Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=178)
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dashuria eshte te japesh edhe te mos pretendosh te marresh kurre. Te jetosh me therrimet qe ajo te le, te lindesh, te jetosh dhe te vdesesh per te. Ky eshte mendimi im se ceshte dashuria, me mire mos dashuroni kurre... DIABOLIC A'S
Citim:
Po citoj ato që tha sabina
jam plotesisht dakort me ju, sinqerisht.........
pershendetje
Dashuria??!!
Ceshte dashuria?
tere nje liber ne nje fjale,
tere oqeani ne nje pike loti,
shtate pale qiej ne nje shikim,
furtune ne nje psheretime,
rrufe ne nje prekje,
nje mije vjet ne nje cast,..
Kjo eshte dashuria......
(Tuper)
Nqse drita eshte e pare e zemres, a thua dashuria eshte drita e zemres?!
(De Balzak)
Qesh me dashurine ai qe nuk ka qene kurre brengosur prej saj....
(Shekspir)
Ndersa Dashuria per mua, eshte bota me nje banor..
---------------------------------
Nese nuk te ka prekur dashuria, je duke ecur ne erresire
Hej hej hej , ja ku jam edhe une per nje kohe tejet te shkurter , per tju pershendetur se kam kohe pa e bere , se nuk kam pasur mundesi, dhe ta dini qe dy muaj pa ju me duket si nje jete . Plloshtan vella mesoji pak te lutem njerezis se ceshte dashuria , thuaji qe eshte lot dhe qeshje, vuajtje dhe lumturi ankth dhe puthje deri ne cmenduri.Thuaju se diabolic ka dashuruar me shpirt dhe se shpirti im i lodhur nuk do me te tkurret e te vuaj per nje vajze qe se meriton asnje cast te ndodhet ne zemren time . ika gjith te mirat DIABOLIC A'S
Diabolik!vellai im.Mos u merzit,fare se vajzat vijne e ikin.Milanin te kemi fort ne,pastaj te tjerat rregullohen
Nje sqarim.Vajza ka plote.Kush me shume e kush me pak,te gjithas njelloj jane.
Pershendetje.
diabotic eshe e veretet lal ajo qe ke shkruar ti edhe nuk ka gje qe me ndryshon mendjen
te pershendes....
roke mja ti mja pse te gjithe si puna jote nuk jane qe ju vine edhe ju ikin vajzat .......shhhhhhhhhhh
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Mos u merzit,fare se vajzat vijne e ikin.Milanin te kemi fort ne,pastaj te tjerat rregullohen
Nje sqarim.Vajza ka plote.Kush me shume e kush me pak,te gjithas njelloj jane.
Pershendetje.
Po ti ku hyn tek ajo e fundit,tek hahahahahaha????:p:p:p
sa per kuriozitet ka me shume vajza ne bote se djem.Nuk flas kot une:p:p
hahahahha edhe une,ne nje rang
Pershendetje !
une s'hyj tek hahahahahhat....po te ishte ashtu, kushedi ku do isha tani...................!!!!!!!!!
bye...
epo je nje shkalle me larte,nuk merremi dot me ju......
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.