte po ate nate jo me pas..
1; - Jeni ne nje restorant me gruan/dashuren kalon nje femer e bukur,por e bukur ama e veshur bukur gjithashtu nga ato qe bejne drite..
Do e kthenit koken ta shikonit?
1; - Jeni ne nje restorant me gruan/dashuren kalon nje femer e bukur,por e bukur ama e veshur bukur gjithashtu nga ato qe bejne drite..
No.nuk do ta ktheja koken fare.! Skam pse ta kthej koken.
sikur te ishte ndonje mashkull i bukur do ta ktheja koken po per nje femer nuk e di
sikur i dashuri im ta shikonte do ta shikoja dhe une dhe do i gjeja ndonje te mete nga xhelozia hahahahahahhahaha
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Eric je i mrekullueshem te falenderoj per pergjigjen je mashkulli qe dote deshironte cdo femer.
Cila eshte per ju femra ideale ?
Citim:
Po citoj ato që tha comja
Eric je i mrekullueshem te falenderoj per pergjigjen je mashkulli qe dote deshironte cdo femer.
Cila eshte per ju femra ideale ?
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Nje femer tamam nuk behet xheloze ne situata te tilla. Ajo arrin ta kuptoje se mashkulli i vet e sheh ate femer te 'bukur' thjesht si nje cope mishi.
Sa per hakmarrjen amorke, femra mund te me buzeqeshi mua sa te doje per sa kohe nuk buzeqesh ne momentin e shikimit nga tjetri. Kurse komenti im ne ate moment do ishte i tipit 'Ta kepus koken'.
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Sa per hakmarrjen amorke, femra mund te me buzeqeshi mua sa te doje per sa kohe nuk buzeqesh ne momentin e shikimit nga tjetri. Kurse komenti im ne ate moment do ishte i tipit 'Ta kepus koken'.![]()
eeeeeee se njef moj amore metaxan ti jo se me receta nuk ecen ky , cfare femre ka ai qe te lun tepeleku kokes apo jo naqe fol?
Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.