Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Hahahahahahahahaha............
Demo...me duket se i fitove nje pale kepuce, dhe ti do jeshe tek tavolina e nderit, po qe se martohem me Dreqen....hahahahahaha (nuk du te me pushoje zemra Demo...se e di qe nuk e meritoj Dreqen qe eshte si dielli)....hahahahahahaha....
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
dreqja ku je ti ke humbur
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
konte kujdes se po te fut ne rrjete dreqja![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
demo du met fute shkuse
pranon??
Vetem...TY
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Vetem...TY
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
![]()
![]()
Citim:
???
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
pse une do e zgjidh enigmen? Ti vete e le mesazhin enigme.
Permbaju temes me emra se nuk jemi '' most wanted '' ktu ose serial killers..![]()
![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
hahahahahaha rrapatushe me keqardhje e me dore ne zemer them jo..
per dicka qe e dua dhe une nuk hyj kurre shkuse se kam frike se bej noj gabim.. hahahaha e s'dua te fus konten ne mekat..,
apo ta lejon feja konte si erzenit 7 me 1?
Sa lehte dashke me kalu lumin me i pale kepuce.. [/QUOTE
hahahahhaah syn do hysh o ska
Citim:
Demokrate Daullet bien per ate qe kane vesh... Pastaj lere Enigmen rehat se mos na thote ndonje gje pastaj![]()
Disa....dike...ate....e dine vete ata....
Plloshtin, juven, NS-6, tresh, iliriusa, darke.
Mendoj se do te jete nje darke e kendshme me keta tipa. Me teper nuk me nxe tavolina ne nje darke tjeter.
Na bej nje cerre kur te vish ne Niagara.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Na bej nje cerre kur te vish ne Niagara.
U do doja ta takoja Plloshtanin por edhe gjithe te tjeret.
Citim:
Po citoj ato që tha football
Une pandeva se do te beje porosi ndonje gatim special tua servirja, per cerre kollaj e kemi. :p
Citim:
Po citoj ato që tha juve
\po erdhe aty me takon mua ai muhabet.
Citim:
Po citoj ato që tha football
Plloshtin, juven, NS-6, tresh, iliriusa, darke.
Mendoj se do te jete nje darke e kendshme me keta tipa. Me teper nuk me nxe tavolinane nje darke tjeter.
Citim:
Football...po une me Klodelin?
Citim:
Football...po une me Klodelin?
dreqe mos me ve mu dhe kontinentin bashke per darke. Me mire dalim ne te dyja se edhe muhabet behet me lirshem c'na duhen meshkujt ne tavoline?
une kam qef te takoj shume persona qe me kane mbetur pa takuar dhe ata qe i kam ritakuar e takuar serisht do i takoj me shume qef. ka ca koka ky forumi, jo shaka.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
une kam qef te takoj shume persona qe me kane mbetur pa takuar dhe ata qe i kam ritakuar e takuar serisht do i takoj me shume qef. ka ca koka ky forumi, jo shaka.
Une se di akoma?
nenkuptohet, e re je akoma.:p
Duhet te hash buke njehere me tjetrin dhe pastaj te zgjedhesh nese duhet ftuar apo jo.
Citim:
Citim:
dreqe mos me ve mu dhe kontinentin bashke per darke. Me mire dalim ne te dyja se edhe muhabet behet me lirshemc'na duhen meshkujt ne tavoline?
![]()
E din vete personi cin dua te takoj une.
Plus dhe te gjithe shoqerine time ketu ne forum.
Citim:
dreqe mos me ve mu dhe kontinentin bashke per darke. Me mire dalim ne te dyja se edhe muhabet behet me lirshemc'na duhen meshkujt ne tavoline?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
hehehe ca duhen meshkujt thote kjo![]()
![]()
osht prishe xhindja dhe dynjaja e vatanit te arnauteve
inshallah do ia bojme shyqyrin me xhinde marshallahe te vataneve te tjera
ps.vetes ia bajne :p
ja qe ia vlente kjo teme
ja per shembull ty Kontinent do te kisha shume deshire te te njihja pasi gati ne te gjitha temat ku ke shkruar shume nga mendimet e tua me terheqin.
Pershendetje te gjitheve
Citim:
hehehe ca duhen meshkujt thote kjo![]()
![]()
pse tavolina si te duket ty psh bie fjala.....
Citim:
![]()
Citim:
pse tavolina si te duket ty psh bie fjala.....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
e mire tani, ne po flisnim per ty se ti ke ankesa e ti me kthehesh mua!!!
:p
Dreqe maj, une e ti kur po takohemi?
jam fresh nga shqiperia e londra e jam e mbushur me thash e me the!!!![]()
Citim:
![]()
to sexi
o sexi, u shkeputa 1jave nga forumi... po kur shkova tek tema qe me the per te pare ata syte tu .. i pash dhe asnje fjale.... njesoj ,,kur shikon nje lule te bukur dhe nuk mendon por rri dhe shikon se te pelqen dhe kaq,,,, isha i sigurt qe ne momentin do ti shikoja e dija ... jeta ime i perkiste atyre syve.........()
Tani ke dy femra falas nga Sexi
dreqen kisha qef me taku por edhe sexit nuk ja prishja qefin per nje takim apo j rrusho?
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
dreqen kisha qef me taku por edhe sexit nuk ja prishja qefin per nje takim apo j rrusho?
hmmmm do kisha qejf te takoja shume vte ktu ne vecanti:
gangon
nik_seriozin
nigon
katileshen
sexin
erik darven
admiralin
dregen
lelen
eriosen
glakusin
etnikun
amorin
imagjinoni sikur te mblidheshim te gjithe per vit te ri dhe te benim nje big party te gjithe bashke do ishte shum bukur
sigurishte buze do ishte kenaqesi e madhe per mua.
kjo mund te ndolle ne nje cast kur te jemi ne shqiperi ndoshta edhe realizohet buze.
dreqe ke shume te drejte lol por ty ste nderroja ene me femren me te bukur ne bote kis rrusho.
ari77
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
o sexi, u shkeputa 1jave nga forumi... po kur shkova tek tema qe me the per te pare ata syte tu .. i pash dhe asnje fjale.... njesoj ,,kur shikon nje lule te bukur dhe nuk mendon por rri dhe shikon se te pelqen dhe kaq,,,, isha i sigurt qe ne momentin do ti shikoja e dija ... jeta ime i perkiste atyre syve.........()
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
dreqen kisha qef me te taku por edhe sexit nuk ja prishja qefin per nje takim apo jo rrusho?
hmmmm
I kam disa emra special ne mendje...
Me kenaqesi i kisha takuar sidomos disa qe jane ne qytetin tim dhe mundesia eshte me e madhe per takime
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
hmmmm
I kam disa emra special ne mendje...
Me kenaqesi i kisha takuar sidomos disa qe jane ne qytetin tim dhe mundesia eshte me e madhe per takime
Citim:
Ksenia, sikur te isha une nje emer ne mendjen tende, do te thote se per mua do te shkatarrohej e kaluara.
Une dua te takoj grupin "GIG-DIG" me drita fik....e dine vet ata...
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.