Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga i_pafajshem datë 28 Nëntor 2003 - 02:40:

Skeni faj ju, fajin e kane nderkombetaret qe ju lejne akoma ne pushtet. Dhe per mua mos e hap gojen shume ti Bledum, se ta fshiva fytyren nga Forumi. Une nuk jam as pozite as opozite, jam i pavarur, merr vesht.
He te lutem, mos i ngaterroni gjerat se ngaterroni votuesit keshtu.

Bucsss, si i lejon akoma manipulimet mer, apo e ke marre ti TV?

Postuar nga taika datë 28 Nëntor 2003 - 02:41:

Wink

Per foton mendoj se Shenjtori eshte ne te majte dhe Blediumi ne te djathte.Te them te verteten nuk jam shume e sigurt megjithate ishte vetem nje mendim.Dhe ty shenjtor te me falesh pasi nuk kam shkruajtur ne kete teme po ja pak e zene keto kohet e fundit.Ju pershendes te dyve
Me respekt Taika

Postuar nga Shenjtori datë 28 Nëntor 2003 - 02:43:

Jo Black. Bucs nuk e ka marre TV. Deri tani ka marre vetem antenen dhe kabllin,pastaj ne vartesi te sjellies se tij ka per te marre ndonjegje tjeter, ku i dihet.
Ne emer te KYZZHV te kerkojme te falur per krahun ku te kemi vendosur, ose me sakte ku te ka vendosur Bledumi.
Pamvarsisht nga kjo nuk ka per te ndryshuar asgje ne vendimin tone per mosepjesmarrjen tende.

Dhe mos ushtro presion mi nderkombetaret.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 28 Nëntor 2003 - 02:44:

o njerez

persh.po flisnit per shefa ju apo per shefe? do te benit pak me hile ju te dy?(shenjtori , bëdumi)?te ma tregoni mua se cili eshte sejcili nga ju? vetem mua se nuk i trgoj njeriu...do e marr me vete sekretin ne varr!a mire??? he ju kam xhan....megjitheate po e jap mendimin,por zor se vjen deri ketu dhurata.....

bledumi ai me golf te bardhe dhe shenjtori ai mbi peshe.mendimi im vazhdon edhe me te kunderten shenjtoriai me floke,bledumi ai me bluze te zeze.

ore cuna meqe ra fjala ku keni dale fotografi se si shume ambjent i mbyllur,edhe dicka tjeter buzeqeshni pak here tjeter kur te dilni fotografi jo aq serioza se mamate do gjene rehat me femijet e tyre duke e hapur internetin ne kete faqe dhe duke ua treguar femijeve foton tuaj. duke u thene femijeve te tyre "pusho se te cova ke kta xhaxhat"...jo jo se bej shaka,sh. mire keni dale ,por mundesite i kishit per te dale me mire se dukeni sikur sapo ju ka zgjuar ndonje nga gjumi me zor......

Postuar nga Bledumi datë 28 Nëntor 2003 - 02:44:

Citim:
Po citoj ato që tha black_eagle001
Dhe per mua mos e hap gojen shume ti Bledum, se ta fshiva fytyren nga Forumi. Une nuk jam as pozite as opozite, jam i pavarur, merr vesht.

Po edhe i pavarur qe je,ne opozite quhesh plako....keshtu qe urte ti jo une....hihihihihih....

Pastaj,nuk duhet ti besh propagande OSBE-se(Bucs-it ne kete rast)..Puna e tij ka marr TV apo jo...Ti ke inat se more dhurata te tjera keshtu eee..thuje mer burr se edhe mund ti ndrrojme....

P.S..Opozita le te lehi,zgjedhjet te shkojne perpara :p

Postuar nga Shenjtori datë 28 Nëntor 2003 - 02:46:

Rrofsh taika qe shkruajte dhe ti ne teme. Gjithesesi edhe ti po u perzgjodhe mund te fitosh ndonje cmim. Fatit nuk i dihet.

P.S: Po kushon nga e ke moj se nuk eshte dukur fare........,le qe se mos je dukur ti.

Postuar nga i_pafajshem datë 28 Nëntor 2003 - 02:49:

Po pse si mendon ti njeriu xx, mos kujton se kane dale me qejf aty?

Joooo, i kane ngritur nga gjumi me shkelma se kishin orarin per te vajtur ne pune dhe e kishin kaluar naten duke bredhur.

Pika deputeteve thuaj, pret masa nga ata tu zgjidhe hallet.

Postuar nga Shenjtori datë 28 Nëntor 2003 - 02:52:

njeriu xx

Pse moj cupe e xhaxhit u trembe ti???
Mos kij frike se nuk te ben gje xhaxhi. Jemi xhaxha te mire ne, apo jo Bledumi. .

Sa per foton ke te drejte por ajo dite qe e beme foton qe e zymte. Pastaj eshte bere me kamera per PC dhe programi ku e modifikuam ia prishi ngjyrat. Po shume shpejt do te publikojme nje te re pasi ajo eshte e para 2 muajve.

Sa per buzqeshje, nuk kishim si te dilnim ndryshe pasi nuk kishim marre protezat me vete dhe do dukeshim gjysha e jo me xhaxha.

Postuar nga Bledumi datë 28 Nëntor 2003 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.

ore cuna meqe ra fjala ku keni dale fotografi se si shume ambjent i mbyllur,edhe dicka tjeter buzeqeshni pak here tjeter kur te dilni fotografi jo aq serioza se mamate do gjene rehat me femijet e tyre duke e hapur internetin ne kete faqe dhe duke ua treguar femijeve foton tuaj. duke u thene femijeve te tyre "pusho se te cova ke kta xhaxhat"...jo jo se bej shaka,sh. mire keni dale ,por mundesite i kishit per te dale me mire se dukeni sikur sapo ju ka zgjuar ndonje nga gjumi me zor......

hahahaahahahahah...E kam thene qe ne fillim qe kemi dal keq...Ne nje nga keto dite besoj se do shifni disa foto te tjera......
Pastaj,ta shofesh dhomen ku kemi dale ne do e kuptosh PSE-ne......
dhe kush te tha ty qe nuk po flinim ne perpara se te benim foton...:p
hahahahaahahahahah XHAXHAT....mua sme ka dal mire leshi akoma kjo thote xhaxhat...Per buzeqeshjen do e kemi parasysh heres tjeter...

Postuar nga Shenjtori datë 28 Nëntor 2003 - 02:56:

E shikoni njerez ca ben opozita. Vazhdon akoma me shume te tensionoje gjendien. Vazhdon akoma te spekulloje me dinjitetin e dy njerezve te ndershem. Degjo ketu ti Black, bej kujdes se ndonje dite do shofesh ndonje drite te kuqe qe te shnderrin tek balli ose do e shofesh qellin vija vija.

Pastaj edhe ne njerez jemi. Te rinj po. Na lejohet edhe neve icik jete nate. Pse ke kaq inat ti black.???

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.