Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 » Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Pershkruaj Veten me NJE Fjale.......dhe vetem NJE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15273)
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
....
Pse moj? Smile se dukesh mami me e bukur.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
mos eshte dita sot?? une me shume se ty, t'ja fus vetes jam sot...
Biondia,cdo gje qenka per njeriun...e di si thone "nuk ka vdekje ka vuajte" hapu deren me nje buzeqeshje ironike...
S'di si te ngushelloj njeriu ne raste te tilla. fjalet nuk gjenden...Gjithe te mirat te uroj.
so sorry bjonde
vuajme qe te arrijme ate lumturine e vetme... keshtu me duket mua ne keto momente. ky eshte konfuzjoni im tani per tani...
I lodhur nga pushimet, hajde te filloj pune dhe te shplodhem pak..
:fluturoze
Me nerva
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Me nerva![]()
Ma kerko maj s'jam me nerva me ty
Citim:
Me nerva![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Pa nerva, dmth kam harru ca jan nervat.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Pa nerva, dmth kam harru ca jan nervat.
Citim:
m'bahet qefi....
--------------------------
tashi jam tu pi ca raki rrushi te rafinuar fare qe sapo me ka ardhe nga Shqipria, mendojse kjo lloj rakie ska cmim ne treg......per cdo gje tjeter esht MASTERCARD![]()
Aty ku me ke pershnet me kang te kam pershnet nja dy tre mesazhe ma posht po noshta se ke vu re....ndersa per te tjerat skam ca me ba, jam Lezhjan edhe jam krenar
Edhe un jam krenare, s`ma nin hic se ca thot Cecilia.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ps: Cedrus, a ta ka ba kush me sy sot? eh? :p
seksi
Citim:\
Po citoj ato që tha cedrus
Si je ti motra? A ke mujt?
Sot plazh. Kam shku n'jug sot. T'tana bythzeza. :p
Mir o zemer mir jam. Kaj fije, si rinia ma.![]()
![]()
.
Si vdes me i nxi i her edhe un o Cedrus, maroj krejt.![]()
![]()
![]()
Kushedi si kisha dal, sè imagjinoj vedin hic.
:p
Udhetar
kokforte
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kokforte
e di
zemermire .... (sesi me duket te flas mire per veten moj hahahaa)
Citim:
e di
zemermire .... (sesi me duket te flas mire per veten moj hahahaa)
po cte bej moj jam shume MODESTE :p hahahaa hop doli fjala e dyte
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hajde mendje hajde ketu plasen duke lavderu veten per dite ti nje ere qe po e ban paske turp ...ja shiko cecilian.
e pangopur ....
ka femra qe jane te bukura dhe pse e dine qe jane te bukura nuk e thone sepse sju ben pershtypje pasi jane mesuar me kete fakt dhe nuk presin aspak ta degjojne nga te tjeret.......
Citim:
ka femra qe jane te bukura dhe pse e dine qe jane te bukura nuk e thone sepse sju ben pershtypje pasi jane mesuar me kete fakt dhe nuk presin aspak ta degjojne nga te tjeret.......![]()
Citim:
ka 30 vjet qe degjoj kete fjale SA E BUKUR JE u lodha ...kurti nana ime thoshte "kallini plot e mban koken ul ai boshi rri qiri ne kambe"...
Vape
Citim:pikerisht ate qellim kishte postimi im, ka qene ne kohen e nenes tende e modes ajo gje, sot kane ndryshuar kohet, sot ia ben nje kompliment nje goce dhe ajo te thote flmnderit, dikur ne shqiperi te thoshte ik se ti them vellait apo burrit...
ka 30 vjet qe degjoj kete fjale SA E BUKUR JE u lodha ...kurti nana ime thoshte "kallini plot e mban koken ul ai boshi rri qiri ne kambe"...
Vape
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
femrat qe jane te bukura, dmth qe nuk e genjejn veten dhe e thojn haptas se jane te bukura, kane nje vetij te vecante karakteri qe i ben edhe me te bukura...
kjo modestia e shume femrave qe e dine qe jane te bukura dhe pretedojn qe nuk jane dhe presin qe dikush tja thote 100 here ne dite me duket dicka anoying!!![]()
Kinge,![]()
Citim:
ka femra qe jane te bukura dhe pse e dine qe jane te bukura nuk e thone sepse sju ben pershtypje pasi jane mesuar me kete fakt dhe nuk presin aspak ta degjojne nga te tjeret.......![]()
E perhumbur.
Me ne fund arrij e them,dhe ta pranoj.
S'di c'me presin oret ne vazhdim.
idjote injorante e cmendur e trashe
ti besh te gjithe bahske
Pergjumesh.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Pergjumesh.
Naten e mire te tanve.![]()
Citim:dmth ti bashkojm te gjitha na del emri dylan?! (shaka) faktikisht me pelqejn njerzit e cilter qe jane kaq te rrept ndaj vetes, me duken e kunderta e atyre qe thua dhe me duken shpirtra te paster.
Po citoj ato që tha dylan
idjote injorante e cmendur e trashe
ti besh te gjithe bahske
I qete.
E papame.
Midnight Lady.
Bris,mos me thuaj qe ke harruar njeren kepuce ne ndonje cep...nja 7 minuta me pare
E djallezuar
Edhe ne mes te nates me punon mendja per djallezira..
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Bris,mos me thuaj qe ke harruar njeren kepuce ne ndonje cep...nja 7 minuta me pare![]()
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ja hodha princit nga dritarja!! :p![]()
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ja hodha princit nga dritarja!! :p![]()
paska lezet te lexosh te pagjumit haha
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
paska lezet te lexosh te pagjumit haha
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
E priti,apo e qellove ne koke e ia bere xhunge :p ??
Ahh dmth fatlumi po te bente serenate,por ty ne krahasim me netet e tjere,ty sot nuk te pelqeu dhe aq zeri i tij sensualo-burreror.....po na hiq ndonje kuriozitet,ca kenge po te kendonte ??
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 » Trego 997 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.