Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]
Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kush e ka fajin. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16604)

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Janar 2009 - 06:40:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Mua t'u them te drejten kjo teme me duket shume e lashte dhe teper jashte mode.

that's it

Me nje fjale piktori eshte i lashte dhe jashte mode ......... :dukemendu :dukemendu

Postuar nga shelgu datë 07 Janar 2009 - 07:49:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
une me vone i perkas azilit

that's it

anbilivebell

Ti azilit qe  e ke gojen mjalte? No wej

Postuar nga Deb* datë 07 Janar 2009 - 19:08:

Per mua n.q.s prinderit duan te jetojne me djalin e nusen eshte mire t'ja dorezojne celesat ciftit te ri.Boll e lodhen trurin e sakrifikuan nje jete te tere .Le te clodhen tani.Kam njohur njeren qe kishte shkuar mire me vjehrren deri diten qe dha shpirt e shkreta vjehrre..Kurre nuk kishin patur ndonje perplasje.E mburrte vjehrren.E kam patur zonje grua thoshte.Diten qe hyri nuse kjo ne shtepi ,vjehrra i la c'do gje ne dore te nuses.Vet vinte verdalle per qef te saj.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 00:28:

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Per mua n.q.s prinderit duan te jetojne me djalin e nusen eshte mire t'ja dorezojne celesat ciftit te ri.Boll e lodhen trurin e sakrifikuan nje jete te tere .Le te clodhen tani.Kam njohur njeren qe kishte shkuar mire me vjehrren deri diten qe dha shpirt e shkreta vjehrre..Kurre nuk kishin patur ndonje perplasje.E mburrte vjehrren.E kam patur zonje grua thoshte.Diten qe hyri nuse kjo ne shtepi ,vjehrra i la c'do gje ne dore te nuses.Vet vinte verdalle per qef te saj.

Pastaj pas pak kohesh djali e shiti shtepine dhe i futi parate tek VEFA dhe i humbi sigurisht. Kshu me kundershtuese?

Pleqte nuk kane se si t'i lene celsat. Por te bashkejetojne, a nuk eshte me mire?

Postuar nga arsona datë 04 Shkurt 2009 - 14:32:

Per mua fajin e kane te dy nqs jetojne bashke.pasi ne mos nje here,heren tjeter do dalin konfliktet,keshtu qe me mire si djali me nusen si vjehhra me vjehrrin te jetojne me vehte.me shume harmoni do kete

Postuar nga arsona datë 04 Shkurt 2009 - 14:39:

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 18 Mars 2010 - 02:39:

Nje pjese te mire te pergjegjesise e ka djali, qe duhet te sherbeje si ndermjetes midis vjerres dhe nuses. Eshte detyre e veshtire e di, por nusja nuk e njeh te emen me mire se ai dhe e ema nuk e njeh nusen me mire se ai.. keshtu qe, per te evituar perplasje shpesh nderhyrja e tij (direkte apo indirekte) eshte e nevojshme. Po nuk eshte raport i lehte jo.. nese nuk ka rruge tjeter pervec bashkejeteses, shtrengohen dhembet e kaperdihen kocka me shpesh nga c'mund ta imagjinoni.

Postuar nga Eria datë 18 Mars 2010 - 04:41:

Ketu paskan votuar nuse ....Se dalin me shumice votash vjeherrat fajtore ...
Une skam vjeherr,po sbesoj se do kem probleme ..se jam njeriu urte po sme ngacmove..

Po per mua djali ka shume faj,qe nuk u jep vendin e duhur,qofte gruas,qofte nenes..

Postuar nga Deb* datë 18 Mars 2010 - 04:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ketu paskan votuar nuse ....Se dalin me shumice votash vjeherrat fajtore ...
Une skam vjeherr,po sbesoj se do kem probleme ..se jam njeriu urte po sme ngacmove..
Po per mua djali ka shume faj,qe nuk u jep vendin e duhur,qofte gruas,qofte nenes..

E djali i shkrete! Kujt t'ja prishi, kujt t'ja ndreqi?
''Njera thote hip se te vrave, tjetra zbrit se te vrava" ( Perralle nga e kaluara)

Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]
Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.