Forumi Horizont | Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)
Në shkollë ....
në orën e gjuhës mësuesja u thotë nxënësve
më thoni një fjali që të përmbajë fjalët "meqenëse" dhe "sigurisht"
i pari - babi im shkoi ne treg dhe më bleu një robot , por meqenëse unë e kam një , sigurisht që ai do të shkojë ta ndërrojë me një tjetër .
- shumë mirë i thotë mësuesja , tjetri
e dyta - - mami im shkoi në dyqan dhe më bleu një " barbi", por meqenëse unë e kam një , sigurisht që do të shkojë ta ndërrojë
mirë i thotë mësuesja po duhet te jesh pak me origjinale , tjetri .
i treti - Unë pashë gjyshin që po shkonte nga tokat me gazetën " Times " nën sqetull , por meqenëse gjyshi im nuk di anglisht , sigurisht që po shkonte për të dhj.....
ça ka per tu habit ??!!
dy gra fqinje takohen në korridorin e pallatit ......
- çfarë ka ndodhur me ju fqinjë , mos jeni e sëmurë ?
- pse mendoni ashtu ? përgjigjet ajo ........
- po ja ka tre dite që po shoh duke dalë doktorin nga shtëpia jote ?
- çfarë ka për t’u çuditur ? - Unë , kam 10 ditë që shof një oficer që del nga shtepia jote .......... - mos të kam pyetur - a do filloj noj luftë ????
Re: Re: Re: Vlonjati...
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
Pershendetje kota_97
Kjo histori ka shume motive per tu thene por kuptimin e ka te njejte, keshtu qe sido qe ta thuash kete perseri tek mburrja e vlonjatit del qe nuk kishte se kujt ti mburresh...
Gjithe te mirat...
Hi pershendetje!
nuk di ne eshte thene kjo sepse nuk i kam ndjekur shume mesazhet me pare por megjithate po e shkruaj...
Beni! thote mesuesja: Sot nuk me ke kenaqur sic dua une. neser me sill babain ketu..
Ne ferme...
Ngihet kaposhi mes nates dhi ia fut kenges si ne mengjes
tre pula tremben dhe i bejne pa pjekur nga dy veze,
cohet qeni tere inat e duke ulerritur
o legen kaposh boll se tere fermen ne kembe ke ngritur,
zgjohet dhia dhe i thote deles
mbreme pash sesi ia futi kali peles,
zgjohet lopa dhe pellet
duke zgjuar edhe gomarin e shkrete,
trembet kali dhe hedh shqelmat perpjet
dhe i fut dy shqelma derrit qe ne gjume po gerhet,
zgjohet derri i trembur edhe neper dhembe thote
sta ngacmova une pelen, ajo thote kote,
cohet pata dhe thote - e di cfare mi rose
te kisha ca pare dhe do rroja ne vile si bose,
macja me sy te fryre flete si e terbuar
mos beni zhurrem se tere minjte mi keni larguar,
mblidhen tere kafshet ne oborr
dhe veshte e tyre mbajne me dore,
se filloi perseri kaposhi duke kenduar
dhe qeni e kashon ne lafshe si i terbuar,
mbylle gojen se eshte mesnate i thote dhia
me flani por nuk shoh -thote kaposhi- dhe nuk e dija,
ti blejme syze diellore thote nje mendim gomari
dhe do lej rehat ky i marri,
ide e bukur dhe te gjitha kafshet e aprovuan
dhe qe ate nate nga zeri i ngjirur i kaposht shpetuan....
pulat po shëtisnin nëpër baçe ......... në një moment një pulë e re fillon të mburret e t'u lavdërohet shoqeve ..... :
- ku ka si unë ?? jam më e mira , jam më e zonja ....
dhe përplaste krahët e lumtur ...
e shikon një pulë e vjetër ... dhe e habitur e pyet :
- ku ka si ti ?? je më e mira ? më e zonja ? pse , a mund ta dimë ?
- po ja - përgjigjet pula e re - Unë i bëj vezët më të mëdha ..... kurse ti më të vogla ....
- edhe ç'farë pastaj - përgjigjet pula plakë ...
- vezët që bëj unë shiten me 10 lekë - përgjigjet pula e re - të tuat me 8 ..
- po pse mi budallaçkë - përgjigjet buzagaz pula plakë - për 2 lekë më shumë do shqyej b""ën unë .....?!!
i vrari...
Gjyshi po i tregonte historite e luftes nipit te vet dhe mbas historive vjen rradha e largimit te gjermaneve nga shqiperia...
- Diten e fundit para se te iknin gjermanet, na mblodhen te tereve ne burrat tek sheshi i fshatit dhe thane - Ai qe nuk do tia bejme ne nga mbrapa do vritet... - i tha gjysi nipit..
U vrane te tere burrat e fshatit - tha perseri gjyshi i perlotur
- Po ti gjyshi???- pyet nipi i habitur
- eeeeeeee edhe gjyshi u vra - foli gjyshi me gjysem zeri....
Po lexoj keshtu kot nje sy fh.
Me vjen mire qe disa anetare vazhdojne shkruajne dhe me vjen keq per disa qe nuk shkruajne.
Nje puthje per mikun tim Flm qe me keni kujtuar me ndonje e mail ! Panvarsisht se nuk ju jam pergjigjur.
hi
ne nje apartament ishin nje cift dhe po benin dashuri
ne epsh e siper bie zilja e deres dhe gruja thote burri
ku te futem thote jarani
ja andej nga banjo ja kthen gruaja .
kur hap deren shef komshijet qe i kishin ardh per vizit per shpine e re
dhe mbasi vizitojne gjith dhoma shkojne per ne banjo
aty shohin jaranin lakuriq
dhe pysin kete komshijen po ky c'eshte
dhe ajo i pergjigjet qe eshte robot
dhe ja kthejne ato po ate leven ne mes te kembeve ce ka
ja i thote gruaja kur e ul poshte te jep peshqirin dhe kur e ngren larte sapunin
dhe komshija vazhdon ta luaj dhe mbas nje fare kohe i
i bertet
ua pse nuk thua ti ?ky te jepka dhe shampo
Djali kthehet me nje fryme ne shtepi dhe me gjysma fjalesh po i thoshte te jemes se cfare i kishin pare syte...
- mama mama ne shkolle kur po luaja sot pash babin ne makine me mesuesen time te kimise, babi i hoqi bluzen asaj, ajo i hoqi xhaketen, babi e puthi fort ne buze, ajo e puthi ne gushe...
dhe aty e nderprete e jema duke i thene..
- lere te keqen mami thuaje kur te jete edhe babi ketu..
vjen darka dhe ishin mbledhur familjarisht per te ngrene ne tavoline dhe mamaja i thote te birit..
- thuaji mamit cfare pe sot ?
fillon djali ti thote gjitha ato qe tha me larte dhe vazhdon keshtu duke folur..
- mbasi u puthen shume here babi i hoqi sutjenat, ajo i hoqi kanatjeren dhe pantallonat babit, dhe i beri babit ashtu sic i bere ti pardje xhaxhi Ramizit pardje tek dhoma e gjumit...
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.