| Forumi Horizont | Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...katilesha007...pershendetje!
Kam dhe une ca gjera qe presin per t'u hekuros....a t'i sjell apo do i marresh t'mi hekurosish???![]()
:flutur :flutur :flutur

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
......................
Per Zoten s'besoj se e kam kaq hobi hekurosjen:p ...sidomos me kete vape te tmerrshme qe ben ketu nga une....sa te dal edhe te mbledhi tesha per hekurosje neper forum...:p:p:p - qeshem...
Po i vesh pa hekuros fare!!!
une sa erdha ne shtepi,me prisnin dy kemisha gati per hekurosje.Ky quhet shfrytezim
...Tani po ha biskota.S'e di me kujtojne ato qe blinim kur ishim te vegjel ne Shqiperi,me krem.Sec me erdhen ne mendje edhe, "Lajme" me duket se quheshin,disa cokollata te gjata e te holla me copa geshtenje brenda,flas per para 15 vjetesh 
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
![]()
une sa erdha ne shtepi,me prisnin dy kemishe gati per hekurosje.Ky quhet shfrytezim
![]()
...Tani po ha biskota.S'e di me kujtojne ato qe blinim kur ishim te vegjel ne Shqiperi,me krem.Sec me erdhen ne mendje, "Lajme" me duket se quheshin,disa cokollata te gjata e te holla me copa geshtenje brenda,flas per para 15 vjetesh
![]()

:
Ba me e pa turren teme te teshave qe kam hekuros sot pasdite te kapka zemra ty
:p 
Edhe une para 15 vitesh ne Shq.kam qene...apo thu ti kam qene shume e logel per me mbajt mend gjithcka 
:
Po lexoj veprat e shokut Enver dhe po degjoj nje kenge napoletane nga Nino d'angelo.
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
..............
:
Dy kmisha per me hekuros dhe te duket shfrytezim ??![]()
Ba me e pa turren teme te teshave qe kam hekuros sot pasdite te kapka zemra ty
Bris....pse nuk i mbaj mend une ato cokot qe po thu ti??Edhe une para 15 vitesh ne Shq.kam qene...apo thu ti kam qene shume e logel per me mbajt mend gjithcka
:
ps; Une tani po merremme sistemimin e teshave...:p

Do filloj hekurosjen pas pak!!
Kjo eshte puna e vetme e shtepise qe bej me shumeeeeeeeee qejf
!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do filloj hekurosjen pas pak!!
Kjo eshte puna e vetme e shtepise qe bej me shumeeeeeeeee qejf!

:
Eriushe :p
Une kam dy dite qe e shty
,dhe mu dyfishua mali
!!!
Nashi po haj dreken&darken te marr cik fuqi! 
- po u them : mirmbrema miqve te mi ..
Erias i them : te bofte mire .. gjak e vjom
........ dhe po pres te me vije me e-mail noj pjate nga ajo gjella qe te jep fuqi
| Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.