Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga Katilesha datë 10 Maj 2008 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

...katilesha007...pershendetje!
Kam dhe une ca gjera qe presin per t'u hekuros....a t'i sjell apo do i marresh t'mi hekurosish???

:flutur :flutur :flutur

......................

Per Zoten s'besoj se e kam kaq hobi hekurosjen:p ...sidomos me kete  vape te tmerrshme qe ben ketu nga une....sa te dal edhe te mbledhi tesha  per hekurosje neper forum...:p:p:p - qeshem...

Postuar nga Vizioner datë 10 Maj 2008 - 20:57:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

......................

Per Zoten s'besoj se e kam kaq hobi hekurosjen:p ...sidomos me kete  vape te tmerrshme qe ben ketu nga une....sa te dal edhe te mbledhi tesha  per hekurosje neper forum...:p:p:p - qeshem...

...Po dhe ketu ne frankfurt vape e madhe eshte, katilesha007! Mire, si te duash! Po i vesh pa hekuros fare!!!

:flutur :flutur :flutur

Postuar nga briseide datë 10 Maj 2008 - 21:08:

une sa erdha ne shtepi,me prisnin dy kemisha gati per hekurosje.Ky quhet shfrytezim ...Tani po ha biskota.S'e di me kujtojne ato qe blinim kur ishim te vegjel ne Shqiperi,me krem.Sec me erdhen ne mendje edhe, "Lajme" me duket se quheshin,disa cokollata te gjata e te holla me copa geshtenje brenda,flas per para 15 vjetesh

Postuar nga Katilesha datë 10 Maj 2008 - 21:12:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
une sa erdha ne shtepi,me prisnin dy kemishe gati per hekurosje.Ky quhet shfrytezim ...Tani po ha biskota.S'e di me kujtojne ato qe blinim kur ishim te vegjel ne Shqiperi,me krem.Sec me erdhen ne mendje, "Lajme" me duket se quheshin,disa cokollata te gjata e te holla me copa geshtenje brenda,flas per para 15 vjetesh

..............

:

Dy kmisha per me hekuros dhe te duket shfrytezim ??   Ba me e pa turren teme  te teshave qe kam hekuros sot pasdite te kapka zemra ty :p

Bris....pse nuk i mbaj mend une ato cokot qe po thu ti?? Edhe une para 15 vitesh ne Shq.kam qene...apo thu ti  kam qene shume  e logel per me mbajt mend gjithcka :

ps; Une tani po merremme sistemimin e teshave...:p

Postuar nga Piktor datë 10 Maj 2008 - 21:12:

Po lexoj veprat e shokut Enver dhe po degjoj nje kenge napoletane nga Nino d'angelo.

Postuar nga briseide datë 10 Maj 2008 - 21:29:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..............

:

Dy kmisha per me hekuros dhe te duket shfrytezim ??   Ba me e pa turren teme  te teshave qe kam hekuros sot pasdite te kapka zemra ty :p

Bris....pse nuk i mbaj mend une ato cokot qe po thu ti?? Edhe une para 15 vitesh ne Shq.kam qene...apo thu ti  kam qene shume  e logel per me mbajt mend gjithcka :

ps; Une tani po merremme sistemimin e teshave...:p

Ncuq,jam goce e mire,i bej te gjitha kur nevojitet :p...vec kesaj radhe ishte dita e tille shume e gjate,keshtu edhe pas rruges tak fap mi kaluan mua,me moren me lajka e mbi te gjitha jam/isha e zene me te zotin e kemishave .S'e quan zemergjeresi kete ti? :p :p

Une po shkruaj ne fh tek po pres te sistemoj floket e njerit - shyqyr qe s'do tja shoh surratin deri neser ne darka :p

Emrin e cokollatave ma tregoi nje mike shkodrane me te cilen fola ne tel pak me pare,nejse vegjeli hesap

Postuar nga Eria datë 10 Maj 2008 - 22:54:

Do filloj hekurosjen pas pak!!
Kjo eshte puna e vetme e shtepise qe bej me shumeeeeeeeee qejf !

Postuar nga Katilesha datë 10 Maj 2008 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do filloj hekurosjen pas pak!!
Kjo eshte puna e vetme e shtepise qe bej me shumeeeeeeeee qejf !

.......................................

:

C'paska qene dite hekurosjesh sot :p

Eriushe :p

Postuar nga Eria datë 10 Maj 2008 - 23:03:

Une kam dy dite qe e shty ,dhe mu dyfishua mali !!!

Nashi po haj dreken&darken te marr cik fuqi!

Postuar nga Glaukus datë 10 Maj 2008 - 23:10:

- po u them : mirmbrema miqve te mi ..

Erias i them : te bofte mire .. gjak e vjom ........ dhe po pres te me vije me e-mail noj pjate nga ajo gjella qe te jep fuqi

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.